![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kachaaa - moja wymianka :) zapraszamNIEAKTUALNEE!!! Witam ![]() Mam tu wszystko od ciuszków po dodatki i książki i kosmetyki, mam to w jednym wątku, gdyż nie jest tego za wiele by dzielić na poszczególne wątki z ciuszkami, kosmetykami etc. ![]() Szukam: - staników 65-70 A/małe B - kamizelki - długie spodnie jeansowe - letnie sukienki / spodniczki - stroje kapielowe -tuniki - spodnic z wysokim stanem - torebek mieszczacych a4 - cieliste pomadka - ozdoby do paznokci - suszarko lokowka - mapa Londynu ![]() - rybaczki - spodnie dzinsowe dlugie musza byc ![]() - dzinsowe krotkie spodenki - wszelkie bluzeczki z bufkami - prostownica nie musi byc extra firmy jakiejs - lakiery do paznokci - ksiazki po angielsku - butów 41 - bolerka - zabawek dla dziecka ok.2 letniego [dziewczynka] - bajek po angielsku - kolorówki [każdą ropatrzę lubię ![]() - kosmetyki Avon!! ![]() - wszystko do robienia paznokci zwlaszcza lakiery, żele,oszoby. akryle, plyny LAMPĘ!! itd NAJCHETNIEJ PREFERUJE WIEKSZE WYMIANKI A NIE JEDNA RZECZ BO POCZTA PODROŻAŁA ![]() ![]() Moje zasady: - Wysyłam oczywiście poleconym priorytetem / paczka priorytet [z potwierdzeniem odbioru] i chce tego samego w zamian. - Kto ma mniej przekupek niż ja wysyła pierwszy ![]() - Przed wysłaniem rzeczy piorę a następnie prasuję, oczekuję tego samego od Ciebie. - Przedmioty, które wystawiam są w stanie b.dobrym lub dobrym, a o jakichkolwiek uszkodzeniach informuję od razu przy opisie przedmiotu. - Wysyłam listem poleconym - ewentualnie przy większej wymiance będzie to paczka - Coś musi mi się spodobać, nie wymieniam się na siłę ![]() - Jeśli pisze "za coś ekstra" to znaczy, że nie jestem zdecydowana do końca nad wymianką tej rzeczy, bo była droga lub bardzo ją lubiłam ![]() - Przedmioty już wymienione koloruję na szaro ![]() - zarezerwowane na niebiesko ![]() - rzeczy wysłane usuwam z wątku ![]() WISHLISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post11 850669 Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-03 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kachaaa - moja wymianka :) zapraszam
sukienka rozmiar 38,
niestety byla szyta w niektorych miejscach i ma ramiaczka popsute lecz mozne zaszyc na stale i bedzie ok, mysle ze krawcowa sobie tym poradzi bez problemu ![]() pozatym jest sliczna ![]() JEST ZACIAGNIETA NIE WIEM OD CZEGO NA DOLE ![]() MOZE KTOS KTO SIE ZNA NA TYM SOBIE ZROBI LADNIE ========================= ========================= = sukienka rozmiar 38 brazowa material lekko polyskujacy sliczna do tego bolerko koronkowe - nie byl to komplet ale tak kupilam i nosilam, bolerko troszku poszarpana jak to koronka ale nitki mozna obciac lekko i bedzie jako nocwe, znudzila mi sie i chce oddac ale byla bardzo droga i bede bardzo wybredna ![]() wymiary: szerokosc w pasie - 25cm x2 dlugosc od ramiaczka do najdluzszego punktu sukienki 120cm zalozona byla tylko 3 razy z tylu trzeba zszyc bo sie troszke rozprula,ale to nie problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Brązowa bluzeczka z lustrzanym workiem, sliczna, pieknie sie mieni, zwraca uwage na ulicy
![]() , mankamentem jest plamka, nie wiem od czego ale nie widac jej, jest wyprana, kilka kwadracikow odstaje i sie lekko odkleilo co widac na zdj 3, ale nie przeszkadza to w noszeniu tej pieknej bluzeczki ![]() ========================= =============== podwiazka ![]() uzyta raz ![]() ========================= ================ parasolka stan widoczny na zdj ![]() ========================= =================== butki w kratke rozm 40-41 dł wkładki 26cm jedyny mankament to to ze nad klamrami jest troszke ciemniejsze co widac na zdj ale nie widac tego przy uzytkowaniu ![]() na zyczenie zdj spodów ![]() ========================= ======================== golarka do ubran - wyczyszcze przed wysylka ![]() ========================= ======================== kosmetyczka z zatyczkami, grzebieniem z defektem malym, woda po goleniu i kremem po goleniu itp Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
biala bluzeczka wiazana na szyi NEW YORKER
metki odciete bo gryzly, ma wadę malutką, gdyż na wiązaniu na tym sznurku pękła nitka na jednym ale nie widać jak jest zawiązane i tak także można nosić bez problemu ![]() ========================= ==================== kredka do oczu jasno niebieska ========================= ====================== Biały piękny sweterek, nie ma rozmiaru, bo to uniwersalny, jest fajny lającym wielkim kapturem ![]() rekaw - 61cm dlugosc - 55cm pas 37cm ![]() ========================= ===================== spodniczka brazowa, troche kulek ma, do niej ten paseczek jest brak tam kilku paciorkow co widac uzywana stan dst bardo wygodna rozmiar 36 ========================= ======================== błękitny sweterek, stan dst ma kulki ========================= ======================== biala bluzeczka rozmiar 38 wymiarki: od rekawka do rekawka - 46cm dlugosc 51cm w biuscie ok36 na dole 41cm ========================= ====================== tipsy Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
biala spodnica do kolan, nie nosze, moze komus wpadnie w oko
![]() roxmiar 36 wymiarki: pas 37cm dł 57cm ========================= ========================= = niebieska koszula z reportera w biale paseczki, dlugi rekaw, rozmiar small, pognieciona na zdj ale pred wysylka ja wyprasuje ![]() wymiary: dł od kołnierza 61 pas 47 rekaw 60 od ramienia do ramienia 39cm ========================= ======================= czerwona bluzeczka r.40 metki ========================= ======================== biala bluzeczka na ramkach ========================= ========================= bluza XS lub S ========================= ======================== Bluzeczka z Adidasa, turkusowo biała, stan bdb, na mnie juz za mala po prostu ![]() rozmiar S ========================= ========================= = sukienka bordowa r.36 nie oddam latwo ![]() ========================= =================== zakiet bezowy r 36 NIE ODDAM LATWO!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
różowa bluzeczka, dostałam od mamy niestety a duża na mnie, a byla kupowana za granicą, 'na oko' więc oddaję
![]() rozmiar XL ========================= ======================== spodnie, stan bdb, na mnie za małe, były w komplecie, rozmiar 36 (metka pokazuje 42 ale zapewniam ze źle wszyta była od nowości, to jest rozmiar 36 ![]() szkoda mi żeby leżały w szafie, więc oddam za drobiazg! ![]() ========================= ==================== bluzeczka na ramkach, nie wiem jaki to rozmiar bo metki nie mam [gryzla mnie;/] ale 36-38 jakos ![]() stan bdb moze komus wpadnie w oko ![]() z tylu jest granatowa ========================= ========================= = jeansy, stan bdb bo bardzo rzadko noszone były W28 L32 1/2 41cm pas 81 dl nogawki wew 104 dl nogawki zew ![]() ========================= ========================= bluzeczka czerwona vero moda, stan bdb, na mnie za mała rozmiar S ========================= ==================== czerwona bluzeczka, stan bdb, rozmiar chyba S (metkę wycięłam bo mnie gryzła;/) ========================= ====================== czerwona bluzeczka z napisami Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-06-25 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
bialo czerwona bluzeczka na ramkach rozmiar chyba S
========================= ========================= bluzeszka AMISU lekko rozowa rekaw 3/4 rozm M sorry za jakosc zdj aparat popsuty ![]() ========================= ======================== biała bluzeczka, rozmiar L ========================= ======================== czarna koszula, zalozona tylko kilka razy, mi sie przypadla do gustu ale komus sie moze spodoba ![]() stan bdb rozmiar M ========================= ====================== bluzeczka na jedno ramię, nietrafiony prezent nie chodzę bo na mnie za mała jest ![]() rozmiar S podejrzewam, bo metki nie ma materiał lekko przeswitujący ![]() ========================= ====================== biała bluzeczka, bardzo ją lubię, niestety jest na mnie za mała i jestem zmuszona cos z nia zrobic. ma niestety trochę przy dekolcie w łódeczkę po bokach ze tak powiem troszkę nitki wyciagniete ale jesli komus to nie przeszkadza to za cos malego sie wymieni bo ogolnie stan tej bluzeczki jest dobry zalaczam zdjecia uszkodzen zeby nie bylo ze jestem oszustka jakas ![]() pas-36cm dł 54cm dł od rekawka do rekawka 32cm ![]() ========================= ===================== |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
czarna bluzeczka sportowa z h&m , stan bdb
![]() rozmiar M ========================= ========================= stanik brazowy 75A rozpinany takze z przodu ========================= ======================== BEZ SIMLOCKA!!! ![]() motka v980 stan widoczny na zdj Motorola V980 - Dane ogólne Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak Aparat cyfrowy pixele: 0.3 [Megapixeli] Aparat cyfrowy zoom: 4x Bateria pojemność: 820 [mAh] Bateria rodzaj: Li-Ion Czas czuwania (MAX): 145 [godz.] (6d, 1h) Czas rozm. (MAX): 120 [min.] Pamięć wewnętrzna: 2 [MB] Pamięć zewnętrzna: tak , microSD (TransFlash) 256 MB Sieci: UMTS, GSM 900/1800/1900 Waga: 137 [gram] Wymiary - długość: 94 [mm] Wymiary - grubość: 27 [mm] Wymiary - szerokość: 49 [mm] Motorola V980 - Wyświetlacz Ilość kolorów: 65536 Rodzaj: kolorowy TFT Wymiary - szerokość: 176 [px] Wymiary - wysokość: 220 [px] Motorola V980 - Dane / multimedia Bluetooth: nie Dyktafon: nie EDGE: nie GPRS: tak , Class 10 HSCSD: nie IRDA: nie Java: tak MP3: tak Obsługa USB: tak Przeglądarka xHTML: tak Radio FM: nie Radio FM - RDS: nie SyncML: tak Transmisja danych i faksów: tak WAP: tak, WAP 2.0 Motorola V980 - Wiadomości EMS: tak Klient poczty: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Video MMS: tak Wiadomości grupowe: tak Wiadomości sieciowe: tak Motorola V980 - Inne Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Słownik: tak Stoper: nie Timer: nie Zegar: tak ========================= ================== krem do depilacji - kupiony na probe, wyprobowalam tylko i niestety zapach mi nie odpowiada i wymienie chetnie ![]() ========================= ======================= rozowa bluzeczka, nowa tylko przymierzona, rozmiar M na mnie niestety rekawy za krotkie ![]() bez metek juz jest bo probowalam w niej chodic ale za mala i tak na mnie;/ ========================= ====================== breloczek ========================= ========================= książki beverly hills, leżą w domu, odziedziczyłam po kuzynkach, są podpisane na pierwszych stronach niestety i jest to wydanie z 1996, stan dostateczny, ale fanatykom serii myślę ze to nie będzie przeszkadać ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
mam także książeczkę po angielsku z różnymi historyjkami, na pierwszej stronie ma napis - [co widac na zdj] poniewaz wygralam ja w konkursie angielskiego
![]() ========================= ===================== sandałki rozmiar 40 zjechane fleki maja zdj spodow na zycenie, stan dst ========================= =================== torebka z YVES ROCHER dostalam od ciotki i uzywalam jak kosmetyczke, mialam w niej lakiery do paznokci, ale kupilam kosmetyczke i nie jest mi piotrzebna wiec wystawiam ![]() stan bdb ========================= ================= pierscionek, juz mi sie znudzil, czeka no nowa wlascicielke ![]() srednica ok 1,6cm - 1,7cm --------------------------------- sliczna bransoletka, lecz zerwała się niestety, da się to napewno naprawić u jubilera, lecz ja nie lubie branzoletek więc wymieniam się ![]() długość 20cm ========================= ===================== bluza sportowa, stan dobry, wzystko ok lecz czern nie jest juz taka jak od nowosci, troche sprana nie ma rozmiaru podanego wiec daje wymiary: szer 45cm dł 58cm rękaw 53cm ========================= ======================= biała bluzka z kołnierzykiem, rękawy 3/4 bardo fajna, dobrze sie w niej chodzi ![]() ========================= ====================== czerwona torebka ========================= =================== |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Przepraszam zapomniałam się i napisałam
Nie mój rozmiar ![]()
Wymianka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320036 Moja OLCIOLISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314714 ODPISUJ U MNIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olcio Czas edycji: 2009-04-12 o 12:25 Powód: napisałam kiedy nie trzeba :( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
bialo zielona bluzeczka
========================= ==================== japonki 40/41 ========================= ================= zielona bluzeczka z adesso fashion ========================= ======================= katana - kurtka jeansowa stan widoczny na zdj, XL ========================= =================== koszulka nocna, niebylo nic na dol do kompletu ![]() gora sexy czarna koronka, krotka jak bluzeczka ![]() ========================= ===================== kurtka jesienno wiosenna, rozmiar L nie oddam łatwo ![]() mankamentem jest ze ma zerwaną zawieszkę za która sie zawiesza, nie ma gumek w kapturze i nie da sie go zasznurowac, i jak bylam w Danii to zachaczylam i ma malutki slad w tym miejscu ale chodze w niej i nie widac tego, teraz juz mam nowa wiec ![]() ========================= ================== bransoletka zolta i zielona Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
7 bransoletek
========================= ====================z puder zuzycie widoczne na zdj ========================= ==================== lakiery i ozdoby do paznokci ========================= ==================== kosmetyki rozne, blyszczyk avon, cienie bez aplikatorow i ozdoby ========================= ==================== golarka probka avon solutions dwoch kremow ========================= ==================== rozowy szal ========================= ==================== biala bluzka REPORTER rozm L ========================= ==================== bluzka sportowa ========================= ==================== rozowy sweterek, stan db ale ma plamki od tluszczu ![]() mozna nosic ale na to cos zaloyc albo to jakos sprac ========================= ==================== Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-11-02 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
czarna bluzeczka
========================= ========= bokserka brazowa bardzo ja lubie będe wybrzydzać ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-04-14 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Telefon chcę wymienić na kilka ubrań, których aktualnie najbardziej potrzebuje, czyli sukienki, sweterki na guziczki, bolerko H&M czarne w białe kropki, buty tylko nowe rozm.38, telefon kupiłam za 470zł, 4 miesiące temu więc czegoś w tej kwocie.
Wszystko mogę rozważyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
golarka do urań i parasolka czerwona
znajdziesz coś u mnie za to? ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
butki w kratke rozm 40-41 dł wkładki 26c
sandałki rozmiar 40 zjechane fleki maja zdj spodow na zycenie, stan dst japonki 40/41 słuchawki do mp3 cos u mnie?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
nic;(
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
nie no bez przesady
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
z Twojego wątku wpadła mi w oko tylko golarka do ubrań, ale może masz coś z mojej wishlisty poza wątkiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.