|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
bermudy VILA rozmiar L, torebka David Jones
Witam
po małych porządkach mam na wymianę: Bermudy Firmy Vila Deep Gaucho ubrane kilka razy. świetnie uszyte, duża dbałość o szczegóły, wysoka jakość materiału. Świetnie skrojone. Stan bdb- Spodnie maja luźny fason. Rozmiar L - na moje oko to 40/42 (bliżej 42) ale proszę sprawdzić wymiary (mierzone na płasko): obwód w pasie: 45 cm x2 obwód w biodrach (na wysokości kroku): 68cm x2 obwód w udzie (5cm poniżej kroku): 37cm x2 długość od pasa: 72cm długość od kroku: 46cm szerokość nogawki na dole: 35cm x2 wysokość w stanie: tył: 40cm przód: 28cm oraz: NIEAKTUALNE - torebka oddana ![]() Torebka David Jones kupiona w sklepie Makalu kilka miesięcy temu za kwotę 89 zł. Sygnowana (na podszewce wewnętrznej kieszonki ma logo David Jones i nr fabryczny) Prawie nie noszona. Wewnątrz ma brązowa podszewkę w kratkę, jedna kieszonkę na zamek oraz dwie kieszonki (jedna na komórkę i druga troszkę większa) - mimo niewielkich rozmiarów jest wygodna i pakowna. Stan: bdb - nie ma żadnych uszkodzeń podszewki nie widać także śladów użytkowania na zewnątrz kolor: brąz (mleczna czekolada), srebrne dodatki oraz białe ozdobne przeszycia wykonana ze skórki ekologicznej, nie lakierowej. bez połysku. Wymiary: szerokość: 32 cm wysokość bez rączek:16 cm głębokość: 10 cm wysokość z rączkami: 36 cm długość rączek (bez metalowych kółek): 46 cm A no i co na wymiane. moga byc kosmetyki lub bizuteria lub ciuszki czy buty, albo jakas inna torebka (wieksza od tej mojej ;-)). Jezeli ubrania to tylko duze rozmiary (mam okolo 96-97 cm w biuscie i okolo 106 w biodrach) chetnie przygarne golfy z krotkim rekawem (cienkie), zapinane sweterki typu cardigan (tez cienkie), bluzki koszulowe takiej bardziej eleganckie ale nie za bardzo ;-) (bawelniane lub z inych wlokien naturalnych) jezeli chodzi o spodnie to moze byc ciezko bo mam dosc kobieca figure (80w pasie i 106 w biodrach wiec jak nie zmierze to ciezko trafic) ale probowac mozna buty rozmiar 39 - raczej na niskim obcasie. Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2009-08-16 o 21:45 Powód: dodatek informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: bermudy VILA rozmiar L, torebka David Jones
podobaja mi sie te bermudy, moze cos znajdziesz u mnie? ewentualnie powiedz co szukasz
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Edzia i just_me niestety nic nie znalazlam u was.
Marynko, a czy aktualny jest płaszcz wzglednie jeansy cropp? jezeli ktoras z tych rzeczy wchodzilaby w gre to poprosze wymiary. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Marynko, pomecze Cie jeszcze:
jakbys mi powiedziala takie wymiary: plaszczyk na wysokosci bioder, szerokosc w ramionach i dlugosc rekawa moze byc od pachy bo widze, ze on chyba raczej z tych dopasowanych jest prawa? a co do spodni to szerokosc w biodrach - ja to mierze zawsze gdzies w okolic konca rozporka i szerokosc w udzie - tak na wysokosc okolo 10 cm od kroku bede wdzieczna za te wymiary bo to akurat moje trudne punkty gdzie moge miec problem zeby wejsc w ciucha ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
płaszczyk ma :
biodra-> ok 50 cm. ramiona 20 cm, a długość od pachy 46 cm, a od barku - no nie wiem jak to napisac :P - 60 cm, mierzone na plasko spodnie -> biodra 49 cm, a udo 26 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ehhh... obawiam sie, ze nie wejde w spodnie napewno
![]() ![]() przepraszam za zamieszanie w takim razie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie za torebkę
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No mnie taka wymianka by pasowała ale nie wiem czy dla Ciebie jest korzystna, bo torebka jest jednak droższa.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za torebkę?Może chciałabyś odlewki wysokopółkowych kremów pod oczy Clinique i Lancome z wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm... to jezeli ten płyn utrwalajacy skret jest aktualny to te dwie rzeczy za torebke jak dla mnie beda calkiem ok. torebka calkiem nowa nie jest, więc taka wymiana mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.