|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy birąc tabletki termogeniczne schudne bez cwiczen???piszcie
Biore animal cuts to srodek wspomagajacy odchudzanie,termogeniczny czyli mam podwyzszona temperature ciala,zastanawia mnie czy da rade schudnac biorąc je bez cwiczen??poprostu MŻ!!!+ te tabletki????`piszcie jesli wiecie cos na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy birąc tabletki termogeniczne schudne bez cwiczen???piszcie
Ćwiczenia, dieta i właściwe nastawienie (pozytywna samoocena) są jedynymi rzeczami potrzebnymi do stracenia tłuszczu na zawsze. Suplementy nie są potrzebne. Niektóre podstawowe suplementy są pomocne w uzupełnieniu diety, a niektóre mogą przyśpieszyć proces utraty tkanki tłuszczowej ale tylko nieznacznie a nie w tak wielkim stopniu, jak mówią reklamy.
Nawet suplementy, których efektywność została potwierdzona są tylko mała częścią rezultatów, jakie osiągniesz. Prawdopodobnie co najmniej 97% Twoich wyników będzie pochodzić z dobrego treningu i dobrej diety. Zdobycie odtłuszczonej i umięsnionej sylwetki wymaga dwóch rzeczy: 1) Musisz mieć chęć, by ciężko pracować 2) Musisz być cierpliwy Problem z wieloma osobami polega na tym, że unikają czegokolwiek co wydaje się być ciężkie. Zawsze szukają drogi na skróty. Jak tylko zobaczą coś, co obiecuje im rezultaty "szybko", "łatwo", "bez wysiłku", "podczas gdy śpią", "bez ćwiczeń", itd., bez wahania chwytają za portfele. nie ma nic za darmo, gdyby samo łykanie supelementów prowadziło do utraty wagi nie byłoby problemu z otyłoscia i nadwaga, wszytscy chodzili by szczupli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witam, BARDZO chcę kupić Animal Cut. Czy schudłaś po tych tabletkach? Nawet bez ćwiczeń.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. one podnoszą temp. podczas ćwiczeń
![]() ![]() 2. jeśli nie chcesz ćwiczyć lub ćwiczysz rekreacyjnie odpuść sobie szkoda kasy, tu trzeba wylewać pot, krew i łzy 3. nie chcesz się odtłuścić tylko odchudzić= efekt jojo, palenie mięśni, tycie od listka sałaty no.. życzę powodzenia ![]() czemu niektórzy muszą iść na łatwiznę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
troche wstyd,ale ja biore termogeniki w 20stopniowe mrozy
![]() wtedy sie sprawdzaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
podgrzewa? :P
pytam poza tematem odchudzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.