|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() American Eagle, Vila i inne- malutki wątek
Witajcie
![]() Na wymiane proponuje: 1. Czarna bluzka Vila. Rozmiar XS. Góra cała z cekin, z przodu i z tyłu (zdjęcie przodu rozjaśniłam). Fason lekki nietoperz, baaardzo głęboki dekolt. Kilka razy przymierzona, nie noszona, jedynie leżała w szafie. 2. Spodnie American Eagle w kolorze piaskowego beżu, rozmiar amerykańskie 6, moim zdaniem odpowiada polskiemu 38. Założone zaledwie kilka razy, stan idealny, pięknie wykonane, niestety na mnie za duże ![]() 3. Spodnie w kolorze pistacji, z motylkowymi kieszeniami na pupie ![]() Wszystkie były kupione jako nowe, stan staram się jak najdokładniej opisać i przedstawić na zdjęciach. Z konkretnych rzeczy których poszukuje to jeansowa któtka (za biust) kurteczka z długim rękawem, ewentualnie coś w fasonie grzybka ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2009-08-18 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Eagle, Vila i inne- malutki wątek
Znajdziesz coś u mnie w obydwu moich wątkach za :
1. Czarna bluzka Vila. Rozmiar XS. Góra cała z cekin, z przodu i z tyłu (zdjęcie przodu rozjaśniłam). Fason lekki nietoperz, baaardzo głęboki dekolt. Kilka razy przymierzona, nie noszona, jedynie leżała w szafie.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Martusiawilczek, niestety nic nie znalazłam.
jestemtutylkonachwile (imponująco długi masz nick ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1. Czarna bluzka Vila. Rozmiar XS.
odpisz u mnie, nie śledzę wątków
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.