|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Biżuteria loquacee
Witajcie Kochane,
Wizaż odkryłam niedawno - przeraziło mnie, jak przez tak długi czas mogłam żyć w takim ciemnogrodzie Wizaż jest dla mnie skarbnicą wiedzy i galerią sztuki w jednym Od pewnego czasu podziwiam wasze śliczne biżutkowe dzieła, podczytuję, podpatruję i próbuję przkopać się przez setki wątków. W końcu zdobyłam się na odwagę i z drżącym sercem postanowiłam poddać się Waszej surowej ocenie Od razu przyznaję się bez bicia, że robię tragiczne zdjęcia, więc zmusiłam do pracy mojego TŻ - zdjęcia nie są mojego autorstwa, ale czekam na wszelkie uwagi ![]() Na początek jedna para. Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2009-12-06 o 21:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
witaj
Bardzo udany wrapek pokazałas na poczatek Zdjęcie jest niestety zdecydowanie za duże
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo Reverie, niestety zauważyłam że zdjęcie jest za duże już po jego dodaniu
Poprawiłam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie, kolczyki bardzo ładne
Niby takie "walentynkowe" a jednak wcale nie ostentacyjne Powiedziałabym nawet, że bardzo wysmakowane I tak jak nie jestem fanką motywów serduszkowych (mówię tutaj o noszeniu, bo też mi się zdarzyło takowe popełnić na zamówienie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
A już chciałam Cię pochwalić za to, że robisz piękne zdjęcia. Chwalę w takim razie Twojego Mężczyznę
Bardzo obiecujący debiut, ciekawa jestem ile czasu zajmujesz się tworzeniem biżuterii? Nie przepadam za formą serc w kolczykach, rzadko kiedy praca o takim kształcie mi się podoba, ale trzeba przyznać, że wykonanie jest bardzo ładne i staranne.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ładniutkie ,starannie wykonane ,dopracowane w każdym szczególe
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ale obiecujacy debiut
Równiutkie te Twoje wrapki a do tego delikatne i dziewczęce. A tak z zupenie innej beczki- podoba mi się Twój avatar
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne!!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Tak bardzo udany debiut
Podoba mi się ten wrapek. Staranne owinięcia, równiutko. Ja bym tylko coś na środku dała aby nie było goło. No ale to Twoje kolce i Ty decydujesz
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
No, no. Ładny początek
Ciekawa jestem kolejnych prac
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, dziękuję Wam bardzo dziewczyny
Wasze posty dają solidnego kopa do pracy ![]() Ollccia - ja też nie jestem fanką motywów serduszkowych, wbrew temu co widać Robiłam je z myślą o konkretnej osobie ![]() Zuteria - ego mojego mężczyzny rozrosło się do wielkich rozmiarów po przeczytaniu Twojego posta ![]() Follow me, Franio, Piechotka, Hanka2501, Heurek - dzięki dziewczyny Wasze słowa to jak miód na moje serce ![]() Odpowiem jeszcze na pytanie Zuterii - powiem tylko na wstępie, że sama noszę kolczyki dopiero od 2 czy 3 lat, bo dopiero wtedy zdobyłam się na odwagę żeby przekłuć uczy A pierwszego koślawego kolczyka zrobiłam niecały rok temu. Mimo że to dość dawno, to produktywność mam mizerną, bo jak nie sesja, to praca itd... A składaczki szybko mi się znudziły więc żeby zacząć robić coś konkretnego musiałam skompletować te wszystkie palniki, oksydy itd... Długo to trwało
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Zachęcona Waszymi bardzo pozytywnymi komentarzami postanowiłam wrzucić dwie wcześniejsze prace
![]() Przepraszam za zdjęcie pierwszego wisiora (zrobiony w październiku dla mamy na urodziny - jedna z pierwszych prac w srebrze), ale pech chciał, że nie miałam możliwości zrobić mu zdjęć osobiście (to znaczy za pomocą TŻ ), więc mam tylko takie które zrobiła moja siostra gdy przesyłka dotarła na miejsce. Jest artystką Drugi wisior - w wersji posrebrzanej z kianitową sieczką. Wykonany gdzieś w kwietniu
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy wrappek jest bajeczny. Określenie "ładny" zupełnie tu nie pasuje. Jest w nim coś bardzo przyciągającego i magicznego, zapewne dużo w tym też samego zdjęcia, które dla mnie jest idealne, ale sam naszyjnik budzi podziw.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
jest na czym oko zawiesić
śliczne prace czekam na więcej - pierwsze kolczyki są takie wyważone... niemal łagodne ![]() ten wisior z perłą ![]() i ten z błękitnym dołem (chociaż generalnie nie lubię błękitu)
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tu widzę rasowe wrapy, żadnych nieudanych początków
Rany, pozazdrościć talentu!
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie wyszedł Ci ten drugi wisior. Kamyczki może niezbyt mi się podobają, ale owijasz naprawdę świetnie
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy wisior śliczny. Pięknie owinięty i tyle wywijasów! Troszkę są wymęczone gdzieniegdzie, ale ogólnie bombowy. A drugi
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Wisiory zachwycające - z niecierpliwością czekam na następne - na pewno będzie co podziwiać.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Sunnyskies, Killa Ree, Heurek, Zuteria, Viktorej, Wirella - nie wiem dziewczyny, co powiedzieć
Czytałam Wasze wpisy z wypiekami na twarzy Dałyście mi takiego kopa do pracy, że przez cały weekend trudno było oderwać mnie od drutu i... wizażu Dzięki Wam ![]() Na koniec wrzucam jeszcze kolczyki zaczęte gdzieś dawno, dawno, skończone wczoraj Nigdy więcej gronek - raz sobie zamarzyłam, ale nigdy więcej. Za dużo nerwów mnie to kosztuje... Acha, zdjęcie trochę koślawo wyszło, jakby kolczyki były różnej szerokości, ale są równe Po prostu nie wiedziałam jak te sztyfty postawić co by spokojnie stały... No i jest jak jest.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
witaj na wizazu loquacee
dobrze, ze sie ujawnilas, uwielbiam podziwiam TAKIE talenty ![]() ostatnie kolczyki boskie |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie bomba. A jakie to wszystko równiuteńkie
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz bardzo ładne rzeczy
Ten wisior mi sie podoba: <klik>
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładne i ciekawe prace. ostatnie kolczyki super, równo owinięte, a gronka mnie też nie wychodzą jakoś.
![]()
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
witam :wow:
normalnie talentu dziewczyno to masz chyba wielki wór i ciągle coś do niego dokładasz swoją pracą sama na razie składam:P i obecnie pracuje nad skompletowaniem warsztatu do warpków, a Twoje prace uskrzydlają są równiutkie ach...
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
świetne prace
![]() też zaczynam z wrapkami, ale Twoje cudne czy Ty naprawde dopiero zaczynasz ![]() ![]() az sie wierzyć nie chce![]() świetny debiut
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne te ostatnie kolce, dobrze, że doczekały się Twojej ponownej uwagi i że zdecydowałaś się je skończyć. Efekt świetny, a i gronka moim zdaniem udane, zbite i pasują do całości. Za owinięcie też należą Ci się pochwały
Jestem ciekawa kolejnych twoich prac. Rok biżuteryjkowania to dużo i niedużo. Napisałaś, że czasu na owijanie masz niewiele, ale trzeba za to przyznać, że jak już trochę go znajdziesz to efekty są naprawdę wspaniałe. Życzę Ci w takim razie, żebyś w tym roku miała więcej czasu dla siebie i swojego hobby
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Jak to się stało, że ja tu wcześniej nie zajrzałam? Kobieto-naprawdę dopiero zaczynasz? Nie chce się wierzyc. Jeśli tak to jesteś stworzona do wrapów. Są przecudne, dopracowane i pomysłowe, nie bede typowac, wszystkie są śliczne
, choc ostatnie przyciągnęły moją uwagę szczególnie- pomysłowością. Czekam niecierpliwie na dalsze prace.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2010-01-08 o 17:47 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Wisior z sieczką bajeczny
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Viktorej - dziękuję bardzo
Cieszę się że te gronka komuś przypadły do gustu, bo to mój gronkowy debiut Myślę, że może jeszcze spróbuję ![]() Rhogata - dziękuję za ciepłe słowa ![]() Heurek - dziękuję ![]() Naila - cieszę się, że Ci się spodobał Z tej pracy jestem jak dotąd chyba najbardziej dumna ![]() Ewasko - dziękuję Wiesz, że ja jestem fanką Twoich ślicznych wrapków ![]() Lwica83 - takie komentarze na prawdę dodają skrzydeł ![]() Kasia-Kati - pisałam w którymś poście, że to nie są de facto początki, bo bawię się w biżutki od roku, ale poświęcam temu dość niewiele czasu, bo więcej nie mam Niemniej dziękuję bardzo za miłe słowa ![]() Zuteria - dziękuję Ci kochana za tak szczegółowy merytoryczny komentarz Bardzo ważne są dla mnie techniczne wskazówki Dzięki ![]() Whitecoffe - chyba nie muszę mówić że ja również uwielbiam Twoje prace Dziękuję bardzo za wizytę i taki sympatyczny ślad zostawiony po sobie ![]() Ravenart - cieszę się że ten wisior w końcu przypadł komuś do gustu Powstały też kolczyki do kompletu, ale trafiły w ręce mojej kumpeli - więc ja mam wisior a ona kolczyki ![]() Jestem w szoku, że ktoś odkopał ten wątek i mimo mojego nieróbstwa znowu usłyszałam tyle miłych słów Dziękuję Wam dziewczyny ![]() Postaram się niedługo wrzucić coś nowego, ale niestety przez Święta nie tknęłam drutu, potem drut się skończył, jeszcze nie zamówiłam nowego, a sesja idzie, więc choć wszystko układa się przeciwko mnie to po przeczytaniu Waszych komentarzy mam wielką chęć znowu usiąść do biżutków ![]() Buziaki dla Was
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-01-08 o 18:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Wizaż jest dla mnie skarbnicą wiedzy i galerią sztuki w jednym 

Równiutkie te Twoje wrapki a do tego delikatne i dziewczęce. 

jestem również

i inne tworki bizuteryjne
Niemniej dziękuję bardzo za miłe słowa