![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chanel, Loreal, Veet, Neril, Oriflame, Garnier, Revlon, Rimmel, Manhattan I Inne :):)
DOKLADKA W POSCIE 5 !!
WITAM ![]() ![]() WIEC ZAPRASZAM DO WYMIANEK ![]() -PEELINGÓW, -PODKŁADÓW/FLUIDÓW/PUDROW, -BŁYSZCZYKÓW, -ZELI OCZYSZCZAJACYCH, ITP ITD (TO CO MI WPADNIE W OKO ![]() A JA WAM ODDAM : 1. WODA EDT CHANEL 4ML 2. LOREAL NUTRI BRONZE-ULTRALEKKI KREM NAWILZAJACY 12H EFEKT STOPNIOWEJ OPALENIZNY .MYSLE ZE ZOSTALO PONAD 1/3 Z 50 ML-wymieniony 3. ZEL OCZYSZCZAJACY CZYSTA CERA GARNIER (ZOSTALO DOKLADNIE TYLE :OD MOMENTU POD LITERAMI"czynnik oczyszczajacy +cynk" czyli chyba okolo 1/4) 4. loreal elseve krem rozswitlajacy energia i blask ODZYWIA, WYGLADZA, ROZSWIETLA WLOSY(NOWA) 5. TALK DO CIALA Z KOLEKCJI MIDSUMMER ORIFLAME .ZOSTALO 1/3 6. EVELINE HOLIDAY LOOK -DELIKATNIE BRAZUJACY KREM DO TWARZY .TRUDNO OKRESLIC ALE MYSLE ZE ZOSTALA POLOWAZ 50 ML Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-05-04 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel, Loreal, Veet, Neril, Oriflame, Garnier, Revlon, Rimmel, Manhattan I Inn
7. Veet Krem Do Depilacji Z łopatką-5 Min Do Skóry Wrażliwej Zostalo Ok 95 %
8. Garnier Neril-rewitalizujacy Tonik Do Wlosow Wypadajacych (nowy) 9. 2 Probki: Lipo Phenol Vegetal, Anti-cellulite I Drugakolastyna Ogrod Spa Krem Nawilzajacy Na Dzien 10. Szminka Revlon Colorstay Lipcolor .odcien Ginger Pozostalo Tyle Co Na Zdjeciu (wymienione) 11.margaret Astor Ultracolor .odcien 628 12.rimmel .odcien Chocolate. Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-05-04 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel, Loreal, Veet, Neril, Oriflame, Garnier, Revlon, Rimmel, Manhattan I Inn
13.kredka Do Kresek Manhattan (raz Strugana-praktycznie Cala-wymieniona
14. Kredka Wysuwana -firma:napisy Starte Wiec Nie Pamietam .tyle Zostalo Co Na Zdjeciu. 15.tusz Oriflame -zostalo Okolo 30-40 % 16.blyszczyk Odcien Miedziano-zloty (tez Nie Znam Firmy) Zostala Wieksza Polowa 17.cienie Euphora 2 Opakowania -wymienione 18.cienie :angelika Paris, Editt, Wibo Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-05-07 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
19. 6 Probek :krem Nawlzajacay +lekki Podklad Nivea (od Razu Mowie Ze Sa Po Terminie)
20.gąbeczki Orifmalne Jedna Czysta ,druga Troszke Brudna Z Tylu 21.probka 10 Ml Soraya Lifting Make-up -liftinguje I Napina ,inteligentnie Kryje Niedoskonalosci .odcien Opalony (now) 22. 4 Lakiery Do Paznokci-firmy Nieznane -uzywane 23. Podklad Rimmel Stay Matte Odcien Chyba Ivory.pozostalo Okolo Polowy I Podklad Flash Make Up Supergladki, Lekki,pozostalo Na Wyprobowanie Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-04-28 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
!!!!!!!!!!! DOKLADKA !!!!!!!!!! 30.04.2008
PALETKI CIENI EUPHORA Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2008-05-04 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ku,yum
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
'
\] ]\ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
stay matte http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7385977 zel garniera nutri bronze loreala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
loreal elseve krem rozswitlajacy energia i blask ODZYWIA, WYGLADZA, ROZSWIETLA WLOSY
17.cienie Euphora 2 Opakowania (zuzycie Widoczne Zna Zdjeciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
10. Szminka Revlon Colorstay Lipcolor .odcien Ginger Pozostalo Tyle Co Na Zdjeciu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
LOREAL NUTRI BRONZE-ULTRALEKKI KREM NAWILZAJACY 12H, oraz kredka manhattan za coś z moich ciuszków??
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Revlon szminka
paletka euphoria ta z lewej odzywka loreal (ile jej jest)? za kolczyki te plaskie okragle zlote i te dugie z kulek naprzeminan w kolorze zlota i srebra (sa cale srebrne) z postu 17 -Soraya - make up sceniczny idaealnie kryjacy 33ml 80% nr o1 jasny bez wazny do 09.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witaj-znajdziesz coś u mnie za tonik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
17.cienie Euphora 2 Opakowania (zuzycie Widoczne Zna Zdjeciu) 2. LOREAL NUTRI BRONZE-ULTRALEKKI KREM NAWILZAJACY 12H EFEKT STOPNIOWEJ OPALENIZNY .MYSLE ZE ZOSTALO PONAD 1/3 Z 50 ML 4. loreal elseve krem rozswitlajacy energia i blask ODZYWIA, WYGLADZA, ROZSWIETLA WLOSY(NOWA) najbardziej zalezy mi na cieniach może znajdziesz coś w moim wątku??
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
tak jestem zainteresowana pomadką
a co do pytań to pończochy sa takie jak na zdjęciu , żel do mycia jest dla facetów tak jest napisane na opakowaniu (tyle że jest go dużo dużo mniej bo jednak był uzywany ponownie przez jakiś czas bardzo za to przepraszam że nie zmieniłam w opisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
najbardziej chodzi mio cienie poczwórne (głównie te z prawej z twojego foto) a jakie masz jeszcze mogłabyś mi wkleic fotki innych w podobnych odcieniach?? co do twojego wyboru perfumy chciałabym oddać za perfumy ale reszta jak najbardziej ok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.