|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wielkie sprzątanie szafy Nefre!! XS, S, M!
Witam serdecznie na moim wątku wymiankowym
Podczas porządków znowu uzbierało siętrochę niezbędnych ciuchów w szafie, które chętnie powymieniam na inne ![]() Najpierw kilka zasad: 1. Nie przyjmuję zwrotów -o wszelkich mankamentach informuję, na zdjęciach oddany jest pełny obraz danego ciuszka 2. Osoba, która ma mniej przekupek wysyła pierwsza. 3. Ubrania wysyłam wyprane, wyprasowane(tutaj czasem niekoniecznie). oczekuję tego samego. 4. Paczkę wysyłam listem poleconympriorytetem i oczekuję tego samego. 5. Paczkę wysyłam w ciągu 48 h od ubicia targu z którąś z Wizażanek ^^ 6. Czego szukam? Bluzek, ksiązek, biżuterii! Mogą być też kosmetyki ![]() Tyle ![]() ![]() PIERWSZA ODSŁONA 1) Rybaczki. Spodnie wykonane są z bawełny, w odcieniach brązu podchodzącego pod szary z dodatkiem srebrnej niteczki, w kratkę ![]() Wymiary: DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 63 cm SZEROKOŚĆ W PASIE: 34 cm SZEROKOŚĆ NOGAWKI:19 cm STAN: 19 cm ROZMIAR NA METCE: S, ale wg mnie to bardziej XS 2) Kurtka firmy LEVIS. rozmiar S, krótka, 100% cotton. Serdecznie polecam ![]() 3)Spódniczka w kratkę, jest po prostu super, ekstra podkreśla figurę i przyciąga spojrzenia facetów ;-) Z boku zameczek oraz dwa guziki. Stan idealny. Wymiary: DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 36 cm SZEROKOŚĆ W BIODRACH: 34 cm (ale mieści się na osoby 36/38, wystarczy podciągnać ją nieco wyżej) 4) Koszula Stradivarius -ani razu nie noszona, jedynie przymierzałam...Jak znajdę to także zesznurkiem na wiązanie ![]() DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 78 cm SZEROKOŚĆ W KLATCE: 45 cm DŁUGOŚĆ RĘKAWA CAŁKOWITA/ OD PACHY:74/47 cm ROZMIAR NA METCE: S 5) Kurtka khaki. Kurtka jest zapinana na guziki oraz posiada pasek. Super podkreśla talię. Guziki metalowe, odpinany kaptur (na zdjęciach bez kaptura, kaptur jest koloru szarego). Stan idealny. Zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku tej kurtki, w rzeczywistości zieleń jest trochę intensywniejsza... Wymiary: DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 55 cm SZEROKOŚĆ W KLATCE: 42 cm DŁUGOŚĆ RĘKAWA CAŁKOWITA/OD PACHY :73/48 cm ROZMIAR: S/M Zapraszam do wymiany ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2009-07-11 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.