![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
}i{ wymiana XS-S-M }i{ atmosphere, bershka, h&m, house, cropp, reporter... }i{
nieaktualne
UWAGA Pisz co Ci sie podoba, wiem wtedy za co szukam
JEŚLI NAPISZESZ TYLKO "coś u mnie" itp - NIE ODPISUJĘ! Rzeczy w moim wątku są w większości nowe lub w stanie idealnym, jeśli tak nie jest piszę to przy danej rzeczy wiec bardzo proszęnie proponować mi jakiś starych znoszonych i powyciąganych ciuchów ciuchów, bo tracimy tylko czas!! Mogę byc wybredna ale za większość z tych rzeczy chciałabym cis przydatnego dla siebie, a nie coś co będzie leżało nieprzydatne na dnie szafy. Nie wymieniam się więc na siłę, bo ciuchów mam sporo, tylko za to co mi jest potrzebne. jeśli masz o wiele mniej przekupek niż ja może sie zdażyć tak ze poproszę cię o to byś wysłała paczke pierwsza AHA... przypomniało mi się...na targowisku jestem od dość dawna i nie miałam jeszcze zadnych nieprzyjemności dlatego mam też nadzieje ze dalej tak bedzie ![]() szukam (m.in.): szukam ciuszków w rozmiarach 34-36! inne mnie nie interesują buty rozmiar 39! raczej sportowe i raczej płaskie (najwyżej 5 cm wysokości ![]() -kurtki zimowej S-M -kamizelki najlepiej jeansowej, ale innymi też nie pogardzę ![]() -bluz 36 / s (OLDSCHOOL - MILE WIDZIANY ![]() -rurek (biodrówek) 34/36 (długość min 103cm) (najlepiej jak ktoś ma bershki na zbyciu ![]() -golfików gładkich jednokolorowych -zwykłych gładkich koszulek np pod kamizelkę biała i czarna! -longów (bokserek lub na krotki rękaw) prawie wszystkie kolory - najchętniej biały czarny i rózowy -bokserek -spodni z wysokim stanem xs / S bermudów lub długich -fajnych koszul z długim rekawem XS / S -T-SHIRTÓW- musza byc ciekawe- z napisami, postaciami etc -sweterków fajnych, ale naprawdę fajnych ![]() -butków takich które mi sie spodobają 39! ![]() -bielizny (75b) (DÓŁ s-M- nowa!) -nowego czarnego fajnego tuszu do rzęs -cieni rozświetlających i czarnego do smokey ![]() -perfum o niebanalnym zapachu -kosmetyków do włosów kręconych -balsamów -topu imprezowego XS/S ![]() -paska szerokiego na gumie ![]() -płytek do pieczątek na paznokcie ![]() -podkładu revlon sand begie -srebrnych zawieszek: literka A; Duży krzyżyk; i serduszko -srebrna bizuteria(ale tylko jak mi sie spodoba) -małej eleganckiej torebeczki czarnej lub srebrnej (na studniówkę potrzebuję ![]() miłego oglądania ![]() dokładam ![]() NIEMAAAA ![]() sukienka bombka xs-s-m z FRANCJI kamizelka NEW LOOK xs-s-m
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-11-18 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: }i{ wymiana XS-S-M }i{ atmosphere, bershka, h&m, house, cropp, reporter... }i{
NIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() sweterek DIVIDED by h&m 38! stan: bdb SPODNIE 3/4 OD VICTORIA'S SECRET z kolekcji pink rozmiar S ! bardzo fajniutkie ![]() a ten piesek i napis sa wytarte od nowości, oni po prostu tak robią ![]() stan:db+ jedyna wada to jaśniejsza mała plamka zaraz pod kolanem ale nie widać tego jak ma sie spodnie na sobie, ponieważ je sie tam marszczy lub wywija ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-20 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: }i{ wymiana XS-S-M }i{ atmosphere, bershka, h&m, house, cropp, reporter... }i{
zółta tunika
jennifer taylor S stan: idealny (2 razy ubrana) (zdjęcie pozniej ![]() spodnie 3/4 eleganckie spodnie 38 tweedowe, długość 3/4 stan bdb-
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.tuba
bay (z metki 12/40 ale to ewidentnie xs/s!) stan:idealny 2.jeansy 26/34 (stan db) 3-4. mini 36 stan bdb 5. atmosphere 36-38 stan bdb 6.sweterek biały uniwersalny
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
LTB
jeansy roz.30 WYMIARY: roz. 30 szerokość w pasie: 2*42 cm szerokość w udzie: 2*28 cm dł nogawki zewnętrzna: 96cm dł nogawki wewnętrzna: 74 cm stan: 21 cm szer nogawki na dole: 21 cm STAN: JAK NOWE
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.
a)butik S stan db b)tuba (trzeba podszyć) xs-s-m 2.atmosphere 40 (choć ja nosze 34 i tak na mnie wygląda ![]() 3.etam 36 stan idealny 4.top shop 38 stan db 5.topshop 38 stan dost 6.bershka 34-36-38 stan bdb NIEMAAAA ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-24 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.jeansy cropp 27/34 (stan:bdb) NIEMAAAA
![]() 2.terranova M (stan dost) 3.sweterek s-m 4.tuba xs-s stan idealny 5.nici jak nowa 6.pilot XS stan bdb
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-24 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. top SECRET POSSESIONS 36-38 stan: db
2. spodniczka (raz załozona) S 3. top S stan:bdb 4. mini 27 stan:bdb 5. spódniczka xs/s stan:bdb 6. sweterek M stan:db
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
RURKI
jak NOWE, załozyłam kilka razy firma: GOODIES rozmiar: 36 długość: 34 czyli ponad 104 cm ![]() wymiarki: PAS: 38*2 STAN: 18 CM Dł: 107 CM skład materiału: 95 % bawełna 5 % elastan oddaje bo na mnie za duże ![]() TYLKO I WYŁĄCZNIE za coś super, najchętniej z listy.
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
house to rozmiar S
stan 19 cm pas 39,3*2 cm długość 106 cm stan bdb- materiał sztruks
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. t-shirt ONLY stan:bdb
2.jeansy GALLOP RURKI GALLOP 95% COTTON 5% ELASTANE rozmiar z metki 26 ale wypadają jak 28!! wymiary dla chętnych stan bdb
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1-2. koszula atmosphere 36-38 (stan idealny) niema cola16
3.nowa tuba VILA L cola16 4-5. czarny topik S/M stan idealny 6.top z koronką uniwersalny (stan db)
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-30 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.BIŻUTERIA (kolczyki i bransoleta)
2.twedowe spodnie w jodełke top shop 36 stan bdb
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.BLUZA/BLUZECZKA z forever18 "emka" (zdjęcie pożyczone od wizażanki, mam nadzieje ze nie bedzie zła
![]() 2.nowa bluzka w kropeczki S 3. t-shirt S (z metki M ale jest mniejsza) stan idealny założyłam ze 4 razy 4.bluzeczka NAF NAF XS/S
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-10-14 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dziewietnaście i dwadzieścia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.