![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Filtr Avene, palety Sephora i Clinique, mazidla i inne
NIEAKTUALNE
Witam i zapraszam ![]() Wszystkie kosmetyki sa czyste i zadbane, nie posiadaja zadnych uszkodzen, chyba, ze wyraznie napisze, ze jest inaczej.Zawsze przed wyslaniem piore pacynki, pedzelki itd, o to samo prosze druga strone. W gre wchodzi tylko przesylka rejestrowana, to czy ekonomiczna czy priorytet do ustalenia. Dosc szczegolowo wypisalam czego poszukuje i poza tym niestety ciezko bedzie mnie czyms skusic, staram sie dazyc do minimalizmu kosmetycznego ![]() Chetnie wymienie sie osobiscie w Poznaniu. Do wymiany mam: ->Filtr Avene do miejsc wrazliwych SPF 50+, wyprobowany tylko raz dla koloru ->SVR filtr mineralny barwiony SPF 50+, zostalo troszke ponad 10ml ->Balsam brazujaco-ujedrniajacy Johnson&Johnson, nowy ->Garnier Pure Purifying Peel Step 2 - peeling kwasowy do cery tradzikowej w formie zelu, zawiera kwasy 9%AHA i 2%BHA, ponizej zamiescilam zdjecie pogladowe ![]() Opakowanie 50ml, nowy. ->Olay, Daily Cleansers, Odświeżający tonik do twarzy dla cery suchej, normalnej i mieszanej, nowy ->Effaclar duo 4 probki po 2ml DOKLADKA -> Paletka korektorow Sephora : zielony, rozowy, ciemny i jasny bez. Zuzycie widoczne na zdjeciu, najbardziej zuzyty jasny bez, reszta ma znikomy ubytek. Korektory zawsze byly nakladane dolaczonym pedzelkiem, pedzelek oczywiscie wyprany. -> Miniatura tuszu Collistar infinito uzyta 3 razy. Pieknie wydluza i podkreca, ale mam juz pelny wymiar, wiec oddaje. -> Paleta Clinique, poczworne cienie nr 110 Plum seduction, zuzycie malutkie, najwiecej uzywany najjasniejszy cien, reszta tylko pare razy maznieta. Pieknie sie prezentuja, ale niestety nie moje kolory. Wymienie tylko na inne cienie podobnej jakosci lub zapach -> Podklad Lirene City matt, polowa opakowania -> Czarna torba reserved z kolekcji zimowej 2008, stan oceniam jako bdb, byla malo noszona ->Evelline serum ujedrniajace antycelulitowe na brzuch, uda, posladki, nowe 150ml ->Samoopalacz do twarzy i ciala w spray'u Kolastyna, 2/3 ze 150ml, db opinie na KWC -> Rozo-rozswietlacz ![]() -> Clinique Blended Face Powder 04 transparency, 1/3 z 30g ->kolczyki H&M ->Balerinki Alice Rossini, raz noszone, rozmiar 38, dl wkladki 24,5cm -> mineralaly: EDM sample podkladow winged butter, semi matte soft butter peach, semi matte fawn, o-glo Pelnowymiarowe Light almond base, o-glo Kaolin Powder Sunlight moge zrobic sample lub oddac cale korektory lavender cienie seledynowy cien glass bottom boat, pelny wymiar sample EGM sloiczek: odcien gayle, formula YG struny: Ann, claudine, ronnie,sophia, formula kryjaca cover me Joopa Foundation Morning dew , Sandstone, sampel w sloiczku Moge sie tez podzielic mydelkami alep z olejem laurowym oraz mydlem afrykanskim z costal scents, gdyz sama chyba nigdy nie zuzyje:P -> Meteoryty 10 kulek + pol lyzeczki rozswietlajacego proszku ->Podklad Nawilzajacy Manhattan Light& Natural make up SPF 10, odcien light beige - najjasniejszy z dostepnych, czysty jasniutki bez, dla jasnej karnacji, nowy. -> Depilator Rowenta W 100 % sprawny. W komplecie depilator, zasilacz i pedzelek czyszczacy. 24 pęsety obracające się na głowicy z łatwością usuwają zbędne owłosienie . Posiada 2 prędkości pracy. Nasadkę można odłączać i płukać pod wodą. -> V&R Flowerbomb EDP, moge zrobic odlewke do 30ml, ale poprosze wtedy o flakon -> MAC, odsypki pigmentow(pol lyzeczki) *burnt burgundy *vanilla *reflects gold *cool pink *smoke signal ->suchy szampon Klorane z ekstraktem z pokrzywy, nowy, nie byl psikany, ale nie ma folii ochronnej -> Bioderma Photoderm Teintee SPF 50+ - raz uzyta ->Avene Creme Teinte SPF 50+ wersja z pompka - zostala polowa, produkt pochodzi z wymiany ->Micel Bioderma Sensibio 250ml, nowy - tylko za cos w wish listy ->Woda rumiankowa Sanoflore 200ml, nowa , wazna do konca 10/2009, oddam za drobiazg -> Nuxe Serum liftingujaco-odmladzajace phytochoc 3x2ml ->Inglot liquid liner - konturowka do powiek w plynie, nr 40 sliwkowy fiolet z malenkimi drobinkami ->Bibulki matujace shiseido, zostalo ok. 30-40 sztuk, niestety opakowanie jest papierowe i troche przez to sfatygowane. ->Baikaderm - krem apteczny z wyciagiem z tarczycy bajkalskiej(duza zawartosc flawonow) i alantolina : http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p6170-Baikaderm ubytek 3% ->Miniatura piatek diora, Light smoke, zuzycie 3% -> Rozwazam rozstanie z korektorem HR Magic Concealer02 Suplementacja Vitapil - tabletki zalecane przy wypadaniu wlosow, lamiacych sie paznokciach, 15 tabletek Olimp - therm line II, preparat wspomagajacy odchudzanie, 15 kapsulek Chrom, ok 20 tabletek, jesli ktos bedzie zainteresowany, policze dokladnie Ponadto z polproduktow: ->lecytyna HLB7 ->kwas ferulowy ->EDTA -> N-acetyl cysteina ->olej z wiesiolka -> olej z pestek dyni ->ekstrakt liposomowy antyhistaminowy z ZSK ->bloto z biosiarka -> adenozyna -> olejowy ekstrakt z rozmarynu ->ekstrakty : z truskawki, lisci pokrzywy, rozmarynu -> lipodermina mam tez troche roznych pojemniczkow/buteleczek z ciemnego szkla Z posiadanych polproduktow moge tez zrobic np.tonik lub serum, prosze pytac ![]() Poszukuje: *produkty babydream, Hipp *filtrow - wiekszosc Avene, mleczko Klorane,Roc, Boots Soltan(gdyby ktoras z was miala dostep do sieci Boots i mogla mi go zakupic przy okazji wymiany, bylabym bardzo wdzieczna, wplaty moge dokonac jeszcze przed zakupem) *wszelkich mineralow do jasnej karnacji(wiele oddam za podklad EGM w odcieniu SUE - sample w sloiczkach lub big), rozy, cieni, korektorow mineralnych nawilzajacych, dobrego pedzla do cieni mineralnych, Angeled brow & liner i Eye kabuki junior z EDM *diroseal,ystheal, eluage najlepiej probki, koncowka opakowania lub odlewka(male ilosci, poniewaz 30ml tuby pod same oczy nigdy nie zuzyje), ogolnie retinoidy *pielegnacja EGM, silk naturals, inna naturalna *xerial gommage oraz krem *balsamy do ust rosebud, tisane, ewentualnie inne odzywcze *peelingi do ciala, mile wdziane jadalne zapachy, peelingi cukrowe, np stara mydlarnia, farmona itp. * puder jedwabny Hauschka *antyperspirant vichy lub inne apteczne *dobrej jakosci lakierow do paznokci *maska do wlosow, szampony bez SLS, szampony TBS *wosk do brwi, chetnie w palecie Sephory *kremy apteczne z mocznikiem, np cerkoderm,kermuren *maska Rubialine -mala ilosc na wyprobowanie, czy mnie nie uczula ![]() *kapsulki z omega3,6,9 * kuferek na kosmetyki, raczej o wiekszych rozmiarach *Cacharel Liberte, Prada EDP - kazda ilosc z polproduktow: *absolut waniliowy *kwas migdalowy, LHA *d-panthenol *HA *hydrolaty, przede wszytskim oczarowy, z kocanki, ale inne tez *ekstrakt z kasztanowca *kompleks na naczynka *ekstrakty i inne do wlosow *olejowa witamina C - kazda ilosc *niacynamid *olej z rozy, czarnej maliny, herbaciany,macerat z arniki, nagietka, zielonej herbaty *ketony malinowe *glinki zielona, zolta, tylko proszek *ocet ziolowy *opakowania z ciemnego szkla, zlewki,pipety, mini mikser do cappucino Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-10-10 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry: Babydream i Avene, balsamy do ciala
Czy znajdziesz cos za Effaclar K, 2/3 tubki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
książki konkretne mam wypisane w tym wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, pozdrawiam cieplo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dokladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a jak wyglądałaby wymiana? wysłałabyś mi to na płycie czy mailem? odp u mnie
Edytowane przez ladyson Czas edycji: 2009-08-30 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za Effaclar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
..ponownie pytam bo jeszcze wiecej mi sie po dokladce spodobalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Filtr Avene do miejsc wrazliwych SPF 50+, wyprobowany tylko raz dla koloru
Effaclar K, 2/3 tubki Lolita Lempicka L, z 50 ml zostalo ok 23 Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Odpisalam u was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
hmm, za odpyspki pigmentow Ci podziekuje
![]() effaclarem i serum avon jestem jak najbardziej zainteresowana, z tym, ze co do wiekszosci produktow, ktore wymienilas prowadze negocjacje... moze jeszcze cos Cie zainteresuje? w kazdym razie w miare mozliwosci prosilabym Cie o rezerwacje tego effaclaru.. do kiedy ma waznosc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, nie zauwazylam postu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
umowmy sie wiec tak - Ty chwilowo zatrzymaj dla mnie effaclar, ja dzis powinnam otrzymac odpowiedz od wizazanki zainteresowanej BU.
Jesli nie wymienie sie z nia, napewn wymienie sie z Toba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez lorane ![]() Nie napisalas co Ci sie konkretnie podoba poza effaclarem, wiec wymienie wszystkie rzeczy, jakie wpadly mi u Ciebie w oko ![]() *Puder sypki Lancome *Carolina Herrera 212 Sexy *Biore Pore Perfect shine control clay mask *The Body Shop Avocado Body Butter 200ml Hi, Glownie podoba mi sei Effaclar K a i dzis ujrzalam Dieselka ![]() Czy mozesz cos wiecej napisac mi o Garnier Pure Purifying Peel Step 2.. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Zastanów się i daj znać
![]() - Filtr Avene do miejsc wrazliwych SPF 50+, wyprobowany tylko raz dla koloru, jaka to pojemność? I jaka data ważności? - Effaclar K, 2/3 tubki również jeśli możesz napisz datę ważności. - Nowy filtr Rossmann Babydream SPF 50+ też do kiedy ważny? - No Lolita oczywiście jeśli tylko będziesz chciała. Moje pudry mineralne są oczywiście z aktualną datą ważności, świeżutkie i oryginalne. Mineral Veil Bare Escentuals ok 90zł Puder mineralny Bare Escentuals kolor LIGHT ok. 60zł apaszka jako dodatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do peelingu Garniera wyrzucilam niestety opakowanie, byl w takim zestawie jak na zdjeciu, zel do mycia zuzylam, a ze kwasy mialam akurat inne, to peeling zostal ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Filtr Avene to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...as-spf-50.html , ma 15 ml, data waznosci 11/2010 Effaclar 2011r. Filtr Babydream 01/2011 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Aha, no to przemyśl sprawe, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za lolitkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Kochane, narazie nic u was nie znalazlam, bede zagladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Lorane podjęłaś już może decyzje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Z oddania Lolity chyba jednak rezygnuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
W takim razie:
- Filtr Avene do miejsc wrazliwych SPF 50+, wyprobowany 15ml - Effaclar K, 2/3 tubki - Nowy filtr Rossmann Babydream SPF 50+ W zamian proponuję może puder mineralny Bare kolor Light? Za puder dałam bardzo dużo (120zł + 20zł przesyłka)- nie jest on dostępny w Polsce i w sumie odcień jak i sam puder mi odpowiada więc nie muszę go wymieniać. Odpisz co o tym myślisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej
![]() wprawdzie nie mam juz produktow z bu, ale moze znajdziesz cos w zamian za ktores z ponizszych: ->Effaclar K, 2/3 tubki rezerwacja dla lilmary ->Diesel fueal for life unlimited, z 30ml zostalo ok 25 ->Lolita Lempicka L, z 50 ml zostalo ok 30 ? ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.