![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
Fuboolkowe resztki M i L i czasem XLWĄTEK ZAWIESZONY! JEŚLI JEDNAK KTOŚ TU ZAWĘDRUJE I COŚ SIĘ SPODOBA TO NAPISZ ![]() JA TU RAZ NA JAKIŚ CZAS ZAGLĄDNĘ ![]() z wizażystkami, którymi jestem umówiona na przesyłkę skan potwierdzenia nadania wyślę na pocztę ![]() jak co to mój nr gg 10089688 i proszę się przypomniec jak co ![]() ![]() ![]() ![]() Witam! ![]() * mam do zaoferowanie kilka ciuszków, które mi zostały, chcę je szybko wymienić i na jakiś czas zamknąć wymiany. * interesują mnie ciuszki w rozmiarze M/L góra i 40stka dół - innych mi proszę nie proponować! * paczki wysyłam raz w tygodniu * osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze, a reszta zależy jak się dogadamy * wysyłam paczki po otrzymaniu skanu potwierdzenia nadania, ponieważ kilka razy tu się już nacięłam więc wolę się zabezpieczyć * nie prasuję - strata czasu, ciuszki piorę * dla mnie nie musi cie prać bo ja i tak to robię jak otrzymam paczkę ( nie wiadomo gdzie się walały przez ten czas) * kolorem pomarańczowym zaznaczam rezerwację a kolorem szarym rzeczy wymienione no to chyba wszystko
![]() ciuchy na stronie 1, 3 , pod koniec 4 oraz 11 post 303! aaaa jeszcze jedno jak wam obiecałam zdjęcia wymiarki a nie wrzuciłam wam ich to się przypomnijcie ![]() ja jestem strasznie roztrzepana i często zapominam więc z góry przepraszam
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2009-07-04 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fuboolkowe resztki M i L
BLUZKI
1. romantyczna bluzeczka cała z koronki, plecy przeźroczyste, wiązanie podkreślające biust ![]() 2. śliczna tunika na imprezy, asymetryczna, można ją nosić na dwa sposoby: jako tubę lub wiązaną na szyi rozm L 3. i 4. śliczna bluzeczka, cała z koronek CLOCKHOUSE, podkreśla biust rozm S/M ( ma rozdarcie z tyłu po prawej stronie, jak się nałoży koronkę to jej nie widać) 5. tunika za tyłek TERRANOVA dł ok 71 cm rozm L (czaszka odpada) 6. asymetryczna tunika EVI, dół cały przeźroczysty, delikatne cekiny rozm L/XL (zostawiam sobie!) 7. tunika TERRANOVA rozm L (najlepiej za coś z wish, leci do Ago18) 8. z klamerką rozm S/M 9. satynowa tuniczka TERRANOVA rozm M 10. bokserka w paseczki rozm M/L (ale moim zdaniem to Mka)
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2009-07-02 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. nówka tuba ORSAY wiązana z tyłu rozm L (najlepiej za coś z wish)(leci do diamond512)
12. tunika z motylami MK ONE rozm 12 (nasze L) miała skracane ramiona (leci do czarna_maciejka) 13. moro FISHBONE rozm L/XL 14. taka ORSAY ładnie podkreśla biust rozm L 15. czarna RAVEL rozm L 16. ala szmizjerka TOP SECRET rozm M --> (zostawiam sobie ![]() DŁUGI RĘKAW
1. tunika z podwójnym dekoltem TERRANOVA rozm L (ma małe szycie na plecach) (leci do czarna_maciejka) 2. taka z rozszerzanymi rękawami 3/4, wiązana, głęboki dekolt rozm M (najlepiej za coś z wish) 3. szara, rozszerzana STRADIVARIUS (czy jakoś tak ![]() 4. z guziczkami tunika rozm S/M (leci do purchaweczka)
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2009-07-02 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE I SUKIENKI ORAZ SPODNIE
1. biała spódnica do kolan AMISU rozm 38 (spokojnie do niego wchodzi też 40stka) (leci do bojuwka1) 2. czarna sukienka COTTON rozm L (plamki to wina aparatu) (leci do Muriel87) 3. zielona CLOCKHOUSE rozm 40 (leci do iierrorii) 4. niebieska tuniko sukienka rozm 40/42 5. spodnie koloru khaki rozm 40 6. spodenki zrobione z rybaczek rozm 40 7. spodnie DENIM & CO rozm 42/44?? wymiarki dla zainteresowanych 8. spódniczka REPORTER (brak trzech oczek ![]() 9. czarna długa AMISU rozm M-L-XL
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2009-07-02 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
POMIESZANE POPLĄTANE
![]() ![]() ![]() 1. biało - srebrzysto, wiązane na kostkę, balerinki CCC Clara Berson rozm 39 2. skórzane butki z Anglii dł wkładki ok 27 cm (brak zapinki...) 3. czarne na podwyższanej podeszwie 4. sexi czarny biustonosz 75 C (leci do czarna_maciejka) 5. szkoła uczuć (leci do czarna_maciejka) 6. różowa TERRANOVA (ma dwa szycia) rozm S 7. i 8. NEW LOOK śliczna ![]() 9. szara TROLL od XS do L ![]() 10. wesoła tuba! ![]()
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2009-07-02 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fuboolkowe resztki M i L i czasem XL
dlugosc nogawki 95cm z tymze ja ja podwinelam i zafastrygowalam jest jeszcze 9cm zapasu, nogawki nie sa przetarte wiec jak jestes wyzsza i je odwiniesz nie bedzie tego widac
![]() stan 21 cm szerokosc w pasie (obnizony) 42 cm x2 ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- 5 cm nad krokiem jest ok 47cm x2 spodnie sa dosc rozciagliwe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- podoba mi sie tez http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1244128211 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1244127796 ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- i jak mozesz napisz tez wymiary tej drugiej spodniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oi faktycznie... przepraszam ale mialam urwanie glowy... sesja + praca :/
jutro Ci wrzucę ok? Jeśli możesz to podaj mi długość tego nietoperka ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- ok . dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1244128211 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1244127322 i jak mozesz podaj tylko wymiar pod biustem
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1244127796 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
12. kimonko rozm UNI (trzeba je ogolić)
?? ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1244127322
cos u mnie? w jakim jest stanie? co to oznacza ze czaska odpada? szpeci to bluzeczke?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hehe juz nei wiem o co chodzi:P ogolnie Ty chcesz bluze stradivarius spodnie terranova i bluzke z cekinami na szyje?
to ja bym chciala spodniczki zrozumialam ze chcesz je dac za spodnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ta kwiecista jest postrzepiona ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- szkoda ze ta terranova nie da sie powalic.. ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- okej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- hm a wyslalabys mi wieksze zdjecie spodnicy tej kwiecistej chcualabym zobaczyc te strzepienia ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- a nie chcialabys tej na szyje za ta brazowa z guziczkami? ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- czyli jak robimy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
kolczyki wykonane z lekkiego tworzywa,techniką własną, posrebrzana zawieszka(antyalergiczna) , dł. bez zawieszki ok.3cm ,grafika obustronna,lakierowany,gr ubość 2mm, Nie niszczą się w wilgoci ,do kolczyków dodaję stopery dzięki którym nie spadną przy silnym wietrze z uszu
a ja chciałam jeszcze zapytać czy ta spódniczka z croppa jest na gumke czy na zamek , albo guziki...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
moge prosic o zdjecie terj bluzki na tobie???
czarnej juz nie mam jest jeszcze ta zielona na guziczki ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no ale co ma by widać to mama nadzieję widac ![]()
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2009-06-05 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
A zmierzysz mi jeszcze to?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1244127796 (od pachy do pachy i w miejscu umarszczenia tego na brzuchu) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1244127796 (od pachy do pachy, na samym dole. dlugosc od ramienia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Paczuszkę do ciebie wysłałam w środę lub czwartek nie pamiętam konkretnie bo sporo tych paczek nadawałam
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
super ciesze sie!
![]() zalaczam jeszcze zdjecie jednego ze sznureczkow, ktory trzeba doszyc bo zaczyna sie odpruwac. Gdybym tylko miala igle z nitka to bym to zrobila, niestety ich nie posiadam ![]() napisz mi w takim razie na pw swoj adres + mail a ja w pon. wysle Ci zdjecia potw. nadania. Za chwile wyjezdzam na weekend wiec gdybys miala jeszcze jakies pytania, bede na wizazu dopiero jutro ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.