![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Love Blush, Island Vibe i inne kosmetyki
24 stycznia 2008-dokładam:
wode perfumowana Treselle Seduction Avonu- uzyta parokrotnie, ubytek jest wiec minimalny leci do Laszki14 dokładam Miss Dior Cherie EDP-pierwotna objętosc 50ml tylko na inny zapach, jakis slodki najchetniej:P leci do Drogiej A ![]() woda Revlonu "Fire&Ice" pierwotna objetosc 30ml 1. EMAIL DIAMANT R PASTA WYBIELAJĄCA-pozostało ok 1/4 2. puder kryjący w kremie Complete Coverage Foundation firmy Lirene odcień 02-jasny/light 3. Gabriela Sabatini-woda toaletowa- butleczka ma 20ml, na moje oko została mniej więcej połowa dla Mendosity 4. woda toaletowa Avon-Island Vibe- z 50ml zostalo tyle ile widać na zdjęciudla Pearlani 5. woda toaletowa Avon-Love Blushnieaktualne 6. krem do szyi, biustu i dekoltu firmy Faberlic- ze 100ml zostalo ok 2/3 7. Shauma-fluid do włosow-odbudowa i regeneracja- troche więcej niż połowa 8. płukanka do włosów Delia-srebrna-użyta może raz 9. filtr przeciwsloneczny firmy La Roche Posay, Anthelios W Gel SPF 40- zostało malutko, wystarczy jedynie jako próbka dla Pearlani 10. filtr Avene, Ultra High Protection Lotion SPF 50 + (mleczko do ciała) wystarczy na pare użyć, jakas 1/4 ze 100mldla Pearlani 11. Avon, Advance Techniques, Volume & Texture Thickening Serum (serum dodające objętości włosom) nowe, nieuzywane dla Nadi_12 12. Avon, Exotic Beaches, Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV-zostalo tyle ile widac na fotcedla Pearlani 13, 14, 15.probki męskich zapachów-jedej dobrze nie widac na zdjeciu ![]() -Emanuel Ungaro Apparition Homme -Givenchy pour homme blue label -ferrari black probki sa prawie cale [b] [/size] Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2010-01-23 o 21:38 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Love Blush, Island Vibe i inne kosmetyki
4. woda toaletowa Avon-Island Vibe- z 50ml zostalo tyle ile widać na zdjęciu
znajdziesz coś za ? Ps. prosiłabym abyś odp. w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij czy u mnie cos znajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Może oba zapachy z mojego wątku w zamian za Sabatini lub jedną z wód Avon? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205060 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czekam na odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie mam Ci odpisywać: u Ciebie czy u siebie, więc powtórzę tutaj moją odpowiedź:
Strasznie trudne zadanie przede mną postawiłaś, bo kompletnie nie umiem opisywać zapachów. Określiłabym go jako dość świeży, a zarazem odrobinę słodki, wyczuwam w nim jakieś owoce i jakby odrobinę kwiatków. Woda jest zaskakująco trwała, jak na EdT, zapach utrzymuje się dobrych 5 godzin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś za 4,5,11?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
4. woda toaletowa Avon-Island Vibe- z 50ml zostalo tyle ile widać na zdjęciu 9. filtr przeciwsloneczny firmy La Roche Posay, Anthelios W Gel SPF 40- zostało malutko, wystarczy jedynie jako próbka 10. filtr Avene, Ultra High Protection Lotion SPF 50 + (mleczko do ciała) wystarczy na pare użyć, jakas 1/4 ze 100ml 12. Avon, Exotic Beaches, Ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV-zostalo tyle ile widac na fotce ?? ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206991 woda toaletowa Avon-Love Blush Shauma-fluid do włosow-odbudowa i regeneracja- troche więcej niż połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dla mnie świetnie, bardzo mi pasuje tylko nie wiem czy to nie będzie za mało za rzeczy od Ciebie, jak myslisz?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Miss Dior Cherie bardzo chętnie, z tym że jest jej sporo mniej niż mojej Lolity. Miałabyś coś na dokładkę?
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam prawie cala wode Revlonu Fire&Ice 30ml, niedostepne w Polsce, bardzo slodziutkie, nie wiem czy znasz http://www.revlon.com/ProductCatalog...&ProductID=111 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nie znam tego zapachu
![]() ![]() może miałabyś coś jeszcze słodkiego? może coś z mojej wish listy oprócz mdc? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
a jakieś perfumy jeszcze?
![]() przepraszam, że tak marudzę, ale lolitkę chciałabym wymienić na coś czego na prawdę potrzebuję. ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za MDC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A mogłabym zobaczyć zdjęcie fire-ice, takie żeby było widać ubytek?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety, raczej podziękuję za wymiankę.
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
1. Avon, Advance Techniques, Volume & Texture Thickening Serum (serum dodające objętości włosom) nowe, nieuzywane
może cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.