![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
DIOR BRONZE HARMONIE DE BLUSH 002 Sunset Fiesta
nieaktualne
Jak w temacie, oddam w dobre rece róz Diora w odcieniu Sunset Fiesta. Posiadam wszystko z zestawu - kartonik, welur, pedzelek ![]() Zuzycie niezauwazalne, testowo mazniety kilka razy Poki co wklejam zdjecie z internetu, nie mam mozliwosci zrobienia fotki do konca lipca. Jakby ktos chcial zrobie telefonem ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-07-28 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: DIOR BRONZE HARMONIE DE BLUSH 002 Sunset Fiesta
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma jeszcze podkład Smashbox HD medium m4 -do ciemnijeszej krnacji -ubytek ok 15% ciut więcej niż połowa z 50ml słonia Kenzo napisz w ogóle czego szukasz bo jestem napalona na Twojego diora ![]() ![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-07-17 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nu w wersji EDT nie znam
![]() za smashboxa podziekuje, a słonik hmm bardzo kuszace ![]() mow Basiu co ciekawego ukrywasz z kolorowki i co bylabys w stanie oddac za Diorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
więc tak
![]() meteorki mam ale tylko 6 tych dużych kulek winter cos tam ![]() ![]() słoń jest nie na 100 ale 1000% oryginalny-sama kupowałam, pozostało tak ok 27-28ml niestety nie mam czym zrobić zdjęć ![]() a co do Nu to ja myslałam,że to jest ten sam zapach co w tym takim ogrągłym srebrnym czymś, ja mam taką długą buteleczkę granatową kupuję ostatnio takie bo są tańsze kurde, z kolorówką u mnie teraz krucho bo brakuje mi funduszy ![]() wczoraj akurat kupiłam pigment inglota-ten granatowy-całkiem nowy tylko maznełam paznokciem,jak nówka ![]() może Ty coś jeszce napisz,czego poszukujesz?proszę ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- aha mam jeszce tusz make up for ever smoky lash-mój ulubiony-u,żywam go m-c spokojnie wystarczy na następne 2,gwarantuję,ponieważ tusze np, lancome są u mnie do wyrzucenia po 2 m-cach,ale ten jest super jestem w stanie go oddać,ponieważ dostałam cętkowaną helenkę i już nie umiem się doczekać aby ją wypróbować,ale nie chciałam otwierać dopuki nie wykończę tego MUFE, bo sama pewnie wiesz jak te tusze szybko wysychają nie wiem czy by Cię jeszce zainteresował podkład revlon beyond natural ten biały kolor 230 też do ciemnijeszych karnacji ubytek ok 10-15% Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-07-17 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
w takim razie najbardziej chyba chcialabym słonia i te 6 kulasków na wyprobwanie... ale nie wiem czy taka opcja w ogole wchodzilaby w gre
![]() ogolnie to zawsze chetnie przyjme pudry, róze, rozswietlacze i bronzery. wszystko co do twarzy ![]() Twoje propozycje sa bardzo kuszace, ale poki co musze poczekac na odpowiedz jeszcze jednej wizazanki... jezeli wymiana z nią nie wyjdzie to chyba przygarne slonia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wiesz , chętnie je oddam,ja nie umiem ich używać, ja w ogóle nie umiem i chyba nie mogę używać żadnych rozświetlaczy, ponieważ mam bardzo swiecącą i z rozszerzonymi porami cerę, a one jeszcze potęgują ten niechciany efekt
jeżeli byś chciała to mogłabym dodać Ci rozswietlacz sypki revlona-taki różówy pozostało chyba pół, a na pewno 1/3 opakowania-mam go z wymianki stąd nie wiem jaka była pierwotna wielkość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Basiu poczekam co z tamta wymiana, dam Ci znac i wtedy wszystko uzgodnimy ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
niestety jeszcze nie dostałam odpowiedzi...
jednak chcialabym Cie zapytac czy moze znalazłabys jakis puder sypki badz prasowany? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
więc tak
mam mieszankę zrobioną przeze mnie z matującego guerlian, tego sypkiego royal shiseido i cielinque-sama nawet nie wiem co tam mieszałam-w każdym bądź razie nadaje się do ciut ciemniejszej karnacji-ja tego używam więc nie ma się co bać i m ożna uzyskać nawey fajny efekt mam to w niezbyt ładnym opakowaniu po pudrze sypkiem inglota-pozostała solidna połowa z 25gr mam jeszce odsypkę sypkiego pudru HR Illumination ok 3 łyżek stołowych-kolor 03 dark w słoiczku po kremie niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wiesz co ja mogę Ci dać tego słonia, kulki guerlain, rozswietlacz revlona i ten zrobiony sypki puder,wiem,że pewnie się go obawiasz,ale ja tego mieszańca używam, napewno matuje, większośc to puder Guerlain sypki wychwalany na KWC , potem trochę tego aksamitnego royal velwet shiseido i trochę clinique
nawet jestem w stanie dołożyc tego HR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ciągle myslę co by Ci tu jeszcze zaproponować abyś była zadowolona
![]() mam jeszcze ten spray utrwalający firmy kryolan-uzyty z 5 razy i ewentualnie HIDDEN FANTASY EDP brytney spears z 36ml pozostało ok 30ml może ciut mniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
ojej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bardzo ,bardzo mi zależy
![]() wiem,że w najbliższym czasie sobie go nie kupię, ponieważ nie mam aktualnie kasy na kosmetyki-przynajmniej na te droższe, nie chce się już tu żalić po raz kolejny,ale jestem tearz na utrzymaniu mojego chłopaka, a niestety on nie rozumie chęci posiadania tych cudeniek ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- jak tylko się zdecydujesz to proszę wypisz wszystko z tych rzeczy wymienioych przeze mnie co chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej, wiec sytuacja wyglada nastepująco. zaczelam watpic, ze tamta wymiana dojdzie do skutku, w naszej kwestii myslalam bardzo dluuugo, poki co musze zrezygnowac, ale nie mowie ostatecznie "nie". po prostu na dniach wyjeżdzam na urlop, moze cos sie zmieni gdy wróce
mam nadzieje ze się nie gniewasz, tyle dobroci mi oferujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jasne-doskonale cię rozumiem
![]() pewnie wolisz zamienic swój róż na jedną rzecz w podobnej cienie ma jeszcze puder w kompakcie clarinsa-ubytek 5-10% kolor 03 -to juz ostatnia rzecz jaką mogę zaoferować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
w sumie chyba tak
![]() za Clarinsa podziekuje, nie przepadam za tą firma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
RapCandy, przepraszam za zwłokę, ale jednak wycofuję siez mojej propozycji, Twój dior to niestety nie moja tonacja, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
spin doctor
|
Proponuję
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
mogę prosic o fotki dwóch pierwszych pozycji?
![]() maczka w takim odcieniu posiadam, a zapaszki bardzo interesujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.