|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ciuszki od frostyangel xs-m ;) cuda <3! zapraszam;)nie aktualny zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13510857 Serdecznie zapraszam do wymianki ![]() link do starego watku; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332385 jeszcze z niego pare rzeczy do wymiany ![]() moja mala wish-czyli rzeczy ktore sa mi w danym momencie najbardziej potrzebne, sukienki przed kolano w stylu bershki. tuby male torebeczki balerinki koszule. nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.ksiazki mam 3 ksiazki z cykklu lit. w spodnicy;![]() seks w wielkim miescie masz nowa wiadomosc imie i nawisko zastrezone mam jeszcze; zmierzch przemiana harry potter cz.1 janet evanovich- "seven up" sempe goscinny-mikolajek:"mikolajek" "mikolajek i inne chlopaki" "rekreacje mikołajka" "pamietnik ksiezniczki 7" Hector Malot- "bez rodziny" kwiat kalafiora ksiazka o sznaucerach Beata Pawlikowska "w dzungli zycia" "Sekrety urody- poradnik dla leniwych"- anita naik letnia akademia uczuc 1 i 2- swietna dla nastolatek Bogdan, Małgorzata, Agnieszka, Marcin, bliżniaki... Co spotka ich i pozostałych licealistów w czasie obozu nad Morzem Czarnym? Jak wspólne przeżycia zmienią ich uczucia i przyjażnie? Kim okaże się poznana podczas wędrówki Anna? Jaką skrywa tajemnicę? podrecznik fotografii cyfrowej niania w nowym yorkuNiania w Nowym Jorku to emocjonująca i często zabawna historia Annie Braddock, w której rolę wcieliła się Scarlett Johansson, młodej kobiety z klasy pracującej z okolic New Jersey, zastanawiającej się gdzie jest jej miejsce na świecie. Prosto po skończeniu studiów, musi stawiać czoła naciskom swojej mamy - pielęgniarki, aby znalazła godziwą pozycję w świecie biznesu. Jak się potoczą jej losy...? w pogoni za harrym winstonemKsiążka, na którą czekają miliony czytelniczek bestsellera! Nowa powieść Weisberger opowiada o trzech dobiegających trzydziestki przyjaciółkach, które zawierają nieformalny pakt - w ciągu najbliższego roku każda z nich ma dokonać jednej znaczącej zmiany w swoim życiu. Związana od pięciu lat z jednym facetem i marząca o małżeństwie i dziecku Emmy właśnie zakończyła związek - nie z własnego wyboru. Duncan porzuca ją dla dwudziestotrzyletniej dziewczyny. Choć dotąd była zdeklarowaną monogamistką, teraz zrozumiała, że bardziej odpowiadają jej przelotne romanse, którym sprzyjają częste podróże służbowe. Leigh pozornie ma wszystko - i idealną pracę w wydawnictwie, i wymarzone mieszkanie, i świetnego mężczyznę, zakochanego w niej do szaleństwa, ale nie jest przekonana, że spotkała Tego Jedynego, z którym chciałaby spędzić resztę życia. Czy jej stan ma coś wspólnego z słynnym pisarzem Jessem Chapmanem, którego nową powieść ma właśnie zacząć redagować? dom nad rozlewiskiem![]() Czy są takie babcie i takie domy jak w tej powieści? Są. Każdy może taki dom zbudować i nadać mu taką aurę. Naturalnie to rola nas, kobiet: babć, mam, córek i wnuczek - budowanie atmosfery domu - Rodziny. Tak już jest i już! Naśladownictwo - jak najbardziej polecam. W czasach, gdy wszystko idzie Wam ciężko, "pod górkę", kiedy czujecie się niedokołysani, zmęczeni i nostalgiczni - zajrzyjcie nad Rozlewisko. Poczujcie zapach herbaty z cytryną parzonej dla Was przez Gosię, może dostaniecie miskę rosołu i klucz do morelowego pokoju, w którym odpoczniecie... Opowiecie Waszą historię, albo posłuchacie o tym, co się dzieje nad Rozlewiskiem. Małgorzata ucieka w z Warszawy i układa swoje życie od nowa, na mazurskiej wsi. Odnajduje powoli sens życia i spokój, poznaje... tak, poznaje swoja matkę, z którą rozstała się w dzieciństwie. Jest więc rodzinna przeszłość i teraźniejszość, jest też przyszłość - trzeba myśleć o sobie, o córce, o nowo budowanym pensjonacie. O naniesieniu drewna na jutro, o zrobieniu przetworów na zimę. O miłości. Wspaniała, pełna i ciepła i życiowej mądrości opowieść o drodze, którą trzeba przebyć, by odnaleźć swoje miejsce na ziemi. "dziennik ma yan-z zycia chinskiej uczennicy"W maju 2001 roku grupafrancuskich dziennikarzy zwiedzała wioskę Zhangijashu w jednym z najbiedniejszych rejonów Chin - Ningxia. Miejscowa kobieta, muzułmanka, wręczyła jednej z dziennikarek list swojej czternastoletniej córki Ma Yan i trzy małe zeszyciki. List był jej krzykiem o pomoc, a zarazem pisanym z wściekłością głosem sprzeciwu: dziewczynka dowiedział się właśnie, że rodziny nie stać, by nadal chodziła do szkoły. Zeszyciki zaś zawierały osobisty dziennik Ma Yan, typowej chińskiej nastolatki mieszkającej na wsi. ksiazeczka sprawnosci harcerekSzkolne "miedzy tekstami" jezyk pol. podr. dla liceum i technikum gdanskie wyd. oswiatowe "wiedza o kulturze" krzysztof chmielewski, j.krawczyk cz.1 zakres podstawowy "matematyka I" matematyka z plusem. liceum i technikum zakres podstawowy z rozszerzeniem egzamin gim.-blok matematyczno- przyrodniczy mega bryk gimnazjum cz.2 kl I gim. strzeszczenia i analizy lektur kl. Igim. historia mega bryk kl.5 cz.a SPODNIE ODDAM TYLKO ZA COS Z WISH LUB ZA COS WYJATKOWEGO nie proponujcie mi za nie jednej bluzki bo to sie mija z celem. !!!!HIT!!!!! rurki cropp. r,.sstan bdb, malo chodzone-oddam tylko za cos z mojej wish. nie maja az tak bialych tych 'plam' w rzeczywistosci. bede wybredna!!!! z tylu klasyczne kieszenie. rurki house r.s stan bdb ,tylko za cos w wishwyszlam w nich moze z 4 razy. bede bardzo wybredna spodnie lekko rozszerzane JUST PLAY r.27 ,ale na 26 tez bedziestan bdb. malo uzywane !!!HIT!!!! spodnie bershka r.s, mialam je na sobie raz jednak sa troszke za duze. sporo za nie zaplacilam wiec bede wybredna.stan bdb, za cos z wish lyb kilka rzeczy !! swererek reserved r.ssan bdb
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-30 o 19:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki od frostyangel xs-m ;) cuda <3! zapraszam;)
[attach]2307479[/attach
bluza house,r.m stan bdb nie ma bluzka house r.s,stan bdb ; torebeczka greenpoint stan bdb. lekko przybrudzona, wypierze sie i po klopocie ![]() koszula stradivarius. r.m,stan bdb. pod bistem przewaizywana sliczna,czarna tasiemka ktora mam i oczywiscie doloze do bluzeczki. zdjecie zdecydowanie nie oddaje jej uroku bede wybredna. sliczna brazowa bluzeczka zara. nowa. r.s/m stan bdb.-mala dziurka przy metce od nowosci, wogole jej nie widac TYLKO za cos z wish. jest naprawde sliczna,jednak to zdecydowanie nie moj kroj. bluzka house.r s ,stan bdb tunika bershka. r.m stan dobry ( male dziurki na dole - pokazane na zdjeciu )nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:36 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna bluzeczka bershka. r. mstan bdb nie ma sliczna,czarna tuniczka Gap.stan bdb. rozmiar m. posiada sliczne marszczenia pod biustem, z tylu zawiazywana tasiemka (nie wiem jak to nazwac ) rekawki bufki u gory i u dolu.sliczna. bede wybredna. sliczna bluzeczka camaieu (czy jak to sie tam pisze ), kolor brudny roz,r.m stan bdbbardzo dziewczeca,slicznie uklada sie na biuscie. nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:36 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tunika orsay. bardzo ladna r.s/m stan bdb. odcinana pod bistem,sliczne rekawki nie ma tuniczka japan style. rozmiar mysle s/m. nowa.nadaje sie na sukienke,jest za pupe. slicznie eksponuje biust nie ma bluza z bardzo ladnym marszczeniem kolo suwaka. r.sstan bdb sliczne koturny CCC.pieknie leza na nodze. z wymianki poprzednia wizazanka twierdzila,ze wyszla w nich kilka razy, ja nie wyszlam w nich ani razu !. stan bdb- czesc wkladki odkleja sie,ale mysle ze kropelka sobie z tym poradzi r.40nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
brazowa koszula.r xs.stan bdb sliczny gleboki braz ! swietnie sie uklada na ciele. okulary;czarne-cropp braozowo czarne-c&a Sliczna,duza torba w kwiaty.bdb dodatkowe szdjecie torby troll, celujacy-nowa torebka w modym teraz marynarskim stylu. stev&berrys,bdb bede wybredna, mialam ja ze soba raz. torebeczka greenpoint,bdb torebka z pudlem troll,bdb zolta torebka stradivarius- DODATKOWE ZDJECIA, bdb torba reporter. boska, zdjecia nie oddaja jej uroku. stan bdb nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:37 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
!!HIT!!! calkiem nowe spodnie big star. sa swietne, na mnie za duze.cena z metki 199zl !!!!!!! NOWE Z METKAMI!! r. w;26 l;32 WYMIENIE TYLKO NA: eko skorke w bardzo dobrym stanie lub cos o podobnej wartosci..!! KUSCIE!!!! przepiekna spodnica na mnie niestety za duza ![]() rozmiar mysle,ze m/l, sliczny,gleboki braz. jedno zdjecie rozjasnione,kolor podobny do tego na tym ciemnniejszym stan bdb nowy staniczek z haleczka .new yorker,r.75Abede wybredna, sporo mnie kosztowala( 70zl) ,a jest nowa sliczne nowe kosmetyczki w kwiaty/folk![]() pizamka r.s nie manie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-30 o 18:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tunika new yorker r.s ale na m tez spokojnie wejdzie stan bdb.sliczna luzna tuniczka,zakonczona na dole gumka przez co ladnie sie uklada. spodniczki;xs/s. stan bdb xxs ale to raczej takie xs. amisu stan db - zepsuty suwak,pozatym stan idealny. mysle ze wszyscie nowego to zadna trudnosc,ja jednak tego nie potrafie ![]() spodniczka cropp.r.s/na m tez bedzie stan bdb,sliczny turkus, falbaniasta spodenki cubus xxs,stan bdbbardzo sexy. nie ma bluzka o slicznym kolorze r.sraz zalozona stan bdb reebok. sliczna brazowa bluzka house r.s stan bdb bluzka stan bdb. cropp r.xs,troszke krzywo uszyta jednak tego nie widac. torebka strdivarius,bdbTYLKO za cos z wish. pojemna, jednak raczej nie miesci a4 nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:37 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna,nowa torebeczka
kolor srebrny szary-przechodzacy w miedziany torebka greenpoint. raczej miesci miekkie a4 stan bab. sliczna ,brazowa. torebka do reki z anglii, duzo mnie kosztowala i bede wybredna kolor ciemny czerwony Sliczna,raz ubrana czapka diverse. ciemny czerwony bossska <3 duza, sliczna torba house! eko skorka,bdb-bede wybredna TYLKO ZA COS CO MNIE POWALI !!!!!!!!!!!!!!!!! kuscie,kuscie rezerwacja, mozna pytac ![]() torba greenpoint, bdb- dodatkowe zdjecia swietna zielona torba unitet colours of benetton- orginalna, duzo za nia dalam, przelezeala w szafie, nowa bez metki-bede wybredna jest bardzo pojemna, zmiesci sie w niej wszystko! ma mnostwo kieszonek, przegrudek itp.! swietna malinowa duza torba, stan bdb, bede wybredna nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-25 o 14:38 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
kurteczka house r.s/m stan bdbslicznie marszczona przy suwaku,jest naprawde ladna jednak na mnie troszke za duza, z przykroscia sie jej pozbede. plaszczyk r.m,nowy,stan bdbsliczny,dwurzedowy z paskiem w talii. na mnie troszke za duzy. torebeczka na pasku h&m ,bdb nie ma pokrowce na iPoda-niebieski nowy,bialy stan bdbtorebeczka z angli,bdb tunika japan style-nowasliczna rs/m moze "robic" tez jako sukienka ![]() torebka bershka ,bdbzolty pasek bluza house male m,bdb torebka z pudlem troll,bdbnie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:38 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
bluzka top secret,r.s ale na m tez bedzie nowa,raz zalozona
spodniczka terranowa r.s stan bdb torba reporter,stan bdb spodnie new yorker,r.s,stan bdb nie ma bluzeczka new yorker,r.xs,stan bdb torba butik,bdb nie ma nowa bluzka atlantic s-l,bdb torebeczka,bdb plecak heavy duty,raz zalozony stan bdb w starym watku czarny,nowy plecak nike torebka,bdb,nie miesci a4 baleriny Bata stan bdb,r.40 nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:38 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
swietna,czarna bluza troll,w zasadzie nowa ,raz zalozona wiec stan bdb.
r.s - tylko za cos z wish blyza troll z rekawami 3/4 zakladana przez glowe, swietny dekolt. r s/m swterek terranova, zmechacony troszke, golarka sobie z tym poradzi r.mnie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() stan bdb swietna duza torba cropp.! stan bdb, kolor kremowy TYLKO za cos z wish. swietna,czerwona torebka h&m,stan bdb drobra ryska od dlugopisu (zdj),praktycznie nie widoczna. nie ma tylko za cos w wish tunika bershka r.m stan bab(drobra mikroskopijna dziurka na tej falbance z tylu,wogole nie widoczna ) nie ma tunika bershka, troche krzywo uczyta ,przy noszeniu tego nie widac. pozatym stan bdb sliszne korale- tylko za cos w wish. r.s/m portfeliki, stan bdb brak czarnego nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:39 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
! DOKLADKA ! Kurtka nev look. r.m stan bdb- (minimalne slady uzytkowania, jednak nie rzucaja sie w oczy) najchetniej za cos z wish nowa jeansowa kurtka terranova. r. male s Sliczna NOWA torba TROLL, mega duza -tylko za cos z wish bo jest genialna! nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:39 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
NOWE buciki r.40 sliczne,czarne, najlepiej za cos z wish.- za inne buciki Boska NOWA torba H&M. duzo kosztowala - za cos z listy - za eko skorke oddaje ja od reki ! sliczny RETRO stroj kapielkowy stan bdb r.s boski ![]() nie zgadzasz sie z regulaminem- nie wymianiaj sie! wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!nie interesuja mnie Twoje niedopatrzenia!!!!!!!! nie odmieniam sie.chyba,ze podasz mi nie wlasciwy stan rzeczy. odmieniamy sie badz wystawiam negatywa. ciuszki wysylam wyprane, nie wymagam prasowaniai nie prasuje! przesylka; polecony - piorytet do ustalenia. wysylam ciuszki dwa razy w tygodniu ze wzgeldu na ograniczona ilosc czasu. prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.! staram sie odpisywac u kazdego, jednak,gdy nie mam zbyt duzo czasu odpisuje tylko u tych u ktorych cos mi spadlo w oko ![]() jestem uczciwa i na to samo licze z waszej strony.
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka ![]() 26.06.o9 ![]()
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-06-26 o 21:09 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() sliczna bluzeczka reserved z pieknym zabocikiem , rekawek 3/4 stan bdb. r.s Kosmetyki ![]() biżu <3![]() tampony o.b dwa nowe opakowania i jedno w ktorym brakuje 2 clean&clear-krem przeciw niedoskonalosciom,mysle,z e duzo zostalo. perfumy b.u zostalo tyle co na zdjeciu. lakiery - dwa ostatnie sa do zdobien dwie paletki kosmetyki clinique dwie kosmetyczki dwa tusze tusz i blyszczyk 2 in 1 blyszczyk trzy szminki puder dwa zelekosmetyczka kuferek nie ma podklad w musie avon -zostalo tyle co na zdjeciu, niedawno kupowany nivea wisage young- mysle ze sporo zostalo. balsamiki - luksja, nivea probka garnier pure zone probka kremu vichy dwa cienie: - - Biżu ![]() brak naszyjnika tego po lewej stronie, i tego drugiego od gory
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2009-07-13 o 22:45 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1244900233 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1244899842 Tylko jakie rozmiarki ? i spodenki to rurki ?
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1244900516 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244900516 To w nawiązaniu do brokatowej sukienki...bardziej podoba mi się ten grzybek, ale poprosiłabym o rozmiarki i zdjęcie na osobie jednej i drugiej rzeczy.
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244899842 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244899984 Zaczekam oczywiście na opisy i wymiary
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie w wątkach za cos z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1244900233 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244901572 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1244900516 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244899984 -->ta torebeczka masz na wymiankę ?? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244899984
https://wizaz.pl/forum/attachmente rzeczy.php?attachmentid=2 307524&d=1244900516 Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy ?? chociaż za jedną
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
hej cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1244900516
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1244900233 ?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1244900516
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie rurki znajdziesz cos?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za torebeczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1244902361 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1244900516 ?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
hej, podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy, zajrzyj do mnie, mam sukienki, duzo butów, żakiet, spodnie, kilka bluzek koszulowych i nie tylko
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1244901825 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244901572
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
niania w nowym yorku
w pogoni za harrym winstonem dom nad rozlewiskiem coś u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

wszystko jest na zdjeciach, dokladne wymiarki moge podac na Twoje zyczenie!!

TYLKO za cos z wish. jest naprawde sliczna,jednak to zdecydowanie nie moj kroj.
), kolor brudny roz,r.m stan bdb

chociaż za jedną