![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szafa Szalonej:) Ciuszki od XS do L* Różne marki* Zapraszam gorąco:)NIE AKTUALNY
Witam ![]() Zakładam nowy wątek, gdyż w tamtym zrobił się straszny bałagan i nie zostawiłam sobie miejsca na dokładki. Ciuszki na całej pierwszej stronie i początku drugiej Krótki regulamin: NIE CIERPIĘ BYĆ IGNOROWANA- Ty raczej też nie, więc miej to na uwadze! *Urania które zamieszczam są w stanie bdb lub idelanym *Ciuchy wysyłam listem poleconym najchętniej priorytetem * Jeżeli już wymienimy się adresami a Ty zrezygnujesz to mi to napisz, nie chcę stracić możliwości wymiany danej rzeczy z kimś innym * Nie ukrywam wad i wymagam tego również od Ciebie * Ta osoba, która ma mniej przekupek lub jakiegoś negatywa- wysyła jako pierwsza *Proszę odpisywać u mnie, gdyż nie przeglądam wszystkich wątków. Odwdzięczę się tym samym ![]() *Nie odmieniam się *Ubrania piorę przed wysłaniem * Ciuszki które zostaną wymienione zaznaczone będą kolorem czerwonym, ale raczej usuwam od razu z wątku, ciuszki zarezerwowane kolorem zielonym * Więcej zdjęć dodam na prośbę, szczegółowe wymiary również *Przy nie których ubraniach odcięte metki, ponieważ nie znoszę jak mnie coś drapie ![]() * Jestem chętna na wymianę z ręki do ręki na terenie Krakowa ![]() Krótka wish: * najbardziej obecnie potrzebuje krótkiej kurteczki na jesień, rękaw 3/4 *rurki(niebieskie, czarne, szare) rozm. 27. Już mm 3 sztuki ![]() ![]() ![]() *krótkie sweterki ażurowe ![]() *bokserki, wszystkie kolory ![]() * sweterki *dużą torbę( która zmieści A4) Już mam ![]() *tuniki ale dłuższe niż 50 cm, na ramiączkach, z długim rękawem *kardigany różne kolory i kroje *kamizelki najchętniej jeans Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-10-10 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szafa Szalonej:) Ciuszki od XS do L* Różne marki* Zapraszam gorąco:)
Sweterek NEXT kolor jasno niebieski, ze ściągaczami na dole i na rękach rozm M/L stan bardzo dobry Sweter C&A różowy, ciepły rozm 38/40 stan bardzo dobry na życzenie lepsze zdjęcie Ciemno zielony kardigan na guziczki, z kołnierzykiem, rozm to większe M stan bardzo dobry Torebka mała ale pakowna, na ramię, pasek z eko skórki regulowany przywieziona z Niemiec stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-26 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka HENNES
ciemny róż z nakrapianymi złotymi plamkami, przy końcu rękawów bufki, duży dekolt, kołnierzyk, dłuższa, obcisła S stan bardzo dobry Bluzeczka ORSAY cudnie marszczona na biuście, gdzie nie gdzie złote drobinki, rozm S stan bardzo dobry Bluzeczka RESERVED kolor malinowy, przylega do ciała rozm S/M stan bardzo dobry ( na życzenie zrobię lepsze zdjęcia!) Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-13 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mgiełka ESPRIT
boho styl, prześwituje, bardzo ładnie wygląda na białej bluzce, rękawy w trójkąt, z boku zamek, dekolt w serek rozm z metki 40 ale to typowe M stan bardzo dobry Czarna kangurka z kapturem, z przodu motyw kwiatowy, kieszonki rozm S stan bardzo dobry Bokserkowata bluzeczka duży dekolt, na nim imitacja ala skóra węża, zdjęci przekłamane jest koloru piaskowego, śliczna rozm S/M stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-20 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka NEW YORKER
rękaw 3/4, blado różowa, ładny dekolt, z metki XL ale to M/L stan bardzo dobry Sweterek kolor piaskowy, lekko zmechacony czego nie widać bardzo ze względu na jego kolor, przylega do ciała rozm S stan - bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-08-28 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
NIE MA Long z lejącym się dekoltem coś jak bokserka, różowy, z przodu motyw kwiatowy, lejący się dekolt, śliczny, długi rozm S stan bardzo dobry za coś ekstra Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-25 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka HENNES
kolor piaskowy, dekolt w serek rozm XS stan bardzo dobry Bluzeczka ATMOSPHERE ładny dekolt, na lewej stronie pod pachami żółte ślady ( nie wiem od czego) na szczęście nie widać tego na stronie prawej rozm S stan bardzo dobry - ( za te przebarwienia) Różowa bluzeczka rękaw 3/4, ładny dekolt, dłuższa rozm M/L stan bardzo dobry Bokserka bardziej elegancka, przeszywana złota mieniącą się nitką, dłuższa, Rozm S/M stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-20 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bokserka
szara z złoto bordowym motywem rozm S stan bardzo dobry Zielona bluzeczka rękaw 3/4, dłuższa, dekolt w serek rozm M stan bardzo dobry Czerwono niebieska bluzeczka rękaw 3/4, dekolt w łódeczkę, obcisła, ślicznie się dopasowuje, dłuższa rozm S stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-24 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Oryginalna kamizelka
z przodu zamek, kołnierzyk, lekkie otarcie na kołnierzyku, nie widać tego przy noszeniu, bawełna i elastyna rozm S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka satynowa
rękawy lekkie bufki, biała w czarne kropeczki, dekolt w serek, śliczna rozm M stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Tuba
kolor blady fiolet, S, stan bardzo dobry Tuba kolor malinowy róż, rozmiar M/L, rozciąga się, lekko zmechacona, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka na ramiączkach
sweterkowata, bardzo ładnie wygląda na koszuli, kolor wrzosowy, rozciąga się rozm S/M stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Tunika C&A
bez rękawków, przeszywana złotą nitką, dłuższa, przewiązywana w pasie wstążeczką, dekolt na guziczki rozm 36/38 stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie DIVERSE
szaro niebieskie, z tyłu na kieszeni wyszywany kwiatek, z przodku jedna kieszeń przecierana na drugiej również motyw kwiatka miały podwijane nogawki i zostały lekkie ślady po tym rozm 28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
nie ma
Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-10-02 o 01:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Spódniczka FISHBONE- NEW YORKER
miniówka, plisowana, jeans, biodrówka rozm 36/38 stan bardzo dobry Sweterek S, 100% bawełna, stan bdb, szaroniebieski 21. Bluzeczka H&M, krótki rękaw, S, ładnie podkreśla biust, stan bdb, 100% bawełna Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-09-09 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Spódniczka satynowa
czarna, bombkowata, można założyć pasek na biodra bo posiada szlufki, falbanki, zdjęcie nie oddaje jej uroku rozm S stan bardzo dobry nie wiem czy chcę oddawać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma
Gorset FISHBONE czarny z srebrnymi pionowymi paskami, z motywem na przodzie rozm S stan idelany NIE MA Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-10-04 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka PIMKIE
krótki rękaw, zapinana na zamek, kieszonki z przodu, można nosić na coś lub samą, czarna z motywami rozm S stan bardzo dobry REZERWACJA Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-10-02 o 01:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Bolerko- rękwaki AGGI
białe, długie, sweterkowate rozm M stan bardzo dobry Nie ma Grzybek- bolerko żółty, zapinany na 2 guziczki, śliczny, mam z wymiany ale to nie mój kolor jednak rozm S stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-10-10 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Czerwona torebka
Przywieziona z Niemiec, rączka drewniana, torebka raczej do ręki ale na ramię jak się uprze też może być, frędzelki można ściągnąć, stójka przy zamku się wywija, elementy a'la skóra węża, mieści większe zeszyty, A4 raczej nie chyba, że będzie wystawać, bardziej wizytowa, ale wygląda ślicznie do wszytskiego, pakowna, w środku duża przegroda, 2 małe na zamek, na komórkę i drobiazgi, zapinana na zamek, w środku lekko się przybrudziła od czarnej kretki do oczu, można wyprać mi się nie chce narazie próbować. Oddam jedynie za dużą torbę mieszczącą A4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka GREENPOINT
zielona w paski poziome, dekolt w łódeczkę rozm S stan bardzo dobry Bluzeczka GREENPOINT ciemno zielona w paski, dekolt w łódkę, dłuższa rozm 38 stan bardzo dobry Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2009-08-25 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.