|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuchy, kosmetyki, biżuterię i inne
HEJ!!!
Jestem tu nowa i proszę o wyrozumiałość z dwóch powodów, po pierwsze dopiero uczę panujących tu zasad a po drugie mam maleńkiego synka, także z uwagi na niego paczki lub listy będę wysyłać raz w tygodniu. ![]() ![]() Nie mam sprecyzowanej wish listy, po prostu jeśli coś mi się spodoba będę proponować wymianę. to chyba wszystko, do zobaczenia na forum ![]() ######################### ######################### # WĄTEK NIEAKTUALNY ZAPRASZAM NA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410596 Edytowane przez martiniwiw Czas edycji: 2010-03-18 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy, kosmetyki, biżuterię i inne
przepraszam ale musisz mi przypomnieć na czym Ci zależy
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- nie wiem co się stało ale poznikały mi zdjęcia i opisy jeśli ktoś może mi jakoś pomóc, może którejś z Was też tak się kiedyś "zadziało"?będę wdzięczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
trudno dodam jeszcze raz
![]() 1. niebieska sukienka w białe kwiaty FISHBONE rozm. L wiązana na szyi 2. biała sukienka w żółte i czarne kwiaty zapinana na szyi NEW LOOK rozm. oceniam na 36/38 3. biała sukienka w niebieskie i czarne kwiaty EMOTION COLLECTION rozm.36 4. czerwona sukienka w białe kwiatki (jest dla dziewczynki w wieku 11-12 lat ale ja jestem niska i nosiłam ją jako tunikę) 5. fioletowa sukienka z kotami dzianinowa, QIANYAXIU na 165cm. rozm.L 6. haleczka czarna w czerwone kwiatki rozm. mały chyba 36 7. czerwony top z napisem i sznureczkiem BLIND DATE 8. bluzka z długim rękawem ceglasta H&M 9. bluza dresowa brązowa z długim rękawem i kapturem NEW STAR rozm. XL 10. biała kopretowa bluzeczka na krótki rękaw w zielone liście NEW LOOK 11. długa jeansowa katana JEANSWEAR rozm. 38 12.bluza dresowa szara H&M Z KAPTUREM 13. czarna bluza cienka z kapturkiem zapinana z przodu DOROTHY PERKINS rozm36 14. bluzeczka zawiązywana na szyi biała w czerwone kwiaty WEAWERS GIRL 15. różowy top z koronką SECRET rozm.38 16. brązowa koszulka w białe chmurki i słonka KIDS BYLINDEX 122cm 17. brązowa bluzka na ramiączkach z "ala" szalem na szyję MONROE rozm. L/XL 18. fioletowy top z dekoltem BEBE PARIS M/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
19. mini spódniczka jeansowa MORGAN JEANS rozm.38
20. zielona spódniczka w kolorowe kwiaty sztruksowa HESS NATUR NA 152cm. 21. dzianinowa brązowa spódnica do kolan 22. biały top z aplikacją i z kapturem TRENDI rozm. M/L 23. tunika w kwiaty NIEAKTUALNE 24. tunika w paski H&M bez metki rozm. 40 25. jeansowa minispódniczka JUAN BLANCO rozm.38 z przodu widoczna plamka i lekko naderwany cekinek 26. czarne jeansy VERSION SUD rozm.38 27. krótka różowa kurteczka katanka BELLA DONNA rozm.36 28. zielona bluza dresowa VERO MODA rozm. M 29.szare jeansy ciemne rozm. S 30. sukienka bombka CAL MAL mały rozm. jakieś 36/38 31. fioletowe bolerko z długim rękawem włóczkowe-trochę gryzie! 32. spodnie jeansowe do kolan BLINK JEANS rozm.42 33. krótkie jeansowe spodenki rozm. L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1. kolczyki kolorowe paciorki
2. kolczyki kolorowe kulki różowe wpadające w fiolet 3. koła "złote" 4. bransoletki mazane, od środka "złote"w komplecie AVON 5. bransoletka z muszelek 6.bransoletka z kolorowych paciorków 7. czarne "coś" na szyję 8. pierścionek z niebieskim oczkiem 9. zawieszka brązowy sopelek 10.różowy łańcuszek-blaszka z kwiatkami, na różowej wstążce 11.cudny niebieski komplet 12. śliczny czerwono srebrny komplecik 13.złota apaszka 13. fioletowa parciana torebka z paciorkami 14. czerwona torebka z kwiatami JAPAN SPA AVON 15.apaszka fioletowa w różowe kwiaty 16. apaszka brązowa w pomarańczowe kwiaty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. DEPILATOR PHILIPS SATINELLE użyty dwa razy, doszłam do wniosku, że to nie dla mnie ale tanio nie oddam
2. prostownica/karbownica Łucznik bez pudełka 3. antyperspirant Soraya nowy 4. olejek do włosów Avon nowy nawilżający 5. balsam brązujący Sopot nowy 6. próbki różne 7. dwa cienie fioletowe INGLOT praktycznie nie używane-z cztery razy 8. kredka do oczu Avon srebrna nowa 9.puder SENSIQUE 10.czerwony staniczek VENUS 80B 11. złoty staniczek z koronką 85B WEIYESI 12. beżowy staniczek w kropki z koronką 80C BALALOUM 13, szare jeansy od tyłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
tej sukienki już nie ma
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
A może coś u mnie znajdziesz za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1267787852 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1267788081 oraz interesują mnie cienie inglota i kredka avon'u srebrna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.