![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Biżuteria loquacee
Witajcie Kochane,
Wizaż odkryłam niedawno - przeraziło mnie, jak przez tak długi czas mogłam żyć w takim ciemnogrodzie ![]() ![]() W końcu zdobyłam się na odwagę i z drżącym sercem postanowiłam poddać się Waszej surowej ocenie ![]() ![]() Na początek jedna para. Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2009-12-06 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
witaj
![]() Bardzo udany wrapek pokazałas na poczatek ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo Reverie, niestety zauważyłam że zdjęcie jest za duże już po jego dodaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Faktycznie, kolczyki bardzo ładne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A już chciałam Cię pochwalić za to, że robisz piękne zdjęcia. Chwalę w takim razie Twojego Mężczyznę
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ładniutkie ,starannie wykonane ,dopracowane w każdym szczególe
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ale obiecujacy debiut
![]() A tak z zupenie innej beczki- podoba mi się Twój avatar ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Śliczne!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tak bardzo udany debiut
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
No, no. Ładny początek
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jejku, dziękuję Wam bardzo dziewczyny
![]() ![]() Ollccia - ja też nie jestem fanką motywów serduszkowych, wbrew temu co widać ![]() ![]() Zuteria - ego mojego mężczyzny rozrosło się do wielkich rozmiarów po przeczytaniu Twojego posta ![]() Follow me, Franio, Piechotka, Hanka2501, Heurek - dzięki dziewczyny ![]() ![]() Odpowiem jeszcze na pytanie Zuterii - powiem tylko na wstępie, że sama noszę kolczyki dopiero od 2 czy 3 lat, bo dopiero wtedy zdobyłam się na odwagę żeby przekłuć uczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Zachęcona Waszymi bardzo pozytywnymi komentarzami postanowiłam wrzucić dwie wcześniejsze prace
![]() Przepraszam za zdjęcie pierwszego wisiora (zrobiony w październiku dla mamy na urodziny - jedna z pierwszych prac w srebrze), ale pech chciał, że nie miałam możliwości zrobić mu zdjęć osobiście (to znaczy za pomocą TŻ ![]() ![]() Drugi wisior - w wersji posrebrzanej z kianitową sieczką. Wykonany gdzieś w kwietniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy wrappek jest bajeczny. Określenie "ładny" zupełnie tu nie pasuje. Jest w nim coś bardzo przyciągającego i magicznego, zapewne dużo w tym też samego zdjęcia, które dla mnie jest idealne, ale sam naszyjnik budzi podziw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
jest na czym oko zawiesić
![]() ![]() ![]() ten wisior z perłą ![]() i ten z błękitnym dołem (chociaż generalnie nie lubię błękitu) ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja tu widzę rasowe wrapy, żadnych nieudanych początków
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Pięknie wyszedł Ci ten drugi wisior. Kamyczki może niezbyt mi się podobają, ale owijasz naprawdę świetnie
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy wisior śliczny. Pięknie owinięty i tyle wywijasów! Troszkę są wymęczone gdzieniegdzie, ale ogólnie bombowy. A drugi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Wisiory zachwycające - z niecierpliwością czekam na następne - na pewno będzie co podziwiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Sunnyskies, Killa Ree, Heurek, Zuteria, Viktorej, Wirella - nie wiem dziewczyny, co powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec wrzucam jeszcze kolczyki zaczęte gdzieś dawno, dawno, skończone wczoraj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
witaj na wizazu loquacee
dobrze, ze sie ujawnilas, uwielbiam podziwiam TAKIE talenty ![]() ostatnie kolczyki boskie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie bomba. A jakie to wszystko równiuteńkie
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Robisz bardzo ładne rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładne i ciekawe prace. ostatnie kolczyki super, równo owinięte, a gronka mnie też nie wychodzą jakoś.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
witam :wow:
normalnie talentu dziewczyno to masz chyba wielki wór i ciągle coś do niego dokładasz swoją pracą ![]() sama na razie składam:P i obecnie pracuje nad skompletowaniem warsztatu do warpków, a Twoje prace uskrzydlają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
świetne prace
![]() też zaczynam z wrapkami, ale Twoje cudne ![]() czy Ty naprawde dopiero zaczynasz ![]() ![]() ![]() ![]() świetny debiut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Śliczne te ostatnie kolce, dobrze, że doczekały się Twojej ponownej uwagi i że zdecydowałaś się je skończyć. Efekt świetny, a i gronka moim zdaniem udane, zbite i pasują do całości. Za owinięcie też należą Ci się pochwały
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Jak to się stało, że ja tu wcześniej nie zajrzałam? Kobieto-naprawdę dopiero zaczynasz? Nie chce się wierzyc. Jeśli tak to jesteś stworzona do wrapów. Są przecudne, dopracowane i pomysłowe, nie bede typowac, wszystkie są śliczne
![]() Czekam niecierpliwie na dalsze prace.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2010-01-08 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wisior z sieczką bajeczny
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Viktorej - dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() Rhogata - dziękuję za ciepłe słowa ![]() Heurek - dziękuję ![]() Naila - cieszę się, że Ci się spodobał ![]() ![]() Ewasko - dziękuję ![]() ![]() Lwica83 - takie komentarze na prawdę dodają skrzydeł ![]() Kasia-Kati - pisałam w którymś poście, że to nie są de facto początki, bo bawię się w biżutki od roku, ale poświęcam temu dość niewiele czasu, bo więcej nie mam ![]() ![]() Zuteria - dziękuję Ci kochana za tak szczegółowy merytoryczny komentarz ![]() ![]() ![]() Whitecoffe - chyba nie muszę mówić że ja również uwielbiam Twoje prace ![]() ![]() Ravenart - cieszę się że ten wisior w końcu przypadł komuś do gustu ![]() ![]() Jestem w szoku, że ktoś odkopał ten wątek i mimo mojego nieróbstwa znowu usłyszałam tyle miłych słów ![]() ![]() Postaram się niedługo wrzucić coś nowego, ale niestety przez Święta nie tknęłam drutu, potem drut się skończył, jeszcze nie zamówiłam nowego, a sesja idzie, więc choć wszystko układa się przeciwko mnie ![]() ![]() Buziaki dla Was ![]()
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-01-08 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.