![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
owłosienie na klacie u facetów
mam pytanie odnośnie owłosienia na torsie u waszych TŻ-ów- czy bujne czy skąpe a może w ogóle nie ma, w którym miejscu etc. Bo mój TŻ ma tylko dookoła brodawek sutkowych i zastanawiam się czy to normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: owłosienie na klacie u facetów
Jeżeli Ci przeszkadzaja to mu powiedz.. nawet zartobliwie pociagniej zębami za nie, jak go zaboli, powiedz zeby je zcial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() karolcia180000 - no ale co on z tym ma Twoim zdaniem zrobic? Jesli ma gesty dywan i zacznie golic, to dopiero bedzie mial masakre ![]() Tak w ogole, chyba juz byl o tym temat...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi włosy na klacie u faceta nie przeszkadzają. przynajmniej wygląda męsko
![]() według mnie golenie nie jest najlepszym pomysłem bo będzie ich coraz więcej a jak będą odrastać to będzie jeszcze gorzej, więc lepiej zostawić je tak jak są.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a mój tż ma włosy na klacie i wg mnie to jest bardzo seksowne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Boże, kobiety to mają problemy. Ja miałam zawsze mało owłosionych facetów na klatach i było ok, ale gdyby byli owłosieni to nic bym im z tym robić nie kazała. Kobiety coraz częściej chcą swoich facetów do siebie upodabniać. Niech im jeszcze depilatory dadzą i jedziemy z nózkami. Przepraszam ,ale musiałam to napisac, bo babki narzekają, ze faceci niemęscy a chętnie by ich wydepilowaly...
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- właśnie, to og różni od wydepilowanej CIebie ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mój owłosionej klaty nie ma, i mi to pasuje, ale nie przestałby mi sie podobać przecież
![]() tylko na dole, od pępka w dół... Mmm... ![]() Edytowane przez 201605051001 Czas edycji: 2009-05-24 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
przecież nie napisała, że jest to problem poważny, ot wątek jakich wiele, żeby się wymienić spostrzeżeniami
Cytat:
Co dla kogo męskie też kwestia dyskusyjna, jedna powie, że to 3 dniowy zarost, druga powie, że włosy na klacie, trzecia, że wąsy. jak dla mnie bynajmniej włosy na klacie nie są synonimem męskości. Zero po prostu. Kojarzą mi się z zaniedbanymi panami po 40stce z brzuszkiem i wąsem rodem z lat 80tych. chodzi przecież o włosy tylko na klacie, zostaje jeszcze twarz i kilka innych miejsc, które my kobiety depilujemy.
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie prawda, golenie przyspiesza tylko porost, nie powoduje zwiekszenia ilosci włosów, może nam się ewentualnie wydawać, że rosną grubsze et cetera ![]() Mój ma takie długie wlosy na sutkach, że ło jezu ![]() ale mówi, że nie zgoli, argumentując "bo nie". ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w rezultacie mało ciekawy widok
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawostka, że niby po 40 stce to już zaniedbani i z wąsem... Co za ludzie, paranoja. Faceci sobie specjalnie nie hodują tych włosów na klacie, to jest uwarunkowane genetycznie... Jesli rosło tatusiowi, to duże prawdopodobieństwo jest, że synusiowi też urosnie. Paniom wrażliwym na owłosienie proponuje obejrzeć sobie ojca swojego wybranka, jesli owłosiony, to się synem nie interesujemy. Wszyscy się depilujmy, gólmy, najlepiej sobie kłaki na głowie też zlikwidujmy. Tak pojedziemy tym depilatorem od pięt do czubka głowy i już. A poza tym musimy wszyscy miec piwne oczy. A co, idziemy po całości. W końcu na kolor oczu mamy taki sam wpływ jak na zarost.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Mój ma włoski tu i tam, więcej, mniej, ale sam planuje się ich wszystkich pozbyć (z moją małą pomocą). A co do tych na klacie, nie ma ich tak dużo, ale zawsze mnie w nos gilgoczą ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisałam, że mnie się kojarzy, czyli: na myśl o włosach na klacie staje mi przed oczami taki obraz właśnie: zaniedbany, z brzuszkiem, pan po 40stce, najlepiej w białym podkoszulki, stylizacja na lata 80te. Jak innej wizażance na hasło owłosiona klata robi się mokro w majtkach i myśli o Banderasie, albo o przystojnym Włochu (z reguły bardzo owłosieni i bruneti) z zeszłorocznych wakacji no to też dobrze. jak inna uważa to za synonim męskości to też super. Co z tego ogólnie? ![]() Czy ja kogoś obrażam, tym, że mi się tak kojarzy? Napisałam to w wątku poświęconym dyskusji na ten temat właśnie, a nie weszłam na profil jakiegoś wizażanina: tyyy, źle mi się twoje włosy kojarzą... to jest kwestia mody i gustu jak dla mnie, ale przede wszystkim mody. Tak jak wąsy kiedyś były modne, teraz raczej jest schemat mało owłosiony, na głowie również prawie łysy (zgolony). nie kusiłabym się jednak o stwierdzenie, że faceci bez włosów w tym konkretnym miejscu są niemęscy jak napisała Holly. Komuś może się nie podobać jasne, ale to tyle w temacie. Każda ma chyba inne wyobrażenie tego co jest męskie/kobiece. Cytat:
Odnośnie ostatniego zdania to w ogóle nie czaje sensu, więc się nie wypowiem chyba. ![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-05-24 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Mój TŻ ma średnie owłosienie: przy sutkach i nieco między, ale to nie jest nieprzebyty gąszcz
![]() ![]() Muszę jednak zaznaczyć, że nie cierpię metroseksualnych i gdybym miała ochotę na gładkiego, to bym zakupiła... dmuchanego. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Piszecie, że u facetów owłosienie jest naturalne i nie ma co upierać się z goleniem.
W takim razie - po co my kobiety mamy sie golić??? No bo u nas też są podrażnienia po goleniu i też włoski wyrastają gorsze niż wcześniej (przynajmniej w przypadku tradycyjnej depilacji maszynką). I co? Faceci mogą sobie chodzić zarośnięci, a my mamy depilowac się codziennie żeby być piękne i gładkie? Przecież u nas owłosienie też jest naturalne, to nie żaden defekt przecież ;-/ Golenie pod pachami rozumiem - ze względu na higienę, ale sama nie rozumiem tej gonitwy za depilatorami i katowania się woskiem. Nogi golę tylko jak wychodze gdzieś w spódnicy lub krótszych spodniach, szczecina na nogach owszem mi przeszkadza, ale tak naprawdę taką mode kreują bardziej media niż nasze potrzeby. Do pewnego momentu owłosienie na nogach mi jakoś nie wadziło, ale to musiało się zmienić, bo kobieta niewydepilowana jest fuj ![]() A golenia rąk to już w ogóle nie rozumiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mój ma ale na szczęście bardzo mało. Tak czy inaczej każę mu to golić. Ojj nienawidzę włosów na klacie! Fuj!
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gładka-szczupła-opalona tylko z tego ostatniego można się przebić jeszcze jakoś i mamy np. modelki o mleczno białej karnacji. Reszta odpada ![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-05-24 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
"Doświadczyłam" i jedego i drugiego i lubie jednak jak są, ale też żeby facet nie wyglądał jak niedzwiedz... Jeden prawie wcale nie miał tam włosów i było ok, drugi miał tyle co przeciętny facet i też było ok. Dobrze, że nie wpadł na pomysł golenia. Jak słyszę, że facet chce golić klatę to mam przed oczami mojego dobrego znajomego Szweda - geja, który depiluje sobie całe ciało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma owłosienie na klatce piersiowej i jest to dla mnie seksowne. Jest po prostu "ciemnym" typem: ciemne włosy, ciemna karnacja, gęste brwi. Na szczęście natura oszczędziła mu (i mnie przy okazji) owłosienia w miejscach typu plecy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam nie przeszkadza, na klacie dywanu nie ma, ma ciemna karnacje, czarne włosy wiec generalnie z lekka zarośniety jest. I niech sobie będzie. Tez mnie troche irytuje ta mania gładkosci i depilacji.
Grunt, zeby pod pachami nie miał buszu ![]() Edytowane przez awia Czas edycji: 2009-06-06 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
dla mnie facet bez włosów na klacie i nogach to nie facet ;P a te pod pępkiem to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Kiedyś wolałam facetów bez włosów na klacie, ale mój Tż je ma i to obficie. Przyzwyczaiłam się, lubię je sobie posmyrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uważam, ze bardzo owłosiona klata jest obrzydliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Moj ma włoski na klacie, ale takie w normalnej ilosci i mi to wcale nie przeszkadza (wrecz przeciwnie)----> jak bylam mlodsza to myslalam calkiem inaczej
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Moj ma wlosy na klacie i troszke na brzuchu, nie przeszkadzaja mi jego wlosy a wrecz je uwielbiam, to takie meskie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.