![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(: AGNES wymianka xs-xl: bershka, next, atmosphere, primark, topshop, b2, avon itp :)
nieaktualny!
UWAGA Pisz co Ci sie podoba, wiem wtedy za co szukam JEŚLI NAPISZESZ TYLKO "coś u mnie" itp - NIE ODPISUJĘ! jesli potrzebujesz wymiary to pisz ![]() najważniejsze: NIENAWIDZĘ BYĆ IGNOROWANA, MYŚLĘ ŻE TY TEŻ NIE! Rzeczy w moim wątku często są nowe lub w stanie idealnym, jeśli tak nie jest piszę to przy danej rzeczy wiec bardzo proszę nie proponować mi jakiś starych znoszonych i powyciąganych ciuchów ciuchów, bo tracimy tylko czas!! Mogę byc wybredna ale za większość z tych rzeczy chciałabym cos przydatnego dla siebie, a nie coś co będzie leżało bezczynnie na dnie szafy. Nie wymieniam się więc na siłę, bo ciuchów mam sporo, tylko za to co mi jest potrzebne. Jestem za sprawiedliwymi wyminami, wiec za cos wartościowego chce coś równie wartościowego, wymieniam się tak żeby żadna ze stron nie była pokrzywdzona ![]() jeśli masz o wiele mniej przekupek niż ja może sie zdarzyć tak ze poproszę cię o to byś wysłała paczkę pierwsza. AHA... przypomniało mi się...na targowisku jestem od dość dawna i nie miałam jeszcze zadnych nieprzyjemności dlatego mam też nadzieje ze dalej tak bedzie ![]() szukam (m.in.): szukam ciuszków w rozmiarach 34-36! inne mnie nie interesują buty rozmiar 39! raczej sportowe i raczej płaskie (najwyżej 5 cm wysokości ![]() zawsze mozna kusić mnie kosmetykami(gł. zapachy) ![]() ![]() na czewono to co mnie najbardziej interesuje ![]() -mini spódniczek JEANSOWYCH (najlepiej ciemnych) 36 -no-scar jakby ktoś miał chociaz na wypróbowanie -szortów ![]() -bluz 36 / s (OLDSCHOOL - MILE WIDZIANY ![]() -ozdobnych żelowych/przeźroczystych ramiaczek do stanika z metalowymi zakonczeniami -rurek (biodrówek) 34/36 (długość min 103cm) (najlepiej jak ktoś ma bershki na zbyciu ![]() -ozdobnych klamer do pasków (bez pasków najlepiej same klamry ![]() -bielizny (75b/ 70C) (DÓŁ s-M- nowa!) -kocham bielizne - nią zawsze mnie skusicie ![]() -nowego czarnego fajnego tuszu do rzęs (np. Maybelline Define-a-Lash, avon supershock) -płaszczyka krotkiego na jesień i wiosne s-m! -cieni do powiek, fajnie by było gdyby ktoś miał na wymiane paletę ![]() -cieni mocno rozświetlających(błyszczą cych) i czarnego do smokey ![]() -perfum z avonu i jakiś innych fajnych(puma, adidas, treselle, celebre, today, passion dance, pur blanca, wink, etc ![]() -podkładu revlon sand begie, lub innego tym podobnego -kosmetyków do oczyszczania cery -kosmetyków do biustu -masła kakaowego, najlepiej w sprayu ale niekoniecznie ![]() -wax'a -balsamów róznych rozświetlających, nawilżających, takich ktore fajnie pachną ![]() -peelingów ![]() -fajnych koszul XS / S -sweterków fajnych, dłuższych, w serek, okrągły dekolt etc ![]() -japonek lub japonkowatych sandałków ![]() -BALERINEK 39 -peep toe 39 -sportowych butów 38,5 - 39! -kosmetyków do włosów kręconych -topu imprezowego XS/S ![]() -płytek do pieczątek na paznokcie ![]() -ozdoby do paznokci(brokaty naklejki holo etc) -ciekawych koszulek, t-shirtów -dużych torebek mieszczących a4 worków (zadne oczodajne kolory ![]() -nowych skarpetek palczastych lub oryginalnych stopek -zegarka z wielka ozdobna tarcza -srebrnych zawieszek: literka A; Duży krzyżyk; i serduszko -srebrna bizuteria -ciekawego dosyć dużego portfela etc. ![]() miłego oglądania ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-08-19 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (: AGNES wymianka xs-xl: bershka, next, atmosphere, primark, topshop, b2, avon
tuniczka/sukieneczka NEXT na 134 cm
ale jest wieksza spokojnie wejdzie nawet na M lecz najlepiej bedzie wyglądać na XS-S ![]() stan: idealny , założona 2 razy! leci do touch of pink
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-08-10 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (: AGNES wymianka xs-xl: bershka, next, atmosphere, primark, topshop, b2, avon
atmosphere
sweterek na krotki rękaw odcienie pomarańczu 36-38 (trochę kolory przekłamane ![]() stan bdb (wyciełam metkę z boku i zrobiłam mała dziurkę, ale mama krawcowa naprawiła ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
buciki B2
ROZMIAR 37 raz założone leciutko obdarte fleczki i obcasy niema ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-07-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
szorty z wysokim stanem warehouse
rozmiar 36 - angielskie 8 ale są mniejsze szer. nogawki: 30,5 cm *2 (one maja taki kroj nie są obcisłe na udach) szer. w pasie: 33 cm*2 szer. w biodrach pod suwakiem 46 cm*2 dł. całkowitą spodenek: 39 cm spodenki maja 3 kieszonki w tym jedną na pupie ![]() stan bdb sa kruczoczarne, zdjęcia rozjaśnione
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
topshop
bokserka z fajnym napisem i falbaną ![]() napis jest różowo brokatowy zdjęcie 1 rozjaśnione raz założona!
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-07-16 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
super śliczny long bokserka george leci do vesna84
obszyta srebrna niteczką ![]() raz załozony! 36 ale myśle ze mniejszy dla chudzinki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tuniczka 16 - 44
kruczoczarna, zdjecia rozjasnione w rzeczywistości jest naprawde piękna leciutka i przewiewna, nowa z metkami ![]() 100% bawełna niema
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-07-27 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bolerko pantera leci do vesna84
divided by h&m rozmiar 34 stan bdb założone 2-3 razy. nie wiem czy chce wymienic, jak już to za cos super ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-08-10 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
szydełkowe piekne bikini
z wymiany nowe 34- 36 - 38 (wizazanka kupiła w Niemczech - ja jedynie przymierzyłam, niestety dół okazała sie troche za duży a góra za mała ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
avon super shock fall plum (śliwkowy)
nowy lecz folia zdjęta żeby zobaczyc kolor (który okazał sie nie moj ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. paski
srebrny i biały w kropy 2. a. szaliczek house b. oldschoolowe sznurówki 3.new look torebka stan bdb- 4.staniczki stan bdb 1. Jasperconran 75b 2. marks&spencer 32b czylI 70 B
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. .top diesel S
stan db+ 2. top new look 36 stan bdb 3. motel tuba 34-36 stan bdb 4. bluzeczka 36 5.bershka M stan db- troszke znoszona 6. BLUZKA nr 2 na mnie ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-07-17 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
next
śliczna śnieżnobiała koszula ze stójką w piekne delikatne ażurowe / wyszywane kwiatuszki zdobiona małym żabocikiem i wyszywana błyszczącymi koralikami najmodniejsze teraz bufki na rekawkach rozmiar 44 / 16 wymiary: paszki: 56,5cm *2 długość: 70 cm szerokość na dole: 54 cm * 2 materiał: 100% bawełna stan jak nowa załozona 2 razy i wyprana niema
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-07-27 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
LTB
jeansy roz.30 WYMIARY: roz. 30 szerokość w pasie: 2*42 cm szerokość w udzie: 2*28 cm dł nogawki zewnętrzna: 96cm dł nogawki wewnętrzna: 74 cm stan: 21 cm szer nogawki na dole: 21 cm STAN: JAK NOWE, załozone raz, niech jakaś dobra duszyczka je przygarnie bo u mnie tylko sie kurzą ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
spodenki
36 - 38 stan db
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.