![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Ubrania i inne. M, L , szaliczek ! nieaktulane
Witam,
To mój pierwszy wątek ciucholandowy. Moje ciuszki będą miały przeważnie rozmiar M. Odpisuję w Twoim wątku i oczekuję, abyś Ty odpisywała u mnie. O wymiary, zdjęcia na mnie i szczegóły pytać. Ubrania wysyłam: -wyprane -wyprasowane -priorytetem Poszukuję: -pilnie, wszelkiego rodzaju bucików w rozmiarze 35 - kamizelkę - duże okulary muchy - sweterki zapinane na guziczki - guziki ( potrzebne do robienia kartek ![]() - torebki duże i małe, byleby ładne - lokówkę Zapraszam do wymiany. ![]() Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2010-10-03 o 21:33 Powód: do usunięcia wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania i inne. M, L , szaliczek !
- koszula, pomarańczowa w białe paski, mniejsze paseczki żółte i niebieskie, prawie jak nowa ( raz ubrana) , zapinana na zatrzaski, rozm. duże M, albo L [ leci do musciness ]
- T-shirt, żółty z napisem BRASIL, grubsza bawełna, rozm. duże M, lub L - top , ciemny brąz wpadający w czerń, lekko sprany, rozm. M - szalik, nowy , cieniowany brązowo-cielisty - szalik, nowy , ciemna zieleń , cieniowany [ leci do AnciaCzy ] Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-03-18 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania i inne.
Dokładka 10.02.09
- Sweterek "brudny niebieski", dekolad V, rozmiar M, raz tylko ubrany - Bluza na zamek, firma TROLL, rozm. M, duze S - nadruk na plecach - Sweterek niebieski, z gwiazdą na przodzie, rękawki 3/4, rozm. M , ma małą wadę : na dole lekkie przebarwienia białe, jak sie przyjrzeć widać na zdjęciu, ale nie jest to duża wada, prawie nie widoczna - Torebka, mała czerwona, 4 białe paseczki, sportowa, bez kieszonek w środku, wada-jeden ćwiek wypadł-patrz zdjęcie Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-02-10 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Bluzeczka, etno, bardzo przyjemny delikatny i zwiewny materiał,raz ubrana, rozm. M [ leci do musciness ]
- Bezrękawnik, Forever, połyskujące mazańce, rozm. M - Top, sexy , Terranova, króciutki na ramiączkach, pięknie lśni, zdj. nie oddaje uroku, marszczenie przy biuście, przezroczyta ( ciemny materiał zasaniający tylko na dekoldzie), rozm. raczej S - Szaliczek, złoty, lśniący, nowy Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-03-18 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, a mogłabym prosić wymiarki
- koszula, pomarańczowa w białe paski, mniejsze paseczki żółte i niebieskie, prawie jak nowa ( raz ubrana) , zapinana na zatrzaski, rozm. duże M, albo L i może jakieś foto na kimś?? Bo ona cudna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Oj a nie bedzie dokładki?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak byś miała białą/czarną/inną elegancka koszulową bluzkę rękaw 3/4 lub krótki szer.pod paszkami 44 cm to bardzo chętnie się wymienie
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
teraz nic, ale jak bedziesz miala dokladke daj znac
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aduś, postaram się dziś coś dopisać
![]() edit: Zdjecia sweterka na mnie. Nie zachwyca, bo mam za duży biust do niego i brzuszek ![]() Rozmiar z metki to 10. Długość od paszki do paszki - 40,5cm Długość ogólna- 48cm Długość rękawa (mierzona od góry) - 56cm PS. Dokładam 2 szaliczki. Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-02-13 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
na co byś chciała wymienić tą koszulkę żółtą Brasil?
ewentualnie mogę zapłacić "pieniążkami" ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
biała bluzeczka za kilka dni poleci do innej wizażanki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.