|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana- Vichy, Astor, Clinique, Avon+ ciuszki
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie! Poniżej lista rzeczy, które chcę wymienić. NA SZARO- NIE MA NA RÓŻOWO- REZERWACJA *Podkład Normaderm Vichy, kolor 35 sand. (wymienię najchętniej na jakiś inny podkład tej firmy lub la roche posay, jednak o jaśniejszym kolorze. Ten jest dla mnie za ciemny. Ubytek ok. 5-10%) *Podkład Rimmel Renew&Lift, kolor 200 soft beige. (również za ciemny dla mnie. Ubytek ok. 25%) *Błyszczyk Maybelline watershine volume XL, kolor Beige up. Użyty może 2 razy. *Rival de Loop Pure Skin żel do mycia twarzy z drobinkami. Użyty raz. *Rival de Loop krem do twarzy matujący. Nowy. *Avon puder sypki, kolor porcelain. Zostało 35%. Opakowanie mocno porysowane od noszenia w torebce. *Avon błyszczyk do ust, kolor Angel. Delikatnie różowy. *Clinique poczwórny cień do powiek. Biały, różowy, granatowy, brązowy. Lekko maźnięte. /lecą do SOSO *Avon perfect wear eyeliner czarny. Zostało 50% *Maybelline tusz do rzęs czarny Full n' Soft. Zostało jakieś 30% *Rimmel tusz do rzęs czarny Glam Eyes Lash Flirt. Nowy *Yves Saint Laurent tusz do rzęs brązowy Faux Cills Effect. Zostało ok. 15% *Avon dwustronna czarno- biała kredka do oczu. Kilka razu użyta *Manhattan Sweet Sixties róż do policzków w kremie. Kolor 114 peach. Zostało ok. 50% *Manhattan Natural Bronzing Powder. Puder brązujący. Kilka razy użyty. *Sephora pojedynczy cień do powiek. Kolor 08 pearl. Kilka razy użyty. *Revlon podwójny cień do powiek. Kolor nude slip. Również kilka razy użyty. *Nanobase próbka 8g Podzielę się również jedwabiem do włosów Silker firmy Rolland z serii UNA Edytowane przez tangerine Czas edycji: 2009-12-23 o 14:06 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana- Vichy, Astor, Clinique, Avon+ ciuszki
*Clinique poczwórny cień do powiek. Biały, różowy, granatowy, brązowy. Lekko maźnięte.
*Avon puder sypki, kolor porcelain. Zostało 35%. Opakowanie mocno porysowane od noszenia w torebce. coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
może coś za Clinique poczwórny cień do powiek. Biały, różowy, granatowy, brązowy. Lekko maźnięte?
Proszę, odpisz u mnie ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ciuszki:
*Zara- koszulka. Dekolt ma z tyłu. Kolor taki jak na zdj. które pokazuje ten dekolt. Taka kawa z mlekiem. Rozmiar z metki M. Założona może 4 razy. *Miss Baggage- koszulka zielona. Rozmiar z metki M. Ale jest to takie małe M. Założona raz. *Cropp- polo z długim rękawem. Rozmiar z metki M. Założona jakieś 5 razy. *House- bluza biało- czerwona. Rozmiar z metki S. Założona raz. *Koszula- nie ma metki, więc nie wiem jaka to firma. Nawet nie pamiętam skąd ją mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos za
miniaturki cieni clinique Podkład Normaderm Vichy, kolor 35 sand-miałabym kolor opal15- ale w 3ch 10ml słoiczkach Podkład Rimmel Renew&Lift, kolor 200 soft beige. (również za ciemny dla mnie. Ubytek ok. 25%) *Rival de Loop Pure Skin żel do mycia twarzy z drobinkami. Użyty raz.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: *Nanobase próbka 8g i *Yves Saint Laurent tusz do rzęs brązowy Faux Cills Effect. Zostało ok. 15% ?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
za Avon puder sypki, kolor porcelain. Zostało 35%. Opakowanie mocno porysowane od noszenia w torebce. *Rimmel tusz do rzęs czarny Glam Eyes Lash Flirt. Nowy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a jaką odlewkę byś chciała za podkład Rimmel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*Podkład Rimmel Renew&Lift, kolor 200 soft beige. (również za ciemny dla mnie. Ubytek ok. 25%)
cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Za co oddałabyś Clinique poczwórny cień do powiek. Biały, różowy, granatowy, brązowy. Lekko maźnięte.? Escady za to nie oddam, ale mam miniaturkę Kenzo Amour, musiałabym sprawdzić ile zostało, mogę zrobic odlewkę Lolity, nie wiem sama co jeszcze..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Widzę,ze tylko nieliczni mogą liczyć na Twoją odpowiedż,więc jednak wycofuję moje pytanie.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-06-25 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ten podkład wpada bardziej w odcień różowawy czy żółtawy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mogłoby być po 4 ml i baby doll, i lolity?
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- już ledwo mi coś chlupocze we flakonie, więc tak średnio. Chyba ,że gdzieś w próbkach mam już odlany decant. Poszukam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
cos za
*Avon puder sypki, kolor porcelain. Zostało 35%. Opakowanie mocno porysowane od noszenia w torebce. *Avon błyszczyk do ust, kolor Angel. Delikatnie różowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba ci sie coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie :
Błyszczyk Maybelline watershine volume XL, kolor Beige up. Użyty może 2 razy. *Podkład Normaderm Vichy, kolor 35 sand. (wymienię najchętniej na jakiś inny podkład tej firmy lub la roche posay, jednak o jaśniejszym kolorze. Ten jest dla mnie za ciemny. Ubytek ok. 5-10%) ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.