|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Skromnie, ale z chęcią pozbędę się....
Nieaktualne !
....Kilku drobiazgów ![]() Zalezy mi na pozbyciu się niżej wymieninych pozycji. Nie uzywam ich a szkoda żeby się marnowały ![]() Nie interesują mnie zapachy, pielęgnacja ani ubrania itp. Najbardziej kusi mnie interesująca kolrówka Za inglota dam sie pokroić Jeżlei masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza. 1. DEMETER - pinacolada. Odlewka w atomizerze. Flakonik 18 ml pozostało 16-15 ml zdjęcie na zyczenie 2. Lirene puder kryjący w kremie - kolor 04 Naturalny słoneczny. Wazność 07,12,2009. Mam z wymiany nie wiem ile może go jeszcze tam być. Ok 60-70% tak myślę 3 Lakier sensique nr. 143 - intensywny malinowo- różowy, lekko ciemny, matowy. Raz pomalowane obie dłonie. Ważność do 01,2010. Nie trafiłam z kolorem ![]() 4. Oryginalne greckie mydło z olivą z oliwek i algami morskimi Venus secrets. - Firma venus secrets to grecka firma produkująca naturlane produkty do pielęgnacji ciala. Mydło jest nowe aczkolwiek bez opakowania i trochę obtłuczone podczas transportu, jednak jest to tylko kilka obtłuczeń. Przywiezione z Grecji. 5. Essence - komplet 2 cieni do brwi - Ubytek max 5%, 2 wzory do brwi. Pudelko trochę porysowane od lezenia w kosmetyczce 6. Lakier do paznokci Avon nailwear kolor Warm black. Ubytek ok 0,5 cm od początku buteleczki. Nie jestem pewna tylko czy pod spodem buteleczki wybity jest termin wazności czy data produkcji. Bardziej skłaniam się ku msli że jest to data produkcji bo lakiej mam od niedawna. Tak czy siak wybita jest data 12,08 a lakier ma wazność 24 miesięcy. ![]() Zdjęcia na życzenie, bo dzisiaj już późno ![]() Zapraszam do wymiany
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2009-08-17 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skromnie, ale z chęcią pozbędę się....
coś za 3,4,6???
Jak byś miała jeszcze coś z mojej wish to mam cienie inglota piątki.... nowe
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1. DEMETER - pinacolada. Odlewka w atomizerze. Flakonik 18 ml pozostało 16-15 ml zdjęcie na zyczenie
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam !
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tu jest zdjęcie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946110
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.