|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka :) rozmiary 36-38.Zapraszam!
Cześc dziewczyny!
![]() -zdjęcie 1 i 2 przedstawia bluzeczkę bez rękawów pasującą do chyba wszystkiego ![]() -na zdjęciu 3 i 4 jest spódniczka mniej więcej do kolan,sportowa pasuje do każdych adidasów,zarówno białych jak i czarnych,pokazany jest jej przód i tył,myślę że w tą spódniczkęzmieści się każdy ponieważ ma sznurki i rozciągany pas na gumce tak jak spodnie dresowe. -zdjęcie 5 to spodenki rybaczki,różowe,marszczon e,satynowe,bardzo modne 2 lata temu,miałam je na sobie zaledwie 3 razy,ponieważ dostałam je,a troszkę śmiesznie się w nich czułam,chyba nie mój styl,są również rozmiaru uniwersalnego. -kolejne zdjęcie to różowa bluzeczka z długim rękawem firmy emtivi -na zdjęciu 7 są spodnie prawie do kolan,szare w kratkę rozmiaru 38,są mi troche za duże dlatego w nich nie chodzę BRAK!!!! -na kolejnym zdjęciu jest bluzka firmy CROPP -natomiast na ostatnim kurtka rozmiaru 38/40 koloru białego z czarnym zamkiem i kieszonkami,polecam,równi eż rzadko miałam ją na sobie ponieważ jest mi za duża. ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
"Traktuj innych tak,jak chciałabyś by traktowano Ciebie". moje ciuszki ![]() Zapraszam!! Edytowane przez jesunka Czas edycji: 2009-09-30 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka :) rozmiary 36-38.Zapraszam!
kolejny zestaw to:
-spódniczka rozm. 34/36 kremowa -spodniczka rozm34/36 dzinsowa
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1252002921 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1252002921
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1252002921
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dokładeczka ;)
1.Jeansy rozm. 36 ale takze 38,bardzo wyszczuplaja
![]() 3.Bluzeczka z długim rękawem rozm.36 4.Bluzeczka 36/38 5.tył 6.Bluzeczka z brokatem,założona tylko na jedną imprezę 7.Bluzeczka Phillip Russel rozm.34 niestety ma mały defekt kilka kropeczek rdzy mniej wiecej pod lewym żebrem,prawie nie widoczne.Bluzeczka super leży. 8.Spódnica do kolan sztruksowa rozm.36
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.