![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy, próbki, Miss Punk, Baby Doll, Red Jeans
Mam na wymianę :
1.Visions Miss Punk, Oriflame, z 30 ml zostało 20 ml. 2. Floral Dream , Adidas, z 30 ml zostało 20 ml. 3. Odlewka Baby Doll, YSL 4. Odlewka Red Jeans, Versace 5. Odlewka Extraordinary, Avon 6.Victoria's Secret Garden, silkening body splash, pure seduction, zużycie ok 20% 7. Avon Always EDP,zostało kilka mililitrów 8. Avon Naturals mgielka Truskawka i Guawa ,poj.125ml-zostało trochę mniej niż połowa 9. Avon Little Black Dress-mgielka zapachowa, poj.100ml-zostało ok 1/4 19.Avon Be..Sensual-mgielka do ciala.poj.100ml-zostało ok połowa 6. Próbki zapachów: Demeter, Angel Food Demeter HeartBreaker, odlewka Demeter, Blueberry Muffin Demeter, Chocolate Covered Cherries Demeter, Orange Cream Pop Demeter, Vanilla Ice Cream Demeter, Mulled Cider Demeter, Pina Colada, odlewka 5 ml Demeter, Fruit Salad Demeter, Black Russian, możliwa niewielka odlewka Demeter,Cappucino, Demeter, Kahala Hawaiian Vanilla, Demeter, Creme Brulee, Demeter, Watermelon Lollipop, Demeter, Vanilla Cake Batter, Demeter, Cinnamon Bun DKNY Red Delicious, w kartoniku, zostało 1/3 fiolki L EAU D ISSEY, ISSEY MIYAKE, w kartoniku, raz psiknieta Glow by JLo, w kartoniku, 3/4 fiolki Yves Rocher Vanille Bourbon Coty-Vanilla Fields Pupa-Love Chopard - Wish Prada-Prada Hugo BOS, Femme, 1/3 fiolki Oriflame - Giordani White Gold Oriflame EDT Pop Glam Electric Yellow Oriflame EDT Pop Glam Glossy Pink Avon, Today Heart, cała Avon, Extraordinary, cała Zapachy najchętniej wymienię na inne zapachy, ale rozważę każda propozycję ![]() Edytowane przez attiaa Czas edycji: 2008-09-19 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy, próbki, Miss Punk, Baby Doll, Red Jeans
pour jest w rezerwacji dla ancymonki - to raz a dwa nie umiem robić odlewek rozmawiałam o tym właśnie z ivanną - jestem komplettną sierotą jeśli o to chodzi - dlatego wymieniam flaszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
cos u mnie za baby doll?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...06#post8365706 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Widzę, że mamy podobny gust zapachowy
![]() - odlewka Baby Doll - odlewka Red Jeans - Oriflame Miss Punk W moim wątku nie mam wpisanych prawie żadnych zapachów, ale mogę zaoferować Ci: - odlewkę Lanvin Eclat d' Arpege - Demeter Pina Colada próbka 2,5 ml (z wymiany, sprawdzona, bo już jedną taką zużyłam ![]() - dezodorant perfumowany Benetton b.clean (świeże, orzeźwiające cytrusy), prawie cały, w formie mgiełki zapachowej Poza tym może coś Ci się spodoba na moim wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- odlewka Red Jeans - Oriflame Miss Punk za : - odlewkę Lanvin Eclat d' Arpege - Demeter Pina Colada próbka 2,5 ml - 2. Oriflame Giordani Gold, podkład adaptacyjny, kolor Porcelain, zużycie ok. 50%. Bardzo dobre recenzje na KWC, lubię go, ale w tej chwili jest dla mnie za jasny i za mało kryjący. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Rozumiem że całego YSL nie chcesz oddawać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oj nie, mam flakon 100ml ... nie wiem kiedy to zużyje, bo ze zużyciem 30 mam problemy, ale całego nie oddam bo mam do niego sentyment...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.Visions Miss Punk, Oriflame, z 30 ml zostało 20 ml.
2.Floral Dream , Adidas, z 30 ml zostało 20 ml. 3.Moge zrobić dużą odlewkę Baby Doll, YSL 4. Odlewka Red Jeans, Versace 5. Odlewka Extraordinary, Avon 6.Victoria's Secret Garden, silkening body splash, pure seduction, zużycie ok 20% 6. Próbki fabryczne: DKNY Red Delicious, w kartoniku, zostało 1/3 fiolki L EAU D ISSEY, ISSEY MIYAKE, w kartoniku, raz psiknieta Glow by JLo, w kartoniku, 3/4 fiolki Hugo BOS, Femme, 1/3 fiolki Avon, Today Heart, cała Avon, Extraordinary, cała odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
interesowalaby mnie niewielka odlewka:
Prada - Prada oraz próbka YR Vanille Bourbon EDT próbka Laura Biagotti Due Donna - dwa atomizery jeden 18ml i 20 ml za te wszystkie rzeczy mogę zrobić spora odlewkę Baby Doll. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Attio a jaka pojemność prady cię by satysfakcjonowała?
Znalazłam jeszcze atomizer 5ml do odpachnienia też byś chciala?? Próbki YR i Laury 4ml wystarczą? jeszcze sprawdze dokładne pojemności pustych atomizerów bo chyba sie pomyliłam i one sa 12 i 9 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
interesowałoby mnie 9 ml Prady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Poczekaj bo ja sie pomieszałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze 2 próbki próbka YR Vanille Bourbon EDT próbka Laura Biagotti Due Donna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sorki ja dziś jakaś zakręcona jestem
![]() Attio możemy zrobić tak dam ci puste atomizery 12 i 5ml do odpachnionej 9ml wpsiukam prady Ci (mam tylko atomizer 5ml poza tymi dla ciebie ![]() 4ml yr vanille bourbon w fiolce 4ml Laury Biagotti due donna w fiolce pasowałoby ci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ok pasuje. tylko teraz ile ml Baby Doll chcialabys za to wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
no własnie czekam na Twoją propozycję, bo musze kupic jakieś opakowania zastępcze(z atomizerami) i nie wiem o jakiej pojemności?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
naprawde nie wiem ile mogłabym ci skraść Baby doll, z moich zapachów będzie 18ml plus atomizery hmm nie wiem 25ml by było ok myślisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
25 ml moze byc, tylko musze skombinować jakies opakowanie zastępcze ,albo kupić atomizer. Jak juz bede miała to sie odezwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
interesowałaby mnie odlewka baby doll
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
6.Victoria's Secret Garden, silkening body splash, pure seduction, zużycie ok 20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.