![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy, bieliznę, błyszczyki...
Witajcie,
na wymianę mam: Flower by Kenzo - ok. 50ml (tyle zostało z 100ml). Kelly Caleche Hermes - ok. 30ml (tyle zostało z 50ml). - nieaktualne - poleciało do aliś Dwa biustonosze Triumph, śliczne koronkowe, bardzo kobiece i delikatne, z serii Miss Triumph. Jeden jest w kolorze białym, a drugi niebieskim, a właściwie chabrowym. Obydwa są w rozmiarze EU 80C. Dostałam je, ale niestety są na mnie za małe. Ponadto: - cały błyszczyk Lumene - kolor 11 Forever Love (czerwony z drobinkami) - nieaktualne - połowa błyszczyka Lumene - kolor 11 Be My Own (delikatny różowo-łososiowy bez drobinek) - nieaktualne - cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy - nieaktualne - prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny - 3/4 błyszczyk w tubce BEBE - owoce leśne W zamian chętnie przygarnę: Euphoria CK ![]() DKNY Be Delicious Sensi L'Instant de Guerlain Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2009-09-21 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, bieliznę, błyszczyki...
może coś u mnie za błyszczyk sephora?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za biustonosz(e)?Oprócz perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Interesują mnie tylko inne perfumy.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Interesuje mnie tylko Puder Mineralny L'oreal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za błyszczyk pupa?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kenzo??
odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#9 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
czy coś za Flower by Kenzo - ok. 50ml (tyle zostało z 100ml). znajdziesz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Niestety, nic
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Niestety ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam na oku Kelly Caleche Hermesa.
CZy w grę wchodziałby odlewka? Mam ,np ok.9-10 ml Flora Bella Lalique. Jakich zapachów szukasz oprócz Euphorii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odlewka nie wchodzi w grę. A poszukuję najbardziej EUPHORII, ale też przygarnęłabym np. Stella in Two Peony, Be Delicious, Lovely, NR, Echo, Hugo Woman, Issey Miyake (letną wersję). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.