![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
:: ciuch-cia od eLWhy :: xs/s/m/l :: ciuchy, torby, biżuteria, kosmetyki
Może znajdziesz coś dla siebie...
![]() Ciuchów szukaj tylko na 1 stronie ![]() Bardzo chętnie wymienię książki za ciuchy! zapraszam więc także do wątku z książkami! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=8506011 DOKŁADKA!!! - 25.04.2009 ! wszystkie ciuchy są używane, choć w dobrym stanie. Niektóre założone dosłownie raz. W nawiasach kwadratowych moja subiektywna ocena nt. stanu (w skali 1-5) w zasadzie brak wishlisty - biorę co mi się spodoba ![]() Ostatnio poszukuję kamizelki jeansowej (granat) i jakiejś fajnej nie-dziecinnej piżamy (nie koszulki nocnej, tylko koszulki + spodni). Chyba, że dziecinna wyjątkowo wpadnie mi w oko ;] Poza tym interesują mnie spódnice ołówkowe, najlepiej jeansowe. RZUT I: zdjęcie 1 (foto 002): * [4,5] torba yves rocher. czarna - sztruks+ skóropodobne rączki * [5] torba duża mezzo piano 'bear' (beż+brąz) >> brak wewnętrznego (górnego zamka), poza tym stan super zdjęcie 2 (foto 004): * [5] bluzka koszulowa fishbone lata 80 ![]() ![]() ![]() > sfastrygowana wewnątrz (można odpruć) - zwężana; * [5] gorset St.Olivier, rozm 36. odpinane ramiączka, zapinany na solidny zamek zdjęcie 3 (foto 006): * [5] bluzeczka zebra, ściągacze z boku, dorothy perkins - XS ** za tę oczekuję czegoś wyjątkowego * [3,5-4] bluzka - gorset z odkrytymi plecami i kołnierzem, Tally weijl rozm... [??? obcięłam metkę] s/m * > mała uwaga: bluzka ma wewnątrz 'blokadę' sznurowania czyli po prostu kawałek materiału, który zapewnia, że to się nie rozejdzie. To któregoś razu zostało odprute i przyszyte z powrotem, co widać na zdjęciu: TU ; z zewnątrz tego nie widać, ale na wszelki.. wolę ostrzec ![]() zdjęcie 4 (foto 007) * [5] delikatna bluzeczka z rozciągliwej koronki, z falbanką. tzw. 'noname'; rozm S zdjęcie 5 (foto 009) * [5] kolczyki kamienie (czarny-grafit) i różyczki * [5] kolczyki koła
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-05-01 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuch-cia od eLWhy : xs/s/m :: ciuchy, torby, biżuteria
Witam
Moze cos u mnie za [4] bluzka - gorset z odkrytymi plecami i kołnierzem, Tally weijl rozm... [??? obcięłam metkę] s/m oraz kolczyki koła Prosze odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1217847591 (obie)
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Hej, cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1217847591 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
(pierwsze zdjęcie do 1 posta)
RZUT II: zdjęcie 1 (foto 012): * [5] spódniczka błekitna w kwiatuszki PIMKIE, rozm XS * [4] bluzka moro orsay rozm m (lekko zmechacony dół od torebki, ale nie widać...) - wewnątrz sfastrygowana (zwężona) - można odpruc. zdjęcie 2 (foto 014): * [3] błękitny komplecik z lekkiego, 'sweterkowego' materiału, falbanki (firmy brak) - pasuje na s/m. [lekkie odbarwienie od dezodorantu przy bluzce. myslę, że jakieś detergenty sobie z tym poradzą] * [4] spódnica ołówek czarna w 'gałązkowy wzór', szyta na maszynie (samoróbka), duuzy rozporek z przodu; pasuje na S.>> Gabi92nh zdjęcie 3 (foto 016): * [4] spodnie - sztruksy z wyższym stanem, beżowe 'oliwia, rozm 38; zdjęcie 4 (foto 017): * [3,5] bluzeczka orsay, krótka, na gumeczki na plecach; bez metek, więc strzelam rozmiar - s. Gumki do wymiany! zdjęcie 5 (foto 010): zestawik kosmetyków. Jak coś się komuś przyda, to dorzucę do ciuchów (generalnie osobno sie nie opłaca, bo nie są to rzeczy drogie... i przesyłka by mogła przekroczyć ich koszty ![]() ZOSTAŁ TYLKO LAKIER * synergen 01 vanilia - fluid - używany, myślę, że będzie z 50% cbr * lakier ciemny brąz miss sporty użyty 2 razy * korektor Sensique, zdaje się, ze najjaśniejszy kolor. ashlix
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-04-01 o 22:12 Powód: DOKŁADKA:)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
RZUT III:
zdjęcie 1 (foto 20): * [5] spódnica przed kolano J&R rozmiar S [za coś super, bo nie jestem przekonana czy chcę ją oddać...] * [4,5] prosta bluzeczka błękitna - rozmiaru brak (na oko M/L) - sfastrygowana w środku (zwężana) , można odpruć NIEAKTUALNE zdjęcie 2 (foto 23): * [4] Czarna kurtka ze skaju (skóropodobna). Rozm L lub duże M. Cienka! [na pewno nie zimowa] - tylko skaj + cieniusieńka podpinka lekko przetarta w niektórych miejscach (bardzo nie widać). Bardzo ładnie się układa... zdjęcie 3 (foto 25): * [4,5] koszula sztruksowa Camaieu rozm 34/36 (wg metki PL 34, ale aż taka mała nie jest) - być może po zdjęciach za bardzo nie widać, ale kolor jest ciemnozielony! NEW! zdjęcie 4 * Nivea visage young - krem nawilżający i lekki podkład w jednym! - co najmniej 60% zostało! [jedyny mankament to nieco przybrudzone opakowanie - wiadomo jak to jest kiedy w kosmetyczce są różne kolorowe kosmetyki, w niczym to oczywiście nie przeszkadza] Nowa właścicielka- carmelka1988 zdjęcie 5 * [2,5-3] czarne buty na koturnach. odkryte palce. Noszone. Przydałoby się im pastowanie, ja niestetty nie posiadam odpowiedniego sprzętu... - rozm 38 * [3] beżowe skórzane letnie buty inblu - rozm 38. Mój problem z nimi polega na tym, że nie mam pojęcia jak czyścić skórę... może wtedy lepiej by wyglądały...
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2008-09-04 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mała dokładeczka: biżuteria (jak przyjadę do siebie będzie więcej)
1. kolczyki wkręty z cyrkoniami - niestety bez zapięć (można dołożyć z innych kolczyków). Nie wiem z czego są, obstawiam, że z niklu. 2. wisiorek - szlifowana cyrkonia. Najchętniej oddam bez łańcuszka, za inny wisiorek. Łańcuszek ładnie się mieni... W zasadzie nie muszę wymieniać, jednam ma dla mnie dość negatywneznaczenie emocjonalne.. oddam tylko za coś super OD 3 ZDJĘCIA DOKŁADKA ![]() 3. sznurek z kolorowymi drobnymi koralikami (na żyłce - ponad 130cm) 4. kolczyki 'słoneczka' - niestety bez kilku 'brylancików' fuboolek 5. a) zawieszka - krzemień 5. b) zawieszka - zielona rybka 6. ciekawa bransoletka Yves rocher lotta
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-03-18 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cd dokładki z 19.09.08
1. [4] lniana bluzka w stylu hippie H&M, S/M lekko sprana, ale to tylko dodaje jej uroku. u góry ściągacz, krój lekko bombkowaty ![]() 2 [4,5] Spodnie HOUSE of colours, M. Super materiał, ciekawie uszyte. Z przodu zamek zakrywany częścią na rzep. Boki nogawek można rozpiąć i ukazuje się brązowa siateczka. Kolor ciemniejszy beż.
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-02-23 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cd...
1. , 2. i 3. [5] Urocza bluzeczka w ciekawym stylu [empire? bohemia? taneczny ![]() ![]() ![]() 4. [4] Bluzeczkaw kratkę na guziczki ORSAY, M. bardzo ładna - błękitna w granatową krateczkę. Rozciągliwa, z jakby.. karbowanego materiału NIE MA / Nowa właścicielka aniaku74 5. i 6. [4] Spodnie 'wycierane' TERRANOVA, M. Nogawki zapinane na zatrzaski. Biodrówki. Mięciutki granatowy 'wycierany' dżins. Oddam najchętniej za inne fajne dżinsy
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2008-10-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za tą torebkę z misiem i kolczyki koła?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cd...
1. [3,5] Bluzeczka z kołnierzykiem RESERVED, M. Czerwona z białymi wstawkami. Jeden zatrzask niestety się zepsuł, ale to nic, bo najładniej kołnierzyk wygląda gdy jest rozpięty pod szyją. 2. i 3. [5] Spódniczka moro ![]() 4. [3] Bluzeczka 'w gazetę' terranova, S/M 5. [5] Bluzeczka hippie - india, M/L (raczej M) - przy szyi cekiny i półprzezroczysta siateczka. Bluzka z bawełny od połowy (fabrycznie) farbowana ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-01-03 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
1. [3,5] bluzka Clockhouse S sprawiająca wrażenie dwuwarstwowej. Ładny czekoladowy brąz+ biel
2. i 3. [5] Spódnica beżowo-brązowa w brązowe kwiaty. M. Wiskoza, pod spodem podszewka. Ładnie dopasowuje się do bioder. 4. [5] Bluza PROTEST, M. CIeplutka, milutka polarowa bluza - błękit+żółty+ różowe wstawki. Bardzo ładnie się układa. Dostałam w prezencie, niestety to nie moje kolory... >> ashlix 5. [3,5] Elegancka biała, cieniutka bluzeczka, 36(s). 6. [4,5] Spodnie - dżinsy REPORTER - szwedy. Wysoki stan. rozm 31/34; wyjątkowo długaśne nogawki, na brzegach ciekawie zszyte.
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-02-21 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1. [4,5] Spodnie w kant TERRANOVA. M. Eleganckie, Z grubszej bawełny. kolor musztardowy
![]() ![]() 2. [3] Białe spodnie ORSAY, rozm 32 (xs), choć i ja w nie wejde, a nosze S/M. Nosiłabym, ale są za krótkie.. :/ (mam chyba za długie nogi :P); Bardzo rozciągliwe, wyższy stan 3. i 4. [4,5] - ładne spodnie z grubego sztruksu rozmiar M. NIE MA / Nowa właścicielka aniaku74 5. [4,5] Spódnica AE WOMAN, 36. Krojona 'z koła' - bardzo rozkloszowana ;D; fakturę materiału widać w rogu zdjęcia. długość lekko za kolano. >> gabi92nh
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-04-01 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. i 2. [4] Bluzka 'pajęczyca'
![]() ![]() 3. [4,5] Torebeczka lakierowana. Ładna, mała, elegancka. Najchętniej za inną torebkę. 4. [4] Plecak śliwkowo-fioletowy explorer 5. [5] Naszyjnik 'mgiełka' + kolczyki. Kolor odrobinę bledszy niż na zdjęciu. Naszyjnik składa się z 3 sznurów. 6. [4] korale drewniane
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-03-18 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1.i 2. [3,5] - bluzeczka odcinana pod biustem, z przodu wiązana - ae woman, 38 (m). Bawełna z welurowym wzorem, świetnie wygląda do dżinsów
![]() OKAZJA!! 3. [5] SUPER KOZAKI , rozm 39. Bardzo mocno ocieplane (widać na zdjęciu 'misia'), cholewka wyjątkowo wąska (świetnie przylegały domoich wyjątkowo chudych łydek). Oddaję, bo niestety obcas mnie przerósł. Najchętniej za inne buty jesienno-zimowe. 4. [3,5] t-shirt biały z niebieskim serduszkiem ![]() 5. [4] pasiaczek CARRY, rozm S. 6. [4,5] bluzeczka- japonka. 36. śliczny materiał w kolorze połyskującej zieleni z chińskimi wzorami. Bardzo ładnie się układa. Oddam za coś super.
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2008-09-19 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Rzut IV!
Z uwagi na gabaryty poniższych ciuchów, liczę na wymianę osobistą w Krakowie lub Wrocławiu (kurtka na chwilę obecną jest we Wrocławiu, płaszcz w Krk) wymienię najchętniej też za jakiś ubiór zimowy, choć w tej chwili niekoniecznie, bo mam już nowe ciuchy ![]() 1. [4] Płaszcz zimowy, CIEPŁY! rozmiar 36 - kolor jak na zdjęciu, ładne lamówki podkreślające kształty. długość nad kolano. [w bdb stanie!] 2. [3,5] Kurtka zimowa, niesamowicie ciepła. Rozmiar z metki L, niemniej ja noszę S/M i była wg mnie ok. Oczywiście jak widać - długość najwyżej do połowy pupy. Jedyny mankament - trochę przy kołnierzu i kapturze przybrudzona mejkapem. Przyznam, że próbowałam to prać i nie dawało rady. Może macie lepsze środki ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-01-03 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Rzut V
![]() 1. płyn do mycia twarzy przeciwtrądzikowy ACCOS firmy Pharmena 10 saszetek po 3ml - 30 ml ![]() 2. puder mineralny ESSENCE kolor 02 (ciepły, lekko żółtawy). Użyty 3 razy... cbr 3. podkład TRUE MATCH l'oreal, kolor W1 ciepły, porcelanowy BARDZO JASNY! (została ponad połowa), dla mnie niestety za jasny :/ cbr 4. błyszczyk maybelline kolor 416 morello cherry - bardzo trwały; użyty raz, na próbę >> ashlix 5. duża okrągła szczotka your beauty - w zasadzie tylko za inną szczotkę... ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-06-15 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Bluzka z rękawem 3/4 Clockhouse. Rozmiar z metki 36, ale myślę, że Mka spokojnie wejdzie ;] Kolor: brąz + takie fajne doszywki, że wygląda jakby pod spodem była druga, biała, bluzka ;]
W sam raz na wiosnę! ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-04-26 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dokładka 17 I 2008
(1) lakier do paznokci INGLOT, mam z wymiany, jest prawie cały, raz pomalowałam paznokcie (kolor granatowy błyszczący) chętnie bym go zostawiła, bo mi się podoba, ale chłopak mi powiedział, że jak będę tym kolorem malować paznokcie, to on sam osobiście będzie mi je zmywał :/ (2) Ziaja de-makijaż, plyn uniwersalny do demakijażu oczu (3) Cinnamon - kadzidełka cynamonowe. W środku nienaruszone 4 sztuki. (4) czapka biała z delikatnymi cekinkami w modnym fasonie
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-02-21 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie jest bluzowaty, raczej się ładnie dopasowuje do ciała.
Wymiary: od pachy do pachy: 49 cm; długość pleców: 53,5 cm; długość rękawa od pachy: 46 cm; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: :: ciuch-cia od eLWhy :: xs/s/m/l :: ciuchy, torby, biżuteria, kosmetyki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dokładka 22 II 09 !!
(1) Bezrękawnik z golfem colloseum xs (na S też będzie dobry), długaśny, mocno się rozciąga, w sam raz na zimę ;] (stan: 4,5/5) (2) Koszulka do spania, bez rozmiaru (na oko M/L, ale na S tez fajnie leży), regulowane ramiączka (stan 5-/5) >> Gabi92nh (3) tunika clockhouse, spory dekolt, sznureczki kwiatuszki ![]() (4) cieplutki bezrękawnik w kolorze ceglasto-czerwonym ![]() (5), (6) Bluzeczka z koronki z wszytą pod spód bluzeczką na ramiączkach; czarna. Drugie zdjęcie z włożonymi kartkami przedstawia mniej-więcej dekolt ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-05-14 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cd dokładki z 22 II 09
(1) Bluzka-bluza fioletowa zz napisami edc by esprit; rozm. S. 4/5 (2) Super półprzezrozysta bluzeczka rinascimento. Mam z wymianki, strasznie mi się podobała i wciąż podoba, ale przestałam się łudzić - na mnie za mała :/ XS (3) Super sweterek S/M, półprezzroczysty taki "gothic", cieplutki ;]
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-02-22 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
mała dokładeczka... reanimuję swoje wymiany, coś nie było mnie tu ostatnio ;]
2 swetry: 1. H&M L.o.g.g - brak metki z rozmiarem (jest tylko z instrukcją prania), ale na oko M/L. Kolor - delikatny róż (rzekłabym "pościelowy" ![]() 2. Ravel Cieplutki, wełniany - XS. Też z wymianki,na mnie niestety za mały :/
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-04-25 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
do końca pierwszej strony... (post nr 28)
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
do końca pierwszej strony (post 29)
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
ostatni post z miejscem na nowe ciuchy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Podaje wymiary jeansow
![]() pas 38 cm biodra 48 cm udo 27 cm stan przod 20 cm stan tyl 28 cm dl. nogawki od kroku 80 cm dl. calkowita spodni 106 cm wymiarki tak +/- 1 cm spodnie troszke sie naciagaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.