![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Estee Lauder, Shiseido i inne
coś za Dior -tester , piątka odcienie brązu, zużyty gdzieś ok. 1/4 , jaki to konkretnie kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za :
2.Estee Lauder- paletka,cztery perłowe cienie w różnych tonacjach brazu, od bardzo jasnego cielistego do szaro-brązowego albo/i 1. Dior -tester , piątka odcienie brązu, zużyty gdzieś ok. 1/4 ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy masz fotkę tego:
5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75 ?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Intimately Beckham i probka podkladu astora ,nawwymiane mialbym odlewke YSL 20ml w nowym atomize In Love Again Jasmin etle ,taki letni zapach bardzo trwaly lub Moschinlo lowe 18ml z 30ml i jakies probki jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
U ciebie spodobał mi się
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- niestety nic nie znlazłam ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
kochane zdjęcia dorzucę jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za .Intimately Beckham- woda toaletowa, pojemność 75ml, zostało ok.1/3 butelki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za odsypkę MAC - 1 łyżeczka czekolada mleczna i Intimately Beckham ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Co byś była skłonna oddać za te trzy kredki? Może dobierzesz sobie jeszcze coś z mojego wątku?
![]() |
#16 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę oddać rzeczy wymienione przez ciebie , oprócz Maca czekolada i białego, lecą do Nicole, za kredki, piankę do depilacji i tampony, jeżeli jesteś zainteresowana to zapraszam na PW. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Niestety nic nie znlazłam ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Dodałam zdjęcia piątki Diora, u ciebie strasznie podoba mi się . Givenchy Prisme Libre Loose Powder 05 Soft White, jakiaś 1/3 opakowania ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Z sephory z UK kol.silky pink, użyta raz, pełnowymiarowa 3. Pochodzenie jw. Pretty Girl, nowa i nieużywana, kol. soczysta czerwień. 5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75, poj.2,5ml,kol czekoladowy, nie był używany, rozprowadza się gąbeczką poprzez naciśnięcie , na gąbce jest pomadka ponieważ ncisnełam żeby sprawdzic kolor. 6.Lancome w płynie, kol. różowy, poj.2,5ml, rozprowadza się pędzelkiem, używany kilkakrotnie, niestety złote elementy opakowania się poscierały. i do tego dwie odsypki MACa (żółty i jasny zielony)? Dobrze zrozumiałam? Czy mam sobie coś wybrać?
![]() |
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Dobrze zrozumiałaś, po prostu robię porządki w kosmetykach i lepiej, żeby się komuś przydały niż żeby leżały ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety już nic więcej nie wypatrzyłam,:_)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A pasowałoby Ci:
moje rzeczy za: 5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75, poj.2,5ml,kol czekoladowy, nie był używany, rozprowadza się gąbeczką poprzez naciśnięcie , na gąbce jest pomadka ponieważ ncisnełam żeby sprawdzic kolor. 6.Lancome w płynie, kol. różowy, poj.2,5ml, rozprowadza się pędzelkiem, używany kilkakrotnie, niestety złote elementy opakowania się poscierały. dwie odsypki MACa (żółty i jasny zielony) i któraś paletka z tych dwóch: Estee Lauder- paletka,cztery perłowe cienie w różnych tonacjach brazu, od bardzo jasnego cielistego do szaro-brązowego. albo cienie Dior? Na cieniach mi zależy, więc mogłabym zrezygnować z którejś pomadki ![]() ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-06-22 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75, poj.2,5ml,kol czekoladowy? Czy on daje mocno ciemny kolor?
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
u ciebie spodobał mi się - lakier czerwony z drobinkami DIOR, została połowa pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, czy zamiast dwóch pomadek mogłabyś dać mi jedną paletkę, ale najwyraźniej nie
![]() ![]() 2. Z sephory z UK kol.silky pink, użyta raz, pełnowymiarowa 3. Pochodzenie jw. Pretty Girl, nowa i nieużywana, kol. soczysta czerwień. 5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75, poj.2,5ml,kol czekoladowy, nie był używany, rozprowadza się gąbeczką poprzez naciśnięcie , na gąbce jest pomadka ponieważ ncisnełam żeby sprawdzic kolor. 6.Lancome w płynie, kol. różowy, poj.2,5ml, rozprowadza się pędzelkiem, używany kilkakrotnie, niestety złote elementy opakowania się poscierały. i do tego dwie odsypki MACa (żółty i jasny zielony) Piszemy PW? ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Szkoda, że tusz Maybelline jest brązowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy ten błyszczyk na 100% jest nieuzywany: 5. Artdeco w płynie, magic Color Gloss 75, poj.2,5ml,kol czekoladowy Jeśli tak, to wymienię go na mój lakier Dior plus dorzucę próbki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.