|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: telefonu komorkowego wzamian Motorola w376g zapraszam! ;)
Zdjecia mojej Motoroli, lepszej jakosci niestety nie bedzie - mam za slaby aparat.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam se k800i, ale ma obudowe do wymiany
![]() no i se w200i ![]() mogę nawet oddać te dwa ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- do w200 mam ladowarke i sluchawki i oczywiscie dodam ![]() poza tym mam karte 125 mb ![]() ![]() do drugiego niestety nie mam juz dodatkow, bo to ta sama firma co poprzedni i kupilam bez tego - ale jak mowie, spadł mi kiedys podczas jazdy i mimo, ze dziala, budowa jest do wymiany, bo nie ma nawet klapki do baterii ![]() ale aparat i reszta działa ![]() jesli bedziesz zainteresowana to zrobie fotki ![]() jakby cos ta pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() jak widzisz ja o telefony średnio dbam, a co tu mówić o zmianie obudowy, kiedy ja nawet nie umiem swojej karty samodzielnie wyjąć ![]() tylko mam pytanie : czy Twój telefon ma polskie menu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się jeszcze rdzawa bluza i biały sweterek
![]() a mogłabyś spytać chłopaka, czy da się wgrać polskie oprogramowanie? bo ja to jestem na bakier z angielskim :P a co do simlockow - w200i na pewno nie ma, k800i był używany w orange, a dostałam go tezod chłopaka byłego, wiec w najgorszym razie ma na orange albo w ogole ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-08-18 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
raczej nie, bo u mnie też nie za fajnie z kasą
![]() a nie opłaca mi się to za bardzo, bo własnie sprawdzałam i Twoj telefon w komplecie z ładowarką itd. to koszt ok.120-150 zł - nowy lub prawie nowy. ;( ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- a moglabys sie jeszcze dowiedziec co i jak z oprogramowaniem ? ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-08-19 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.