![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
C*i*u*s*z*k*i* . C*o*t*y*n*a*t*o :)
Ze względu na to że tutaj już prakrycznie wszystko wymieniłam a nie chcę kasować postów - ponieważ paczki jeszcze nie dotarły a nie chcę żeby były jakieś wątpliwośći odośnie opisu itp. Zakładam nowy wątek do którego serdecznie zapraszam!!
WĄTEK NIEAKTUALNY ! Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-12 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: C*i*u*s*z*k*i* . C*o*t*y*n*a*t*o :)
Ciekawa bluzeczka.
GEORGE rozmiar. 40 - jak dla mnie M. Kolor jak na zdjęciu , koszulka elastyczna. Z ciekawym "plecionym" motywem na plecach. Stan db- materiał już nie ten sam co na początku. Szara tuniczka wiązana. LINDEX rozmiar M. Z ciekawymi wzorami. Delikantna i kobieca. Lekko bufiaste rękawki zakończone gumką. Z boku zawiązywane. na manekinie wyszło jakoś niekorzystnie. Postaram się później dodać inne zdjęcia. leci do monik.a Sukienka na specjalne okazje. VILA rozmiar s/m Z wymianki jednak szukam czegoś w różu lub fiolecie , ewnetualnie biel z dodatkami. Wymienię najchętniej na inną na wesele. Sexy sukienka. VILA rozmiar - elastyczna. xs/s/m/ewentualnie l. czarna , elastyczna , z takim jakby pasem pod biustem przyzdobiony guziczkami. elegancka i bardzo gustowna. Stan bdb,. Bluzka Mgiełka w paski. Rozmiar to na moje oko M. Mam z wymianki , ale nie mam do czego nosić. Jest bardzo ładna, zwiewna , bufiaste rękawki , lekki motylek. na dole ściągacz. Czarna torebka. Ładna mała torebeczka z lekkim marszczeniem. Na złotym łańcuszku , także z wymiany , ale w sumie mam już za dużo takich małych czarnych torebeczek. sprzedana Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-09 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Dwa w jednym.
NEW LOOK z metki 16- ale to takie duże M/ L. Śliczny sweterek w romby z białym kołnierzykiem pod spodem. Stan bdb- ( nie ma zmechaceń ani zaciągnięć). koszyk Koszulka na szyje . Podam później firmę. Jak coś to pytać bo znając życie zapomnę dopisać. Materiał taki jakby satynkowy. Duży rozmiar , wiązana na szyi . Różowe dłuższe polo. Póżniej firma. Rozmiar xs/s/ malutkie m. Prawdopodobnie z działu dziecięcego - ale ja mając małe M nosiłam. Słodkie małe kieszonki . kołnierzyk na guziczki. Sukienka tuba. Pytać o firmę . M/L Stan db+ Sukienka wiązana na szyję. PINEAPPLE rozmiar M/L elastyczna z cyrkoniowym elementem na piersi. e... ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-06 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka w kratkę nr.1
FARNFIELD na moje oko duże S/M lub małe L. Sukienka w krateczkę biały z granatem. Urocze kieszonki , bufiaste rękawki. sprzedany na szafie 2. Sukienka w kratkę nr.2 GEORGE 11-12 years ![]() Jest cudowna i przeurocza. Wiązana z tyłu , słodkie kieszonki i rękawki. sprzedane na szafie Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-06 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeansowe Rurki.
BIG.7 JEANS rozmiar 38. Fajne granatowe rurki . Stan db ponieważ urwał mi się guzik i mają małe przetarcia pod kolanami. monik.a Balsam na celulit BRAK i oliwka z połyskiem . Oliwka cała , żel ponad połowa. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-25 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM Śliczna kurteczka. H&M rozmiar xs - ja mam M i nosiłam. Satynkowa , kremowa , krótka. Stan bdb- ODDAM TYLKO ZA INNĄ. Niebieska kurteczka. rozmiar S niebiesko biała, na suwak stan bdb-. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-29 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka z " żabocikiem" i kokardkami
DENIM rozmiar 12 z metki , ale to M/L Śliczna , przesłodka , z "żabocikiem" zdobionym guziczkami. W kokardki . Stan Db+ ze względu na plamę - widoczna na 2 zdjęciu ( na dole). rezerwacja -jednak jak uważasz że masz coś z wish pisz ;p Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-06 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Różowy kardigan.
MARKS& SPENCER rozmiar z metki 12 - takie M/L Sweterek w ślicznym różowym kolorze. Zapinany na guziczki . Stan db+ bo materiał torchę " naruszony" . Ciemno-szary kardigan. GINA TRICOT rozmiar xs/s Taki inny materiał , w kolorze ciemnej szarości. Bez guzików , miałam je zmienić , ale straciłam zapał w połowie ;p mały hafcik na piersi. monik.a Bladoróżowy sweterek. Z wycięciem w serek . Rozmiar xs/s. Nie jest zmechacony ani zniszczony. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-24 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka w gwiazdki.
ATMOSPHERE rozmiar to takie s/m - ewentualnie się naciągnie ![]() Szara w kolorowe gwiazdki. Slodka i urocza ![]() Stan bdb-. Spódniczka " bananowa" NEXT z działu dziecięcego ja mając M nosiłam , ale bardziej na S/XS. W kolorze bardzo jasnej zieleni rozbielonej. Stan db++. Biała spódniczka. MARWIN'SPORTS 160 - elastyczna s/m/ małe L Śliczna spódniczka , biała bawełniana. + szydełkowe wykończenie - hafcik. Wiązana na wstążeczkę. Jest przeurocza. e... Różowa spódniczka. H&M rozmiar M. Spódniczka elastyczna W kolorze pudrowego różu. Zakończona falbanką, można ścisnąć paseczek i będzie mniejsza. Nie wiem czemu , ale zdjęcia zupełnie nie oddają jej uroku. Na osobie prezentuje się o niebo lepiej. Z tyłu ledwo widoczna plama. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-11 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bura szmijzjerka.
NO NAME rozmiar M/L Sukienka długa do kolana- miałam skracać , ale jakoś straciłam zapał i wolę oddać. Noszona sporo więc stan db. Kolor szary , zdjęcia nie oddają uroku ponieważ mój aparat ma problemy z ciemnymi rzeczami ![]() Mała czarna siateczkowa. Mała xs/s. Z 2 warstw koronek. Śliczna , ale niestety na mnie za mała. Tzw. nieudany prezent od kuzynki - ona ją nosiła chyba raz lub 2. To "wyblaknięcie" to wina mojego głupkowatego aparatu ;] Kolczyki kulki. Primark. Czarna obcisła. ledwo przed kolano ( chociaż to tylko u mnie przy 176 cm). Obcisła od xs do M wejdzie. Chociaż raczej na xs i s. Jest śliczna , ale jak już wspomniałam mój aparat ma proeblemy z ujęciem ciemnych kolorów. Po bokach pionowe paski , zakończona koronką. Przepraszam że wygnieciona. Stan db. koszyk Czarna krótka. Oryginalna spódniczka w rozmiarze M/L. Krótka. Na górze dłuższy czarny ściągacz,który można podwinąć i nosić jako jeszcze krótszą spódniczkę. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-02 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Krótkie czarne spodenki.
NIE PAMIĘTAM NAZWY ![]() ![]() Spodenki czarne w pionowe posrebrzane paski ![]() Nie umiem uchwycić ich uroku. Stan bdb-. NIE MA Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-02 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Różowa bokserka.
rozmiar z metki XL , ale to M/L Bokserka noszona przeze mnie raz. Stan bdb- ( raz prana , i będzie prana 2 raz ![]() Biała zwiewna koszulka. Na górze koronkowa aplikacja. stan bdb- , nie będę wybrzydzała ;p Tuniczka koronkowa. Ja mam taką czarną na wymiankę. Rozmiar uniwersalny . stan bdb bo nowa. Biała bokserka. TERRANOWA rozmiar s/m/l Złota obwódka, dłuższa. Miałam na sobie raz [bez kokardki] monik.a T-shirt z potworkami. Rozmiar M. stan dbb- noszona może 2 razy ![]() koszyk Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-02 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Buraczkowa.
ISAY rozmiar S/M Cudowna bluzka z wielkimi bufiastymi rękawami zakonczonymi gumką. Stan bdb- olaya Oldschool'owa bluza. Fajna czerwono biała bluza na zamek. Na piersi korona. Rozmiar - trudno powiedzieć bo takie bluzy powinno się nosić większe. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-07-25 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tunika z haftem.
NIE PAMIĘTAM xs/s/ małe m. Dla M to raczej tunika. Dla xs/s może posłużyć jako sukienka. W stanie db ponieważ ma małą dziurkę obok haftu. Urocza i niepowtarzalna [ zdj, zapożyczone] bura kocurka Alladynki białe. Stan bdb-. Elastyczne więc m/l/xl. Czarna sweterkowa sukienka. Stan db+ ponieważ opd spodu ma lakier , wytarł mi się niechcący. A tak ogólnie to nie ma dziur , zaciągnięć , zmechaceń... F&F rozmiar M/L Spodenki różowe. LONSDALE size 8 xs/s stan bdb- Dłuższy czarny sweter. ze szlufkami na pasek. stan db+ Bluza H&M Śliczna stan db bo noszona sporo. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-09 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Czarne szpilki.
United colours of benetton. rozmiar 41 Coś jak zamszyk. Buty używane , przybrudzone. Nie umiem czyścić takiego materiału dlatego oddaje. Buty są eleganckie i wygodne. Fleczek trochę zdarty , ale jeszcze długo posłuży ![]() Srebrne szpilki. Nie pamiętam - muszę sprawdzić rozmiar niby 42 - ale to 41. Dostałam , nawet się przydały bo miałam na przebranie na sylwestrze do jednej sukienki ![]() Fleki zdarte minimalnie bo impreza była w klubie. trochę sfatygowane dlatego nie będe wybrzydzać za nie . allegro Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-08 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
2 próbki D&G light blue. Nowe nieużywane.męskie. Brokaciki. Różne kolory , niektóre całe niektóre ostateczki. Czerwona torebka. Na długim pasku. pare przegródek sprzedana na szafie Biała zwiewna tunika. Bez ramiączek. BAY. M/L na biuście nakładane fragmenty Jak dla matki karmiącej ![]() ja nosiłam nie karmiąc ;p stan db+ Czarne body. Eleganckie czarne body. rozmiar s/m elastyczne. Hawajski strój kąpielowy. Rozmiar 36. niewiele noszony. Stan bdb- ( minus przez to że nie jest nowy) REZERWACJA Rajstopy grubsze. W paski , na zimniejsze dni. Ja takich nie noszę. Przymierzane może 2 razy , ale zawsze i tak lądowały w szafie. Przez takie przekładanie straciły swoj wygląd mega nowych ,ale serio nienoszone . 4 paski. NOWE
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-11 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1.Brązowa koszulka ze śmiesznym napisem.
CLOCKHOUSE rozmiar s/m Kolor brązowy z różowo-brokatowym zabawnym napisem. stan db+ REZERWACJA 2. Niebieska z wycięciem na plecach. GEORGE rozmiar S / naciągnie się do M. Ładny błękicik, bufiaste rękawki i wycięcie na plecach. NIE WIEM CZY CHCE ODDAĆ ![]() 3.Tuba zielona. ? rozmiar s/m Tuba z gumą po środku , dwoma kieszonkami , jedna lekko przyklapła ale to dlatego że nie chciało mi się prasować. można nosić na ramiączkach , alebo bez nich. stan Db bo noszona ![]() 4. Koszulka z fajnym napisem. ATMOSPHERE 10-12 . Na moje oko M. Zielona z żółtym napisem ![]() stan bdb- NIE WIEM CZY CHCE ODDAĆ. 5. Sweterek z wycięciem w serek. H&M rozmiar xs/s Wycięcie w serek, guziczki , ułożenie które powiększa biust. Stan bdb- , nie ma zmechaceń. Kolor bardzo jasna żółć. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-08 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a podoba mi sie duzo :P
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1248343524 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1248343524 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1248344693 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1248345025 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248346176 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248346507 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę w kratę nr 2?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!
1. Czarne spodnie z motylkami. BAY rozmiar 8. Przeurocze, cudowne i śliczne spodnie. Są z takiego jeansu który robi wrażenie lekko spranego. Dostałam od kuzynki , niestety na mnie są za małe i nie umiem odżałować. Na kieszeniach motyw motylka , guziczki z cyrkoniami. Starte nogawki niestety - ale może ktoś umie naprawić. ogólnie stan db. 2. Czerwone rurki. REVERS rozmiar z metki to XL , ale to teakie L/XL. Spodnie w stanie db poniewaz nie maja guzika i maja pare plamek. Co prawda wygrzebalam je z szafy i nie wiem kiedy odstatnio nosilam wiec po wypraniu moze sie okazac ze to tylko plamki chwilowe ![]() 3.Bluzeczka z haftem. NEW LOOK Rozmiar s/m - elastyczna . Na piersiach ma haftowany motyw. Stan bdb= ![]() 4.Bluza biało zielona. WOW rozmiar ...L ale jak dla mnie to M. materiał widać z bliska, zapinana tak ze szyja jest zasłonięta. stan db+ + 5. Bluza LONSDALE. rozmiar 14 . Kieszonki , z boku białe paski ze srebrną nitką. Na górze inny materiał z lewkami z loga firmy . stan db+ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-03 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odp Ci wieczorem,teraz ni emam czasu,sorki
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- a czy moglabym prosic o zdjecie na tobie sukikenek z 1 postu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Biała zwiewna koszulka. Na górze koronkowa aplikacja. stan bdb- , nie będę wybrzydzała ;p i za białą bokserkę ze złotym obramowaniem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Coś za śliczną sukienkę vila?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Ale za rurki szukam czegoś bardziej konkretnego, jeśli masz coś spoza z mojej wish, to mogę się wymienić, ale nie za te dwie koszulki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.