![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana u Nany ; ) Wszystkie rozmiary, zapraszam ; *nieaktualne,
do usunięcia ! Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-09-17 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana u Nany ; ) Wszystkie rozmiary, zapraszam ; *
Biżuteria
1.) Bransoletka z muszelkami i niebieskimi ozdobnikami w kwiatki. 2.) Dłuższy naszyjnik, koloru morskiego. 3.) Naszyjnik ze sztucznymi muszelkami, świetnie komponuje się z golfem. 4.) Coś jakby muszelki, wkręty. 5.) Kolczyki w kształcie monet. 6.) Niebiesko-białe kolczyki Ying Yang. 7.) Drewniany krzyżyk lub literka T, jak kto woli, na rzemyku. 8.) Naszyjnik z bursztynem lub czymś bursztynopodobnym. 9.) Naszyjnik z granatowym oczkiem, w rzeczywistości o wiele jaśniejsze jest to oczko niż na fotce. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-07-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Pierdoły, ciuchy
1.) Różowa apaszka w listki, w rzeczywistości listki mają bledszy kolor. 2.) Nakładka na rękę, gdzie nie gdzie ma zmechacone kulki. 3.) Srebrna opaska na włosy. 5.) Bokserka butki, nie wiem czy chcę oddać. Rozm. z metki - S. 6.) Sweterkowa bluzeczka, rozm. S-M. 7.) Bluzka w czarno-brązowe paski, dość duży rozm. 8.) Szara bluzka z kapturem GEORGE. Rozm. 40, na 38 też powinno być ok. 9.) Zielona bluzeczka Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-07-09 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki, bluzeczki
1.) Bluzka w biało-różowe paski,Vero Moda, rozm. z metki - M, w rzeczywistości kolor różowy jest o wiele inny, bledszy. 2.) Czerwona, ciemna bluzka w paski. Zdjęcie nie oddaje jej uroku, o wiele lepiej prezentuje się na kimś. 3.) Różowa bluzka `Troll`, na ramiączkach. Rozmiar z metki - M, jak dla mnie większa S. Praktycznie nienoszona. 4.) Bluzka w niebiesko-białe paski, DIVERSE, rozm. z metki - S. Przepraszam, że taka wymięta, przed jakąkolwiek wysyłką wyprasuję. 5.) Brązowa, jakby podwójna bluzka, rozmiar to jakieś XS. 6.) Bluzeczka na ramiączkach, pochodzi z wymianki, na mnie jakby trochę za mała. Rozm. z metki S/M, jednak myślę, że to bardziej XS/S. 7.) Biała bluzeczka na ramiączkach, marszczona na biuście, rozm. S-M. 8,9.) Letnia tuniko sukienka, kolor żółty żywszy niż na zdjęciach. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-07-05 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ciąg dalszy bluzek, bluzeczek
Większość z nich oddam za niewiele. 1.) Szara bluzka z kołnierzykiem, rozmiar S. 2.) Niebiesko - biała bluzka ` Pimkie` - rozmiar z metki - S. 3.) Brązowa bluzka, rozmiar z metki - M. Na S też będzie ok. 4.) Czarna bluzka z napisem Sport, literka S jest wykonana z ciemnej, troszkę prześwitującej siateczki, co zaznaczyłam na fotce. Rozmiar z metki - M. 5.) Różowa bluzeczka w białe kropeczki, na ramiączkach. Cheerokee, rozm. L. 6.) Bluzka na ramiączkach. Rozm. XS-S. 7.) Granatowa bluzeczka, rozmiar z metki - S. 8.) Zielona bluzeczka, rozmiar z metki - S. 9,10) Podwójna bluzeczka biało-czerwona. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-05-18 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Daaalej bluzki, sweterki i inne
1.)Brzoskwiniowa bluzeczka bez rękawów, jak dla mnie to S. 2.) Biała, galowa bluzka. Rozm. 38. Firma `Street One`. Jednak ja powiedziałabym, że to jakieś 40-42. 3.) Czarno-szary sweterek, rozm. S, małe M. Pochodzi z wymianki, na mnie trochę za mała. 4.) Sweterek z różowo-brązowe paski, dekolt w serek, rozm. M, na L też powinien być ok. 5,6)Brązowa spódnicza w kratkę, fajnie się układa, na mnie za duża ; ( Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-07-09 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bluzy, sweterki, okrycia wierzchnie
1.) Bluza w zielono-biało-różowe paski. Rozmiar z metki - S, pod pchcami ma lekkie ślady użytkowania, co widać na fotce i małą plamkę na jednym z białych pasków. Nie próbowałam jej spierać, ale sądzę, że Vanishem powinna zejść. 2.) Zielona marynarka `H&M`, rozmiar z metki 34, na 36 też powinna pasować. 5.) Czarna bluza w czaszki, rozm. z metki - S, sądzę, że na M też będzie ok. Oddam za niewiele. 4.) Niebieska bluza z `Reportera`, rozmiar z metki - S, oddam za niewiele. 5,6.) Brązowa, letnia, cienka bluza, rozm. S-M, ślicznie się na kimś układa, na mnie niestety za mała ; ( 7.) Polarowa bluza, rozm. 164, dal mnie to jakieś M-L. Oddam za niewiele. 8,9,10.) Sukienka w stylu lat 70. Świetnie się układa, na mnie niestety za duża i zdjęcia nie oddają jej urody. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-06-27 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie, spódnice, leginsy, inne.
1.) Żółta spódnica `Atmosphere`, rozm. z metki - 38. Oddam za coś naprawdę super. 2.) Leginsy w czarno-białe paski. 3,4,5.) Spódnica H&M. Rozm. z metki - 36. Pochodzi z wymianki, na mnie niestety za mała, podobno nieużywana. Oddam za coś fajnego, najlepiej inną spódnicę, z tym, że w rozm. M-L ![]() 6.) Czerwona bluzeczka na ramiączkach. oddam za niewiele. 7.) Szara bluzka Mass She, XS. 8.) Czarna bluzka z cekinami, oddam za niewiele. 9.) Krótkie spodenki, hawajki, rozm. z metki XXL, jak dla mnie to jakieś 40. 10.) Apaszka/bandana. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-06-27 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kurtki i inne
1,2.) Zielona kurtka, trochę skulkowana od wewnętrznej strony. Na kapturze ma fajny wzorek. Obecnie ma zepsuty zamek, ale chyba to naprawię, w razie wymianki. 3,4) Brązowa, cieplutka kurtka. 5,6) Świetny sweterek atmosphere, 36-38. Oddam tylko za coś mega. 7.) Biały sweterek. 8.) Biała bluzka, fajne paseczki i fajnie odstające rękawki. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-06-07 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki
1,2.) Farba do włosów `Palette Deluxe`, kolor nr. 655 - złota, świetlista czekolada. Wszystko w zestawie, oprócz rękawiczek. Oczywiście nieużywana! 3.) Nawilżająco - chłodzący żel do twarzy - Avon. 4.) Różowy błyszczyk do ust, `Glam shine`. Podróbka loreal'a. 5,6.) Cień do oczu Avon, praktycznie nieużywany, odcień - ciemny brąz. 7.) Czarna kredka do oczu, nie wiem jaka firma. 8.) Chłodzący cień do powiek, kolor - srebrny. Firma - Miss Sporty. 9.) Śródziemnomorski peeling do rąk - Planet Spa - Avon. Użyty max. 2 razy. 10.) Rozświetlający balsam do ciała - Planet Spa - Avon, zostało mało. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-05-23 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Inne
1.) Różowy strój kąpielowy, rozmiar z metki - 36, oddam za coś fajnego, najlepiej za inny strój kąpielowy w rozm. M-L. 2.) Torba na ramię, oddam za niewiele. 3.) Kremowy, mniejszy plecaczek, oddam za niewiele. Ma bardzo dużo kieszonek. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-06-24 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki C.D.
1.) Czarny tusz do rzęs - Avon. 2,3.) Farba do włosów `Wellaton Naturals`, kolor nr. 4/77 - Ciemna czekolada. Wszystko w zestawie. Oczywiście nieużywana! 4,5.) Cienie do oczu Avon `Color trend`. Kolory: Snow i Storm, czyli biel i ciemny szary. 6.) Cienie do powiek, mało używane. 7.) Trzy mydełka serduszka. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-05-23 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1.) Pierścionek z różowym sercem.
2.) Zawieszka do łańcuszka. 3.) Zawieszka w kształcie krzyża z diamencikiem. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-06-24 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Buty
1.) Trampki, można nosić zwinięte lub rozwinięte. Założone max 3 razy. Rozmiar - 36. Oczywiście przed wysyłką ślicznie je wypucuję, bo do fotki były tylko lekko przetarte szmatką. 2,3.) Srebrne trampki, nie wiem jeszcze czy chcę oddać, ale kuście ; ) Rozm. 38, w niektórych miejscach lekko poprzecierane, ale mam pomysł jak to zakryć ; ) 4,5,6,7.) Buciki TROLL, rozm. 38-39. Oddam jedynie za inne buty w tym rozm. lub za parę ciuchów, które mi się bardzo spodobają. Wadą jest oderwana klamerka, na 2 fotce to widać. Edytowane przez Nanax33 Czas edycji: 2009-05-08 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Też zrobiłam nowy wątek ;D
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1239803381 ta spodniczka jest dalej w rezerwacji?
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jak wygladaja te muchy na twarzy?
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1239801049 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1239801049 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1239802947
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Jeszcze bym jakieś książki od Ciebie zgarnęła ;P Hmm a masz jakieś jeszcze rzeczy poza wątkiem?
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Szukam jakiejś fajnej bielizny, jakichś odżywek do włosów, szamponów, żelów pod prysznic i do kąpieli, toników, perfun, antyperspirantów albo w ogóle różnych kosmetyków ;D
Oprócz tego przeróżnych sukienek, spódnic, letnich ciekawych bluzek, butków (jakichś balerinek albo innych, ale bez obcasu, albo na jakimś niskim, mój rozmiar to 37/38/39 ;D i trampek. Może jakichś koszulek z napisami, rajstop, ale nie takich zwykłych, może piżamy jakiejś, torebek i małych i dużych ![]() Dłuższych bluzek i tunik i jakiegoś płaszczyka ;D To chyba tyle. A kolory raczej nieważne, choć przyznam, że do czarnego mam słabość, ale inne też przygarnę ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
na mnie ta spódnica jest o wiele za duża bo ja noszę S a to jest m-l
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos z atelefon?
![]() |
#25 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za cien?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hmm, moze ty cos zaproponuj co bys z aniego chciala, zalezy jakich rzeczy
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- obie pary tor ozmiar 38
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1238264044
chodzi o tą? Ja jestem chętna ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hmmm no to juz nie wiem
![]() nic innego mi sie nie podoba niestety,kurtki za same okulary nie oddam ![]() szukam tunik,toreb a4 workowatych,bielizny,kosz ulki do spania satynowej ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- oj myślałam ze Ci pisałam ![]() tuniczka czerwona poprostu bedzie na mnie za duża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1239804075 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1239802947 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1239803381 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1239804449
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo mi sie podoba ta tuniczka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- hmmm nie bardzo ![]() wybacz ze tak wymyślam az mi głupio ![]() a moze masz jakaś bielizne nową,albo jakąs perfume???albo cos z kosmetyków? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- byłabym zaineresowana perfuma Summer White jeśli to nie problem to poprosze o zdjecie ile jej jest ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2009-04-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.