|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię perfumy.....
Wątek zamknięty
Witam Wszystkich po dłuższej przerwie ![]() Poniżej dokładeczka na niebiesko. Kończę właśnie wiosenne porządki, również w moich kolekcjach i chętnie wymienię następujące perfumki: 1. Max Mara Le Parfum, pozostało ok. 22-25 ml z 30 ml - Przykro mi ale Max Mara jest już nieaktualna. 2. Oriflame Enigma, pozostało ok. 23 ml (połowa buteleczki) z 50 ml 3. Naomi Cambell - klasyczna, poj. 15 ml kilka razy psiknięta 4. Cindy Crowford - klasyczna, poj. pierwotna-30ml, zużycie 1 cm od samej góry 5. Cacharel Noa - 100ml, zużycie - kilka ml, w przypadku tej perfumki nie jestem pewna czy jest oryginalna, chyba się pomyliłam, dopiero dziś zauważyłam, że na naklejce na dnie buteleczki figuruje poj. 50 ml (butelka jest jednak duża, ponadto wydawłao mi się, że na kartoniku było 100 ml, ale w razie czego piszę jak jest.... ) 6. Estee Lauder Intuition - pen - atmomizer, oryginalny 10 ml, zaledwie przetestowany. 7. Dior Tendre Poison - odleweczka w atomizerze - 5 ml 8. Federico Mahora - odpowiednik Hugo Boss XX, zużycie ok. 3 ml z 30 ml 9. Lalique Le parfum - odlewka w atomizerze ok. 8 ml-9 ml 10. próbki (prawie pełnne, raz góra dwa psiknięte, wszystkie z kartonikami): -Chanel Coco Mademoiselle, edp, 2 ml - Dolce&Gabbana, edp - 1,5ml - Thierry Mugler, Alien, edp, 1,5 ml - YSL Cinema, edp., 1,2 ml - escentric molecules - Molecule 01 - dwie próbki lane - jedna pełne 2 ml, druga ok. 1,8 ml. Zdjęcia wkróte ![]() Mogę także rozważyć wymianę DKNY Be Delicious - 30 ml, kilka razy psiknięte (kupiłam na lato, jak co roku, ale już mnie tak nie zachwyca, więc mogę się potargować ![]() Nie mam specjalnych życzeń, więc czekam na propozycje, choć.... niewątpliwie ucieszyłabym się z najnowszego Bruna Banani (Magic Women), Naomi Cut de Lux, Miss Dior Cherie, Dior Addict 2, Boss Femme..... W grę wchodzą również miniatruki. Zapraszam serdecznie do wymiany ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2009-12-10 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię perfumy.....
może za max mare byłabyś chętna na klasycznego agent'a provocateur 25ml bez 3 "psików" z limitowanej serii? pozdrawiam
![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj ![]() U Ciebie spodobał mi się Versace. Jutro sobie spróbuję przypomnieć go raz jeszcze i dam Ci odpowiedź, a więc do usłyszenia ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() Niestety Twoja oferta to nie moja bajka, ale dziękuję i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
za Max Mara - znajdziesz coś ?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ragutka!
Z Twoich zbiorów zaintrygował mnie Ferragamo, ale : po pierwsze - tak naprawdę go nie znam, z opisu wydaję się być interesujący, czy mogłabyś jednak coś więcej o nim napisać, po drugie - i to chyba najważniejsze - jest to prawie 100ml, więc nie wiem, czy wchodzi w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O, przepraszam własnie dzisiaj sfinalizowałam wymiane Ferragamo
![]() A co do zapachu to jest ciepły, zmysłowy - jakkolwiek by to rozumieć ![]() Może jeszcze cos Ci wpadnie w oko/nos ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Le Parfum i/lub Oriflame Enigma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za naomi campbell?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Intersuja mnie perfumy Max mara, ja zaoferuje ci Gucci Rush o tej samej pojemnosci, jesli jestes zainteresowana, wyslij mi wiadomosc na priv, prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi, ale nie oddam flowerbomb za naomi
![]()
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj - czy za Oriflame Enigma, pozostało ok. 23 ml (połowa buteleczki) z 50 ml
coś u mnie znajdziesz - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Mam Marę i/lub Cindy Crawford?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U Ciebie wpadło w oko mi kilka rzeczy. Muszę jednakże wybrać jedną ![]() Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Przykro mi, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Witaj Basiek Oj tak najbardziej to podoba mi się Miss Dior Cherie (ale chyba nie ma szans ![]() ![]() Ewentualnie Naomi at night? ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Niestety nic. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
2. Oriflame Enigma, pozostało ok. 23 ml (połowa buteleczki) z 50 ml 3. Naomi Cambell - klasyczna, poj. 15 ml kilka razy psiknięta 7. Dior Tendre Poison - odleweczka w atomizerze - 5 ml - Thierry Mugler, Alien, edp, 1,5 ml - YSL Cinema, edp., 1,2 ml
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za
3. Naomi Cambell - klasyczna, poj. 15 ml kilka razy psiknięta 5. Cacharel Noa ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za
Chanel Coco Mademoiselle, edp, 2 ml 9. Lalique Le parfum - odlewka w atomizerze ok. 8 ml-9 ml noa cacharel ? odp prosze u mnie Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-11-22 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za enigmę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.