![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*Ciuuuuuuuuuuuuuuszki . S-XL
Ze względu na to , że większośc rzeczy z wątku ,albo sprzedałam albo wymieniłam zakładam nowy przejżysty wątek i doniego zapraszam.
WĄTEK NIEAKTUALNY. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-23 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Ciuuuuuuuuuuuuuuszki . S-XL
Bluzeczka w stylu - mgiełka. Czerwona w białe kropeczki , na ramieniu zapinana na czerwone guziczki , na szyi z boku wiązana na kokardę. Przewiewna - zwiewna, lekko prześwitująca. CUDO. Firma: A wear. Rozmiar z metki: 14, Ja mam M i miałam na sobie , była luźniejsza. Oddam za coś extra. leci do Katinkaaa Sweter KapAhll. Girls.
Roziar na moje oko xs/x/m Ja nosze M i jest taki lekkomały jak widac ![]() Stan bdb+ Jeżeli juz oddam to za coś co powali mnie na kolana lub za parę rzeczy. Jeżeli ne masz nic z wish albo nie oddasz paru fajnych rzeczy nie pisz. sprzedane na allegro Sukieneczka w kratkę . Rozmiar M. Firma na F ![]() Stan Bdb- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-21 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Słodka koszulka w kokardki. Zdobiona takim alla żabocikiem wzbogaconym małymi czarnymi guziczkami. Łezka na plecach. Firma: Denim Primark Rozmiar: 14 , ale ja mam M i spokojnie nosiłam. Za coś extra. Spódnica ołówkowa. Szara , elegancka , gustowna. Firmy h&M. Rozmiar z metki M. Noszona ok. 2 razy , znudziła mi się. Oddam za coś fajnego ![]() Poszło na allegro Spódniczka ESPRIT.
Czarna w biale poprzeczne paski . Za kolano. M/L Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-18 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Świetna NOWA bluzeczko-tunika . Posiada papierowe metki i zapas cekinów. Na dekoldzie prześwitujący pas z małymi uroczymi cekinami ( nie błyszczą) i pionowym rzędem białych guziczków. Ładne wykończenie na dole ![]() Firma: BIK BOK Rozmiar z metki M. Za coś extra.
ALLEGRO. DOKŁADKA : Spodenki krótkie czarne w srebrne pionowe pręgi. Stan bdb-,nie mają plam, przetarć, dziur. Rozmiar 10 / M. Są super , ale zdjęcia nie oddają ich uroku;( Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-05 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kardigan , długi biały , można nosić jako sukienkę. Nie jest zmechacony , ale ma na ramieniu plamę - postaram się wybielić. Firma : gina tricot. Rozmiar: to chyba L Tylko za coś extra. ALLEGRO Kardigan biały TIPPY. Stan bdb.Nie jestem przekonana czy chce oddać. Rozmiar z metki to L, ale jak dla mnie jest on zdecydowanie mniejszy co widac na zdjęciu ![]() allegro Jak oddam to tylko za coś esxtra. Bluza w paski z cyrkoniową koroną na piersi . Rozmiar M. Ewentualnie S. Stan db+ Dodatkowe zdjęcie kardigana TIPPY.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-20 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tylko za coś extra albo za pare rzeczy. Kombinezon biały . Raz noszony , za duży . Rozmiar 12. firma:RED HERRING Za coś fajnego. ![]() leci do Katinkaaa Torebeczka bęzowa z serduszkiem i fajnymi kieszonkami. stan db++( ma jakies zabrudzenie , ale to do zmycia i na ramiączku popisane długopisem ![]() Nie wiem czy chce oddać. Sukienka , szaro niebieska z jakimś alla żabocikiem. Nowa z papierowymi metkami. Firma: atmosphere Rozmiar z metki 36 Poleciało na allegro Tylko za coś extra.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-18 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sukienka-Tunika sweterkowa czarna. Motylkowe rękawki- lekko ażurowe. Nie ma zmechaceń i zaciągnięć.Z przodu łezka. Później napisze jakato firma. Rozmiar m-l. leci do Katinkaaa
Sweterkowa bluzka wiązana na szyję. firma h&m s/m/l Stan bdb- Kosmetyki ![]() 1. Kolastyna oliwka z brokacikiem , nawilża i nabłyszcza , tylko wypróbowane . Dostałam , ale używam inną oliwkę i jej będe wierna ![]() 2. Peeling dove , używany , mniej niż połowa. 3.Loreal krem do prostowania włosów , prawie cały , 2 razy użyłam ![]() 4. Żel na celulit ![]() ![]() 3/4 ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-09 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sweterki. 1.kardigan gina tricot bez guziczków, pipielaty, rozmiar xs/s. stan db+ 2.Różowy sweterek z wycięciem w serek. Rozmiar xs/s/małe m. 3.Ciemno-błękitny atmosphere z wycięciem w serek . Rozmiar s/m/l 4. Duży sweter xl. Wpaski z bufiastymi rękawkami .
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-10 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Czarne proste spodnie . rozmiar M. Na tyłku haft. sandrinia1989 2.Granatowe jeansowe rurki, guzik odpadłtrzeba przyszyć i ma lekkie przetarcie koło kolana. Rozmiar M.Nie wiem czy chce oddawać. 3.Fioletowe rurki Terranova. Rozmiar M. Nie wiem czy chce oddawać. 4. 2 spódniczki , krzywo przycięte. rozmiar M/L , DENIM i H&M.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-06 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Dwie bokserki firmy miss coś tam ( nie umiem doczytać) w pionowe pręgi, wyszczuplają ![]() Kamikayla 2. Bokserka terranowa , raz noszona i raz prana. Rozmiar M , elstyczna więc i na większą osobę wejdzie. 3. Pasek na talię. Tył stan idealny z przodu zdarty od klamry , ale i tak jest bardzo ładny , można np.zamazać tuszem , albo coś. Z przodu lakierowany pasek o fakturze skórki
![]() ( spódniczka z postu wyżej) Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-10 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. tuniko-koszulka z cekinami. Idealna na imprezę ![]() Rozmiar M/L leci do Katinkaaa 2.Dwuwarstwowa bluzka, pod spodem czarna bokserka a na zwnątrz zeberka. Rozmiar od s do l. Elastyczna ![]() 3. Polo , dłuższe, z kieszonkami . Kolnierzyk , guziczki , xs/s/małe m. 4.Koszulka z napisem silicone free ![]() fajniutka ![]() 5. Bluzeczka w potworki / buźki itp.
stan bdb- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-05 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka szara , rozmiar m/l ( elastyczna). bez ramiączek . db+ 2. Tunika , nowa u mnie w kolorze czarnym , ale pokazuje na białej bo lepiej widać. Metki papierowe oderwane poniewaz prana była bo sięprzykurzyła. Ale nie noszona zupełnie. Pod spodem jednolita na zewnątrz koronkowa.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-05 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tuniczka z haftowanym motywem na dekoldzie.
Można nosić jako sukienke przy xs/s ,przy m/l raczej tuniczka. stan db+bo ma małą dziurkę. Zdjęcia zaporzyczone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zbiór. 1. Błękitna jesienno-wiosenna kurteczka. Rozmiar s/m. 2. Czerwona torebeczka na długim pasku. 3. Tunika w paski atmosphere . db. Rozmiar s/m/ małe L ( elastyczna). 4. Wielka torebka.
Stan db z małym plusikiem ponieważ jest zahaczona w 2 miejscach. Faktura jak w koszyku, jest extra i pakowna, ale już mi się znudziła ![]() http://szafa.pl/c964sukienka-z-falbanami-rozm-38.html edziiaa Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-10 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA. pt. różne. 1.Torebka avonu , nowa , nie noszona , NIE WIEM CZY CHCE ODDAWAĆ. 2.Polo błękitne w paski firmy grafic. Rozmiar M. Kamikayla 3.Imprezowa różowa bluzka, z lejącym dekoldem powiększającym biust. Z tyłu element cyrkoniowy z boku wiązana na kokardkę. rozmiar M/L 4.Pasek na gumie na talię , z sercem wielkim plastikowym. Stan db- ponieważ od rzepu się zmechaciło... 5.Bluza united colours of beneton. Czarna z brokatowo różowym napisem. Stan bdb. 6.Buty united colours of beneton rozmiar 41 . Stan db- ponieważ trzeba wyczyścić a ja nie wiem jak z takiego materiału usuwa sie zabrudzenia ![]() 7.Golfik różowy. xs/s 8.Bokserka z przodu marszczona z tyłu nadruk. Super. s/m autentic. Kamikayla 9. Bluza h&m
stan db. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-10 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za którąś z tych rzeczy:
Bluzeczka w stylu - mgiełka. Czerwona w białe kropeczki Słodka koszulka w kokardki. Zdobiona takim alla żabocikiem wzbogaconym małymi czarnymi guziczkami Ciemno-błękitny atmosphere z wycięciem w serek kardigan gina tricot bez guziczków, pipielaty, Dwie bokserki firmy miss coś tam Tuniczka z haftowanym motywem na dekoldzie. Błękitna jesienno-wiosenna kurteczka. Rozmiar s/m. Czerwona torebeczka na długim pasku. Prosze o odpowiedz w moim wątku ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Słodki zapach maja city oasis oraz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ten biały długi kardigan? i jaka to plama?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA.
1. Szmijzjerka czy jakto się tam nazywa no name.
Rozmiar to takie M/ ewentualnie L. Jest w stanie db+ , trochę noszona. Zastanawiam się czy nie skrócić , jeżeli ktoś jest zaintersowany krótsząto akurat jestem u babci krawcowej i może skrócić ![]() 2.Grzybek swetrowy PAPAYA , rozmiar z metki 18 , przyda się ogolić ![]() 3.Sukienka w krateczkę GEORGOUS. Rozmiar xs/s, jest urocza , wymieniam bo mam jeszcze jedną taką samą. Stan bdb-. ODDAM ZA CO SUPER 4. Sweterek w romby , pod spodem przyszyta biała koszulka z kolnierzykiem , rozmiar L. Stan db+ NEW LOOK. 5. Kardigan różowy MARKS & SPENCER rozmiar M/L przynajmniej ja mając M nosiłam Stan db+ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-14 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Czarne proste spodnie . rozmiar M. Na tyłku haft.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Bluzeczka w stylu - mgiełka. Czerwona w białe kropeczki , na ramieniu zapinana na czerwone guziczki , na szyi z boku wiązana na kokardę.
Podoba mi się ta bluzeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej znajdziesz coś za:
Bluzeczka w stylu - mgiełka. Czerwona w białe kropeczki Słodka koszulka w kokardki. Zdobiona takim alla żabocikiem wzbogaconym małymi czarnymi guziczkami ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
I nic więcej Ci nie wpadło w oko?
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za tunikę w paski atmosphere, bluzkę 2w1 zeberka i sukienkę atmosphere szaro-niebieską (na niej najbardziej mi zależy)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1. Czarne proste spodnie . rozmiar M. Na tyłku haft.
2.Granatowe jeansowe rurki, guzik odpadłtrzeba przyszyć i ma lekkie przetarcie koło kolana. Rozmiar M.Nie wiem czy chce oddawać. 3.Fioletowe rurki Terranova. Rozmiar M. Nie wiem czy chce oddawać. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.