|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sentyment ?!
Witam
Proszę o porady.. Spotykałam sie z pewnym chłopakiem ponad miesiac w tym 13 dni bylismy "razem". Nie wyszło nam, oboje uznalismy ze lepiej się dogadujemy jako zwykli znajomi. On ma już nową dziewczynę, ja narazie nadal sama. Czasami zagadamy do siebie co tam itd. Pewnego lipcowego dnia nudziło mi się, brzydka pogoda za oknem.. Weszłam na GG "wyszukaj znajomych" wpisalam to co mnie interesuje i wyszukało mi duuzo numerów i zagadałam do paru "facetów". Może to dziecinne ale naprawdę mi się nudziło ![]() Z wszystkich owych nieznajomych numerów najfajniej rozmawiało mi sie z Panem M. Jak się okazało przy drugiej rozmowie przy wymienieniu sie danymi NK że to jest kumpel mojego ex o którym pisałam wyzej. Pan M. pytał się co się stało itd, wytlumaczylam mu ze poprostu nie zaiskrzylo między nami tak jak powinno... Z rozmów mogę wywnioskować ze podobam mu się, pare razy prawił jakies komplementy.. ponadto ostatnio była "miejska impreza" na ktorej wiedział ze będe, przyszedł poznalismy sie ale on był strasznie małomówny, widac zmieszany. Przy rozmowie po imprezie Okazało się ze był zawstydzony a na ogoł taki nie jest, powiedział że głupio wyszło i przeprosil. Sęk w tym ze on mi się podoba ... naprawdę mi sie podoba.. godzinami siedze na gg i czekam na niego.. czasem on sie odezwie czasem ja i tak rozmawiamy po pare godzin bez jakiejkolwiek "ciszy".. ALE jak z moim szczesciem bywa jest własnie to ALE... mianowicie.. przedstawie pewien dialog: Pan M.- Szkoda że chodziłaś z Panem T. JA- Dlaczego? Pan M.- jakby byla jakas imprezka kiedys to bysmy sie zgrali :P a tak o to jakos dziwnie :P (mamy wspolnych "znajomych" niektorych widziałam raz na oczy..) Potem napisał ze nie ma żadnych "sentymentów" a ja do niego "masz masz" i wysłał tylko ":P".. Słuchajcie wiem ze mozna wywnioskować z tego ze nie chciałby ze mną się spotykać ze względu na mego EX.. ![]() Co wy o tym sądzicie? Czy on robi prawidłowo? Naprawdę nie wypada "spotykać się" z kumplem mojego byłego?? Uświadomcie mnie ![]() Ja to mam szczęście.. ![]() Edytowane przez SadKwiatuszek Czas edycji: 2009-08-18 o 11:08 Powód: edit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Sentyment ?!
Jesli wam sie z ex nie ulozylo to w czym problem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Sentyment ?!
W tym problem, że niektórzy faceci mają zasadę: "Nie kręci się z byłą laską dobrego kolegi"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Sentyment ?!
No właśnie, niektórzy faceci mają taką zasadę... tylko kurczę, ten "związek" to trudno związkiem nazwać. Bo co to jest 13 dni?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Czy Twój EX i pan M to przyjaciele?
jeśli tak -to rozumiem. jeśli tylko znajomi, to trochę się dziwie.. ja sama kiedyś byłam z kolegą mojego obecnego TŻ ![]() na początku było mi strasznie dziwnie, właśnie ze względu na wspólnych znajomych i ich reakcje. ale cóż, z uczuciami się nie wygra ![]() nie urywaj znajomości, rozmawiajcie dalej, może w końcu zmieni zdanie ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz.. to jest jeden z lepszych kolegów choć nie są przyjaciółmi.. Własnie ja rozumiem ze to w sumie nie można nazwać zwiazkiem bo to tylko 13 dni,. jednak w ciagu tych prawie 2 miesiecy coś się wydarzylo ... ![]() no nic.. Będe utrzymywac znajomosc lecz nie będe mu wchodzc w "tyłek" i nie bede nachalna.. Choć chciałabym.. Ehh Live is brutal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie ,może chodzić o tę zasade. z tym ,że przeciez juz Twój ex ma inna dziewczyne i nie rozstaliście się w żadnej kłotni czy złej atmosferze wiec ja osobiście nie rozumiem Pana M
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
SadKwiatuszek, ale przecież każdy może się pomylić! Myślałaś, że coś co jest miedzy Tobą a Ex jest wyjątkowe, że jest właściwy dla Ciebie - okazało się inaczej. Przecież tak się zdarza.. I to nie powinno już przekreślać szansy na jakieś inne związki.
tym bardziej, że rozstaliście się w zgodzie, uzgadniając że lepiej będzie jeśli będziecie się tylko kumplować.
what is love? Edytowane przez moodygirl Czas edycji: 2009-08-18 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Waszego związku jakimś mega poważnym nazwać nie można , więc i można wywnioskować , że temu twojemu ex tez nie za bardzo zależało więc nie powinien mieć żalu do kolegi . Jeżeli chłopakowi na Tobie zależy to bez względu na jakieś zasady , chciałby być z Tobą . Nie raz miałam podobną sytuację i jakoś po krótkim czasie przestawali mieć jakiekolwiek zasady względem swoich kolegów
![]() Więc jesli Tobie zależy i jemu też to walcz ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam kochane
![]() ![]() Dlatego będe czekała na jego ruch bo myśle że ja troszkę okazałam mu zainteresowanie ze swojej strony takze myslę ze jest swiadom ze podoba mi się ale wszystko co robie jest z dystansem zeby chłopa nie przestraszyc ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz ja nie chcę tak walić z grubej rury , czy on chciałby ze mną się zacząc spotykac itd. Czasami pisał jakies teksty typu : " wydajesz sie idealna, wyjdziesz za mnie " lub " takich kobiet jak ty to teraz malutko " niektore są pisane w zartach jak to z malzenstwem ale zero jakichkolwiek "działan" z jego strony.. moze chce tylko pozostac dobrymi "internetowymi znajomymi".. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.