|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
**** w y m i a n k a ****NIEAKTUALNE! moje zasady: 1. podaję faktyczny stan ciuszków. 2. nie odmieniam się. 3. dla chętnych podaję dokładne wymiary. 4. ciuszki wysyłam listem poleconym priorytetowym. 5. odpisuję każdemu i każdego proszę o to samo - nie mam czasu szukać odpowiedzi w innych wątkach. 6. jeśli coś Ci się podoba pisz konkretnie. nie lubię postów w stylu 'coś u mnie?' . 7. nie robie zdjęć na sobie. 8. nie znosze ignorowania! NIE CHCE CIUCHÓW SPRZED 20 LAT! W TAKICH WĄTKACH NIE ODPOWIADAM! Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-09-01 o 16:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** w y m i a n k a ****
Pumpy, S/M ( bardziej s), mega eleganckie, są z czarnego materiału i mają lekki srebrny połysk ( nie swieca sie az tak jak na zdjeciach), biodróweczki, szeroki pas, zapinane na rzepe ktorej w ogole nie widac, są świetne! załozone jednak raz na 10 minut ale mój chłopak uważa że nie powinnam w nich chodzić więc oddaje.
ODDAM ZA COŚ Z WISH LUB ZA KILKA RZECZY! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
torba w kolorze karmelu, baaaaaaaaardzo pojemna.
3 przegrody, każda na zamek mieści a4, regulowany pasek . ma jeszcze mankament, przy dwóch damkach od większych przegród na koncach odpadała ta blaszka ktora hamuje zamek. mysle ze mozna to naprawic, ale ja nie pootrafie tego zrobic. torba jest raczej matowa, na zdjeicu sie swieci i pachnie wanilią ![]() Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-08-31 o 09:34 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
kardigan narzutka, dzianinkowy, kolor szaro-niebieski, principles, roz s/m, mozna nosić na kilka sposobów, na drugim i trzecim zdjęciu nie moj, ale tak wygląda na osobie
![]() za cos z wish! lub za kilka rzeczy ![]() Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-08-28 o 21:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
satynowa pilotka, kolor oliwkowy, editions, roz s/m, może nawet l, kieszenie i część rękawów pikowana, ściagacz na dole, stójka na górze, nowa, za coś z wish
![]() Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-08-28 o 16:00 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
bezowo-brązowa sukienka, na biuście ma kokardkę, idealna na wczesną jesień, cherokee, roz xs/s, świetnie wygląda do kryjących rajstop lub legginsów.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
czarne bermudy z zamkami, amisu, roz m/l - za podobne
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
kryjące legginsy do kostek, marks&spencer, roz s/m nie ma
Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-08-28 o 19:50 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
szaro-czarne lekko zwężane spodnie z "wysokim stanem", mają szeroki pas, z all, roz M
Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-08-20 o 18:56 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowa tuba top shop roz s, jest dłuższa, ale na zdjęciu niewyprasowana ;D
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

MY

3 przegrody, każda na zamek
i pachnie wanilią