|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Koraliki w bardzo przystępnej cenie.
Witam kupiłam ostatnio koraliki a dokładniej kryształy swarovskiego w niewiarygodnie niskiej cenie wyszła złotówka za 2 serduszka no i przesyłka !!! Myślałem że to jakaś podróbka czy coś w tym stylu, ale wszystko jest oryginalne
Kryształki ślicznie się prezentują Polecam tego sprzedawce!!! Ma dużo produktów w cenach niższych niż hurtowe i wszystko jest legalne wystawia normalnie paragon fiskalny i chyba też faktury no i kontakt bardzo dobry Jakby co podaję wam namiary na niego. www.silver-sky.na.allegro.pl
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koraliki w bardzo przystępnej cenie.
Ależ brzydki SPAM.
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Taaaak? I zakładałaś konto na wizażu tylko po to aby dobrodusznie podzielić się z nami tą tajemną wiedzą?
Z resztą ten sprzedawca nie ma zbyt szerokiego asortymentu, a te super tanie swary wyglądają też na super nie oryginalne.
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
to podaj adres gdzie można kupić swarovskiego 6228 10mm 2 sztuki za złotówkę a i czemu twierdzisz że nie oryginalne są?
Edytowane przez swing_leaf Czas edycji: 2010-05-12 o 17:05 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Kochane.. to nie jest kup teraz.. więc na mój głupi rozum nie jest powiedziane że za 1 zł kupisz te serduszka..
może się mylę?![]() tak jednak sie mylę.. kup teraz też są.. hmm ciekawe..a może mają jakieś błędy? Edytowane przez agnieszkamundra Czas edycji: 2010-05-12 o 17:15 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
pisz co chcesz ja tam jestem zadowolona z zakupu
nie kupowałaś więc się nie wypowiadaj i tyle w tym temacie---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- no ja kupiłam to na wcześniejszej aukcji jakiś tydzień temu sklep się chyba zaczyna rozwijać ;p bo tydzień temu tylko jedna aukcja była ![]() a jeśli nie wierzycie w wiarygodność zawsze można spytać o pochodzenie towaru
Edytowane przez swing_leaf Czas edycji: 2010-05-12 o 17:37 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2010-05-12 o 18:02 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
dobra spokojnie to już się nie odzywam.... interesu nie mam żadnego chciałam tylko jakoś zacząć w wizażu... a że kupowałam ostatnio swary to chciałam powiedzieć że udało mi się to naprawdę tanio i uczciwie. Pewnie gdyby mnie oszukał to byłybyście wdzięczne za to że ostrzegam... a jak dobre słowo o kimś powiedzieć to zaraz spam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ale przecież jest osobny wątek o sprzedawcach na Allegro i osobny o sklepach internetowych.
Nie mogłam się powstrzymać od komentarza .
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
I osobny watek o Swarovskim o ile wiem.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A propos tego zaczecia na wizazu to chyba lepsze byloby zwyczajne ''czesc'' a nie taki kontrowersyjny watek.Tak czy inaczej witam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Kryształki ślicznie się prezentują
Polecam tego sprzedawce!!! Ma dużo produktów w cenach niższych niż hurtowe i wszystko jest legalne wystawia normalnie paragon fiskalny i chyba też faktury no i kontakt bardzo dobry 

Z resztą ten sprzedawca nie ma zbyt szerokiego asortymentu, a te super tanie swary wyglądają też na super nie oryginalne.
może się mylę?

.