![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki, od S do L, wymianaWitam
Zakładam mój pierwszy wątek wymiankowy. Ciuchy również w postach 4 i 6. Proszę nie wklejać linków, tylko pisać o co chodzi! Opisuje stan każdego ciucha, jeśli ma jakieś wady informuje o nich i oczekuje tego samego. Proszę odpisywać u mnie, nie mam czasu na śledzenie wątków. Nie odmieniam się! Na życzenie, mogę przesłać więcej zdjęć i dokładne wymiary. Zapraszam. Gorset biały. Rozmiar z metki 42, ale naprawdę do jakieś 38. Wszyte dwie fiszbiny. Stan jak nowy. Bluzka wiązana na szyi. Vero moda Rozmiar M Stan bardzo dobry. Długi sweter H&M Rozmiar XS Rękaw do łokcia. Lekko zmechacony, głownie na pupie. Szary sweterek. Camaieu Na metce nie ma rozmiaru, ale jest to S-M. Rękaw przed łokieć. Zmechacony na biuście. Dłuższa bluzka. Amisu. Rozmiar S. Wiązana z tyłu, lekko zmechacona na biuście. Stanik 80 B. Femme, czarny. Tył i ramiączka silikonowe, zapięcie z przodu. Stan bardzo dobry, założony dosłownie parę razy. Edytowane przez czarna_90 Czas edycji: 2009-08-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuszki, od S do L, wymiana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
Szary sweterek. Camaieu Na metce nie ma rozmiaru, ale jest to S-M. Rękaw przed łokieć. Zmechacony na biuście. oddam wiele
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sukienka wiązana na szyi.
Orsay. Rozmiar XS. Przetykana srebrną nitką. Z przodu malutka plamka, na pupie zmechacona - wymienię za drobiazg. Sukienka Vero moda Rozmiar M. Koło metki, na placach, malutka (2mm) dziurka - powstała przy odrywaniu metki. Stan jak nowy, noszona 3-4 razy. Rozpinana koszulka Casual by Lidex Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Top Miss Selfridge. Rozmiar M/L z metki, według mnie bardziej M. Z przodu dwie warstwy materiału - nie prześwituje. Stan bardzo dobry. Bluzka bez rękawów, rozszerzana ku dołowi. Camaieu. Rozmiar S. Noszona zaledwie kilka razy. Stan bardzo dobry. Edytowane przez czarna_90 Czas edycji: 2009-08-09 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Szary sweterek. Camaieu?
![]() zapraszam na stronę 1,3,7 ![]() oddam wiele! ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2009-07-30 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Spódnica ecru. Orsay. Rozmiar 34. Z wiązaniem. Będę wybredna. Jeasny. Gap. Długość 88 cm, w pasie 80 cm. 99% bawełna, 1% lycra. Wyprodukowane w Stanach. Stan jak nowe. Bluzeczka. Rozmiar S. Czarna z niebieskim nadrukowanym motylem. Motyl z brokatem. Minimalne białe ślady dezodorantu pod paszkami. Edytowane przez czarna_90 Czas edycji: 2009-08-25 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
podoba mi się bluzka w kropy wiązana na szyi znajdziesz coś u mnie??
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za Szary sweterek.
Camaieu Na metce nie ma rozmiaru, ale jest to S-M. Rękaw przed łokieć. Zmechacony na biuście.?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za szary sweterek?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248942510 coś u mnie? ;>
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest tak do połowy tyłeczka z 60 cm ma na pewno
![]() jesli jestes nim zainteresowana to poczekaj do wieczorka to ci podam dokłądnie dł. bo teraz nie mam jak, nie ma mnie w domu ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- w biuscie t z tego co pamietam na metcce jest napisane 84-88 cos takiego ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś za szary sweterek??
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za trampki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
coś za szary sweterek ewentualnie żółte trampki
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1248942510
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Długi sweter H&M Rozmiar XS Rękaw do łokcia. Lekko zmechacony, głownie na pupie. Szary sweterek. Camaieu Na metce nie ma rozmiaru, ale jest to S-M. Rękaw przed łokieć. Zmechacony na biuście.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za trampki szsry sweterek s-m z guzikami i sukienke ??http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=1248943268?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.