|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fotograf, Kamerzysta z Łodzi/Kutna/ okolic
Cześć dziewczyny, szukałam ale znalazłam same wątki bez odpowiedzi. Więc ponawiam
Czy ktoś może polecić dobrego kamerzystę oraz fotografa z okolic Łodzi? Może ktoś miał przyjemność pracować z kimś rewelacyjnym, a może naciął się na jakąś kiepską firmę? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fotograf, Kamerzysta z Łodzi/Kutna/ okolic
Ja jeszcze przed ślubem, ale mam wybranego kamerzystę, z którym wiążę duże nadzieje
![]() ![]() Kamerzysta jest z Końskiego więc chyba niedaleko Łodzi, do Krakowa dojeżdża to i do Łodzi na pewno dotrze ![]() Fotografa niestety nie polecę, bo to nie moje rejony. Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-05-22 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotograf, Kamerzysta z Łodzi/Kutna/ okolic
Fotografowie pracuja zazwyczja na terenie całego kraju a i poza granicami więc okolica nie ma nic do rzeczy. Jak kto fotografuje widać po zdjeciach nie ma co polecać wybierasz takiego jaki ci sie podoba .A jak zadasz takie pytanie na froum to zaraz zleci sie masa chetnych na darmową reklame
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.