![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 162
|
Zdrada!?
Napisze odrazu o co chodzi..... Ch³opak z którym dotychczas siê spotyka³am, a dok³adnie od 2 miesiêcy ju¿ nasza znajomo¶æ zanika, spotyka siê teraz z..... moj± kole¿ank±!!! [
![]() ![]() ![]() ![]() Cholera najbardziej szkoda mi jej narzyczonego, który jest bardzo wporz±dku z tego co s³ysza³am i jego siostry, któr± znam bardzo dobrze i jest moje najlepsza kole¿ank±.... co robiæ???? Nie moge nic powiedzieæ, oni my¶l± ¿e ja nic niewiem... Teraz gdybym tylko mia³a samochod, pojecha³abym pod jego dom (skrycie schowala siê) i czeka³a na to a¿ wyjedzie, pewnie bym go ¶ledzi³a.... i zapewne bym ich dorwa³a (wiem to g³upio brzmi...) ale kocham go.......... i jest mi tak strasznie przykro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
Dot.: Zdrada!?
Dziwna Sytuacja. Spotykasz siê z chlopakiem od 2 miesiêcy i twierdzisz , ¿e go kochasz? hmm, no niewa¿ne. Kole¶ mo¿e faktycznie jest jej przyjacielem, mo¿e które¶ z nich przechodzi trudny okres i dlatego on niema dla Ciebie czasu i odstawi³ ciê na bok ?. Poczekaj do slubu kole¿anki i zobaczysz jak siê sprawy potocz±.
aa.. i ¿adne ¶ledzenie nie wchodzi w gre, wybij sobie ten pomys³ z glowy , to chore i wysz³aby¶ tylko na idiotkê . Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Copyraptor
Wiadomo¶ci: 21 283
|
Wiolu¶, czytaj ze rozumieniem, autorka w±tku od 2 miesiêcy z tym facetem siê ju¿ NIE spotyka.
Niko, ja bym porozmawia³a z t± dziewczyn±, która zdradza i wychodzi za m±¿. Powiedz jej, ¿e o tym wiesz, i ¿e nie chcesz jej szanta¿owaæ, ale ta sytuacja Ci ci±¿y, i nie chcesz mieæ na sumieniu jej faceta. Bo to nie fair. Mo¿esz te¿ jej powiedzieæ, ¿e wci±¿ co¶ czujesz do tamtego, ale niekoniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 516
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
Mimo wszystko ja ze zdania doczytuje siê , ze od 2 miesiêcy sie spotykali
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Copyraptor
Wiadomo¶ci: 21 283
|
"Ch³opak z którym dotychczas siê spotyka³am, a dok³adnie od 2 miesiêcy ju¿ nasza znajomo¶æ zanika"
No za diab³a nie wynika z tego, ¿e od 2 miesiêcy siê z nim spotyka! ![]() Autorce nie chodzi o zdradê jej faceta, tylko o zdradê tej dziewczyny ![]() Tak przynajmniej s±dzê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 127
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O ¶ledzeniu zapomnij. W ogóle zapomniej o tym facecie, jest kobieciarzem i to Ci powinno wystarczyc. Nie wiem, porozmawiaj z kolezank± o tym,¿e wiesz ze siê spotyka z nim. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 663
|
"...która ma ju¿ 30 lat..."
Bo¿e to ja Juz powinnam umierac chyba... ![]()
![]() |
#9 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 997
|
Izo, ³±czê siê z Tob± w bólu, chod¼, pójdziemy razem siê pozamartwiaæ, có¿ nam innego zosta³o...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13292477]Izo, ³±czê siê z Tob± w bólu, chod¼, pójdziemy razem siê pozamartwiaæ, có¿ nam innego zosta³o...
![]() Dziewczyny, mo¿e za³o¿ymy jaki¶ klub dla 28-32-latek stoj±cych nad grobem - wiecie, zajêcia praktyczne - np."Jak spisaæ testament?", prelekcje: "Ty i Twoja trumna - najnowsze trendy", "(Zawczasu) Wybierz w³a¶ciwy strój na swój pogrzeb", "Wzorcowa stypa - przepis na sukces zza grobu"... Ja mam w przysz³ym roku 29 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 997
|
I koniecznie - jak skutecznie postraszyæ swoich wrogów zza grobu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 548
|
Nic nie robiæ, bo to nie jest Twoja sprawa. A poza tym nic nie wiesz, tylko wszytko podejrzewasz, nie¼le mo¿na ludziom ¿ycie sp... zepsuc takimi gierkami.
To mówi³am ja: zombie ![]()
![]() |
#13 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 15 264
|
Bierz siê za narzeczonego. Uratuj go przed marnym losem u boku latawicy
![]() A powa¿niej - nie wtr±caj siê. Tym bardziej, ¿e to jak twierdzisz kobieciarz. Acha, chcia³am jeszcze dodaæ, ¿e jego siostra ma dopiero 30 lat ![]() Co kobitki, zabola³o ? ![]() ![]() EDIT: Swoj± drog± to ciekawe. Kole¿anka ma 27 lat (i luzik) a siostra narzeczonego ma JU¯ 30. A jest przecie¿ starsza od niej TYLKO o 3 lata ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-07-17 o 08:32 Powód: lu¼na refleksja ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 548
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam siê z sine.ira, bierz sie za narzeczonego, podobno fajny jest (tak napis³a¶) a dziwkarza zostaw, bo bêdziesz ca³e ¿ycie robiona w bambuko. ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() A ja w³a¶nie spaæ nie mog³am, bo my¶la³am, ¿e¶ wzgardzi³a ca³usem mym. Trza by³o jednak przyj¶æ po nocy. Nie bój siê, ja te¿ starszê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 965
|
Cytat:
![]() Co do tematu nr 2 - Napiszmy poradnik - "Balsamowanie, czyli droga ku wieczno¶ci." Dla mniej cierpliwych - "ABC kremacji" Zapraszam zamiast na weekend w SPA - weekend w prosektorium - co by si³y zregenerowaæ. Wasza wierna Denatka
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2009-07-17 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Och Wy wredoty!
![]() Do tematu - nie nie rób, bo nic nie wiesz. Dlaczego czytasz wiadomo¶ci wysy³ane przez kole¿ankê? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
![]() Po pierwsze piszesz bardzo niesk³adnie. A po drugie go³ym okiem widaæ, ¿e wcale Ci nie chodzi o narzeczonego kole¿anki, którego notabene nie znasz. Z Twojej wypowiedzi bije zazdro¶æ i ura¿ona duma, bo facet, który Ci siê podoba, wybra³ Twoj± kole¿ankê - takie jest moje zdanie. A co robiæ? Nic, bo to nie Twoja sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 32 059
|
Cytat:
![]() daj sobie spokój z facetem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, ¿e przykre jest kiedy kto¶ z kim wi±za³a¶ jakie¶ nadziejê nie jest ju¿ Tob± zainteresowany... ale dziewczyno, co Ciebie obchodzi co i z kim on robi? Bardzo szlachetne z Twojej strony, ¿e tak siê troszczysz o narzeczonego kole¿anki... Ale chcesz robiæ zamieszanie na podstawie jakich¶ szcz±tkowych informacji, które byæ mo¿e nijak siê maj± do prawdy? Niektóre Wiza¿anki to umiej± zadziwiæ.
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usuniête
|
Przepraszam za kolejny OT, ale informujê, ¿e Klub "Stoj±ce nad grobem" za³o¿ony:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post13296213 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
Cytat:
![]() Nic nie rob, to nie Twoja zakichana sprawa, nie masz prawa nikogo sledzic, to cuchnie obesyjna zazdroscia o kogos, o kogo zazdrosci nie masz prawa czuc. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13292477]Izo, ³±czê siê z Tob± w bólu, chod¼, pójdziemy razem siê pozamartwiaæ, có¿ nam innego zosta³o... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dokladnie.
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 516
|
YYyy,to wkoñcu jak to jest chodzi o zdrade tego jej lovelasa,czy narzyczonego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 162
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ale siê czepiacie b³edów...napisa³am to na szybkiego w nocy, bo nie da³o mi to spaæ. A to ¿e napisa³am ¿e ju¿ ma 30 lat, bo chcia³am podkre¶liæ ¿e nie ma tu mowy o jaki¶ tam nastolatkach tylko o powaznych doros³ych ludziach.... A nie ¿e 30 lat to ju¿ staro¶æ.... wy czytacie tylko to co chcecie wyczytaæ!!!! a nie w tym problem kto ile ma lat.... I wcale nie chodzi mi o to ¿e on mnie zdradzi³, tylko ¿e ona zdradza swojego narzeczonego!! z kim¶ kogo kocham....i ona dobrze o tym wie.... Na dodatek strasznie mnie to wszystko przera¿a ![]() Czemu mam siedzieæ cicho skoro wiem, ¿e ¼le siê dziejê.......!!!??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 166
|
no te¿ jestem ciekawe dlaczego masz siedzieæ cicho mimo ¿e widaæ ¿e co¶ tam siê dzieje niedobrego, pamiêtam ¿e jaki¶ czas temu na forum pisa³a kobieta ¿e wie o tym ¿e m±¿ czy tam narzeczony jej przyjació³ki co¶ krêci na boku to odrazu wszyscy jednym chórem na forum pisali powiedz jej, albo pogadaj z tamtym i postrasz go itd
a tu ka¿± siedzieæ cicho, a je¿eli zaraz pojawi³aby siê osoba odwracaj±ca sytuacjê to zaraz pewnie wiêkszo¶æ osób kaza³aby poinformowaæ osobê "zdradzan±" o wszystkim... zrobiæ co¶ musisz, bo skoro nied³ugo ma braæ ¶lub a tu co¶ próbuje krêciæ na boku to po co ten ¶lub wtedy? niech siê zdecyduje na którego¶ i tyle a nie tu urz±dza sobie spotkania z jakim¶ facetem po nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Oczywi¶cie zak³adam, ¿e oni faktycznie co¶ krêc± na boku, a nie ¿e Ci siê tylko wydaje... Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-07-17 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 090
|
A jeste¶ pewna na 100%, ¿e oni maj± romans? Sk±d wiesz, ¿e nie spotykaj± siê ot tak, po kumpelsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.