![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Mac,sephora,kryolan,avene ,bioderma,vichy,aquolina i inne
1.PROFESJONALNA PALETA CIENI DO MAKIJAZU Z WYMIANKI Z BUZICHOCHO ZAKPIONA W SZKOLE WIZAZU ODDAM ZA COŚ EXTRA BO DUŻO ZA NIĄ ODDAŁAM rezerwacja alienkaXX
2.ODSYPKA 9 KULEK METEORYTÓW 01 mythic agatka661 3 i 4.cIENIE SPEHORA PALETKI czwórki zostały tylko te w fiolety z białym-foto 4te prawy górmny róg http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16542 5.poczwórne cienie sensique 6.Cienie 4 Bourjois pastel folies 08 la route des epices mam z wymianki-nie moje kolorki zużyte ok 20% 7.Cienie loreal odcienie niebieskiego Sakh 8.Podwójne cienie w odcieniach fioletu LUMENE 9.BRĄZY MARGARET ASTOR lilmary 10.CIENIE INGLOT INTEGRA 3KI TESTOWANY KILKA RAZY 11.POJEDYNCZY CIEN INGLOT AMC ŚLIWKOWO FIOLETOWY 12.Cien sypki Kryolan kolor taki oliwkowo złoty ubytek ok 5-10% 13.COLLISTAR SLICZNY BRĄZOWY CIEN 14.BIODERM ŚLICZNY CIEN W ODCIENIU INTENSYWNIE MORSKIEGO TURKUSU 15.CIEN THE BODY SHOP Sakh 16.SYPKI CIEN DIORA KOLOR DELIKATNA LAWENDA Z POŁYSKIEM oryginalnie 2g pozostało ok 1.7g 17.CZARNY CIEN CLINIQUE little.b.blue za liner clinique 18.NOWY BEZOWY CIEN MATOWY ORIFLAME 19.20. 2 PODWÓJNE CIENIE AVON 21.BRAZOWY CIEN W PEDZELKU SEPHORA 22.CIEN AVON W PEDZELKU BRAZOWO ZŁOTY 23.Benefit Pigment Show offs! ,,Curtain Call'' UŻYTY 2 RAZY http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...&produkt=19270 24.Givenchy Parad'eyes Liner czarny użyty kilka razy MELODY_89 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10879 25.26. CIENIE SYPKIE FILM NR 8 I 29
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-09-21 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.wODA TOALETOWA AQUOLINA PIŻMO I JEŻYNA ZUZYCIE NA FOTO BRAK NATYCZKI Aquolina, Acqua Corpo Profumata More e Musk (Koktajl do ciała 'Piżmo i jeżyna') Melody_89
2.wODA TOALETOWA AQUOLINA ROZOWY GREJPFRUT ZUZYCIE NA FOTO BRAK NATYCZKI Aquolina, Acqua Corpo Profumata Pompelmo Rosa (Koktajl do ciała 'Różowy grapefruit') 3.i 4.Yves rocher woda toaletowa z 20ml jak na foto jeżyna i zielone jabłko ZIELONE JABŁKO LECI DO MELODY_89 5.6.7. atomizerki 10mililitrowe odleweczki od lewej hallowen j.del pozo jakies 8ml dkny delicious jakies 5ml agatka661 escada pacific paradise ok 6ml MELODY_89 8.próbeczka fabryczna naf naf 9.próbeczka robiona salvador dali 10.10ml odlewki perfumers rose tea work shop 11.3 próbeczki filtra avene \+50 12.la roche posay anthelios ac zuzycie do kreski niebieskiej +30 13.sztyft bioderma +50zostało tyle ile widac na foto 14.15. cienie nyx pigmenty 16.miniaturka estee lauder re nutriv nowa vilandra 17.próbka avene 18.Krem do ciała oriflame vollare tylko testowany Sakh 19.nivea krem i podkład w 1 ubytek minimalny 20.BOUJORIS PODKŁADY W KAPSUŁKACH agatka661 9 KAPSUŁEK KOLORU HALE 3 KAPSUŁKI KOLORU ABRICOT
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-09-18 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1 i 2.NOWE olejki do pielęgnacji biustu w czaSIE ciąży
nie moge znalesc nigdzie daty ważności ale świżutkie - dostałam zapas jakieś 3 dni temu http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...zas-ciazy.html po 100ml Olejek do pielęgnacji biustu w czasie, gdy karmimy piersią. Pielęgnuje i odpręża piersi. Wspomaga funkcje wydzielania mleka dzięki wyciągom z ziół o działaniu uspokajającym. Wzmacniająca tkankę łączną esencja z zioła skrzypu zapobiega już podczas ciąży powstawaniu rozstępów na piersi i brzuchu. Skład: Olej słonecznikowy , przywrotnik pospolity , przelot pospolity , anyż, jabłko, skrzyp, krwawnik pospolity 3.SZMINKI OD LEWEJ(UZYWANE PEDZELKAMI-CLARINSY OBTARDE Z BOKU OD ZAMYKANIA) CLARINS ROUGE APPEAL SZMINKI NOWOŚĆ ważne 36 miesiecy 3,5 g każda Zużycia malutkie - widoczne na zdjęciu(max 5%) Nie "smarowane na ustach" tylko sprawdzane kolory na rece,ew raz czy dwa przy pomocy pędzleka lub tak jak w przypadki szminki nr.05,06,07,708 trosze "zdarte" od zle zakładanej zatyczki NIE MALOWANE BEZPOŚREDNIO NA USTACH-TYLKO PRZY POMOCY PĘDZELKA 1. 05 frozen strawberry (truskawkowo-malinowy) lucyjordan 2. 07 grenadine (czerwien blyszczaca) 4.Zestaw niewiele uzywanych blzszczykow sephora uzywane były pedzelkiem 5.prawie nowy błyszczyk the body shop 6.błyszczyk sliwkowy wather shine 7.8.blyszczyki avon biała perłaagatka661 i perłowy srebrny 9.masełko do ust the body shop zuzycie na foto guarana little.b.blue za lancuszek o branse 10.smackers testowany blue rassberry agatka661 11.Mozaika brazujac avon znikomy ubytek aleksandra188 12.roz inglot testowany aleksandra188 13.baza pod tusz agatka661 14.baza pod podkład tylko testowana do skóry suchej i bardzo suchej soraya aleksandra188 15.16.cienie joko winter glamour za drobiazg pierwszy z lewej leci do Sakh 17.aNEW CLEANASE żel 2w1 do mycia przeciw oznakom starzenia http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25959 18.Anew rejuvenate krem system pielegnacji okolic oczu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26395 19.Anew clinical thermafirm 20.anew clinical eye lift 21.nawilzajaco brazujacy krem avon nowy 22.nowy krem pod oczy avon dla mezczyzn 23.krem na noc avon nowy botanicals 24.GLYCO A 12% ISISPHARMA IsisPharma, Glyco-A 12% ZOSTAŁO TYLE DO PASECZKA POD NAPISEM GLYCO-A
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-10-03 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.mac paint pot w kolorze pailterly
cien w kremie idealny jako baza pod cienie mialam baze mac i moim zdaniem byla beznadziejna a to jako baza jest rewelacyjna dostalam druga wiec ta moge ew wyminenic zostalo ok65% 2.baza pod cienie artdec ubytek minimalny maxxxx 5-10% ale to max ![]() 3.Cień MAKE UP FACTORY śliczny wypiekany,kolor jasnego złta zuzycie nie przekraczajace 5%
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-09-30 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.EDP Euphoria CK ze 100ml zostało ok 50ml Clove1
2.EDP armani Code z 50ml zostało ok 20ml 3.EDP DKNY Delicious Night z 50ml zostało ok 20ml (wymieniam bo zakupiłam nową setkę ![]() 4.Amor Amor cacharel 100 ml dwa razy użyte, oryginalne, brak pudełka z wymianki z Clove jednak nie mój zapach. wymienie tylko i wyłącznie na: ARMANI DIAMONDS BABY DOLL AMOR AMOR TENTATION CK EUPHORIA BLOSSOM
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-09-30 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wymienione
lilmary(puder mac,cien pac poison pen) alienkaXX(paleta cieni profesjonalnych) agatka661: smackers cien inglot fiolet baza pod tusz odlewka dkny 2 vichy meteorki 2 stringi kapsułki 3 odsypki mac golden,teal,soft wash blyszczyk avon cienie sephora za: maly piling szampon i odzywka loreal japonki kozaki marta m farba spodnie czarne i rurki pasek bluzka niebieksa Sakh - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets - 5.CIEN THE BODY SHOP - cien joko winter glamour(ten po lewo na zdjeciu) - krem vollare Clove1 euphoria salvador pol vanilii torche tan i kichtsmas za amor amor i próbki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie Sephory?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czy mp3 player grundig 2gb jest nowy czy był używany? I na ile wyceniasz jego wartość?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy m.in
7.Testerki podkładów vichy wszystkie kolor 15 opal po 10ml 3sztuki norma teint http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17341 1sztuka dermablend http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13091 1sztuka flexlift teint to jasny kolor prawda? znajdziesz cos za to?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
No teraz widzę więcej rzeczy ciekawych dla siebie:
18. NOWY BEZOWY CIEN MATOWY ORIFLAME 17. CZARNY CIEN CLINIQUE 11.3 próbeczki filtra avene \+50 (to te o których pisałyśmy wcześniej?)- za maskare dwukolorową nową 12. la roche posay anthelios ac zuzycie do kreski niebieskiej +30 13.sztyft bioderma +50zostało tyle ile widac na foto 17.próbka avene – co to?? Co chcesz w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dorzucisz może 1 Testerek podkładu vichy wszystkie kolor 15 opal i te cienie sephory gdzie jest bordowy, czarny z brokatem i taki biały?
I oddaje wszystko co chciałaś. masakra nówka, Kylie jest praktycznie pełna,Isadora mnie dużo kosztowała ![]() ![]() Liczyłam wartościowo moją Kylie, Isadore i maskare- wyszło ok 230zł. U Ciebie biorę same praktycznie próbki avene, może vischy, cienie, na sztyfcie w sumie mi nie zależy a ten podkład la rosche spf 30+ może mi kolor nie odpowiadać. Możesz powiedzieć jaki to odcień?? ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- 11.3 próbeczki filtra avene \+50 17.próbka avene 7.Testerek podkładu dermablend kolor 15 opal 1 sztuka Próbka dkny delicious jakies 5ml 3 i4cIENIE SPEHORA PALETKI czwórki- te z bordowym odcieniem 18. NOWY BEZOWY CIEN MATOWY ORIFLAME Za Isadore mineralną nową nieużywaną i tusz dwukolorowy nowy? Edytowane przez metamorfoza Czas edycji: 2009-09-03 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy wymiana sztyftu bioderma +50 na jeden z żeli Gillette by cię interesowała? Jaki jest procentowy ubytek tego sztyftu? Bo nie widzę dokładnie na zdjęciu i jaka data ważności?
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
12.roz inglot testowany
13.baza pod tusz 14.baza pod podkład tylko testowana do skóry suchej i bardzo suchej soraya 15.16.cienie joko winter glamour za drobiazg cos u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...74448&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
muciu
![]() -14. kolczyki fioletowe I am (NOWE, nigdy nie noszone) -15. kolczyki turkusowe I am (NOWE, nigdy nie noszone) -9. bransoleta turkusowa z masy perłowej, (NOWA, nigdy nie noszona) -ORIFLAME Pure Skin błyskawicznie działający krem przeciw wypryskom 30 ml - tubka (zostało 99%) - ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski 15 ml - tubka(zostało 98%) - Schwarzkopf Palette Color Creme Farba do włosów N2 ciemny brąz (NOWA, nie używana) - AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125 a ja pisałam Tobie w wątku co mi się podoba, jednak widzę, że już masz 2gi nowy wątek z tym samym ... nie wiem czy w dalszym ciągu jesteś zainteresowana, a zarezerwowałam dla Ciebie te rzeczy. przypomnę że podobało mi się to: - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets - 5.CIEN THE BODY SHOP - 6.COLLISTAR SLICZNY BRĄZIK BRAK APLIKATORA UBYTEK MAX 3% - cien joko ten po lewo na zdjęciu - CIENIE SPEHORA PALETKa 4Ka ta z różem lub ta z brązem - cienie avon color trend roz z białym - 6.krem vollare oriflame uzyty 2 razy na ręce Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-05 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dodam dzisiaj zdjecie butkow na nodze, chodzi o czerwone z kokardka tak ?
![]() A mozaika brazujaca z Avonu nadal dostepna ? ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Odpisałam już u mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- A u Ciebie interesuje mnie: -mp3 -podkłady Vichy -mozaika brązująca Avon -róż Inglot testowany -baza pod tusz -baza pod podkład soraya -beżowy cień oriflame matowy -kolczyki nr : 22, 36, 39, 43, 51 -cienie Bourjois |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wym8ianka z agatka661
ode mnie smackers cien inglot fiolet baza pod tusz odlewka dkny 2 vichy meteorki 2 stringi kapsułki 3 odsypki mac blyszczyk avon cienie sephora za: maly piling szampon i odzywka loreal japonki kozaki marta m farba spodnie czarne i rurki pasek bluzka niebieksa
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() golden olive ![]() TEAL... i 2 male KICHTSMAS i tan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolczyki za-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tusz
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-09-06 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
muciu a gdybyś dała mi zamiast cienia avonu ten cien joko winter glamour(ten po lewo na zdjeciu) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja jutro wyślę już do Ciebie ![]() zapraszam na prv na wymiane danymi ![]() to zarezerwuj już dla mnie: - 18.Cienie loreal - Color Appeal Trio Pro Star Secrets - 5.CIEN THE BODY SHOP - cien joko winter glamour(ten po lewo na zdjeciu) - krem vollare ![]() ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-06 o 12:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wrzucilam u siebie w ciuszkowym jeszcze dwa nowe plecaki wiec zobacz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
baza pod podklad za torbe stradi i jakies cienie w naturalnym kolorze skory - czy masz cos takiego za zegarek?
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- a ktory to na zdjeciu? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1251922571 a ten podwojny bez & braz jest aktualny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.