![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
różności, także selektywne
1. Podróbki perfum VERSAG CRISTAL NOIR - zapach nawet zbliżony do oryginału, 100ml.
2. Tom Tailor New Experience Woman, woda toaletowa 30 ml. Używane tylko dwa razy. Nie mój zapach. 3. Sephorowe próbki perfum: 1.Dior Addict (ciemne) 2. CHLOE 3. Versace Cristal Noir 2. YSL Elle 5. Oriflame Saga 4. mleczko ARMANII DIAMONDS, 200ml, od producenta. Zużycie - tylko 10 proc. 5. AVON - żel do ciała z brokatem, zużycie - jak na zdjęciu. 6. TESTER podkładu REVLON age defying, 10 ml. 7. czarny lakier do zdobienia paznokci CRISTINE. POMADKI/SZMINKI/BŁYSZCZYKI: 1. sephora, błyszczyk powiększający usta, ale zostało mało, z 10 proc. 2. czerwona, soczysta szminka z drobinkami ASTOR KISS&GO! nr 202. 3. szminka Lancome BRILLIANT 377. Jak widać na zdjęciu, jest baaaardzo "zmęczona, zjechana, wypracowana" itd;-) Służyła do charakteryzacji w teatrze, nakładano ją pędzelkeim, stąd to głębokie wyżłobienie. Można swobodnie nakładać ją na usta pędzelkiem. 4. Podobna historia ze szminką CHANEL, dostałam ją w prezencie od charakteryzatorki, nie wiem który to kolor. To głęboka, nasycona czerwień. Bardzo długo utrzymuje się na ustach, nie jest zjadliwa. 5. Blusher w kremie Chanel, też nie wiem, który to numer. Do dziś używam, jest super i jeszcze się waham przed wymianką ![]() 6. błyszczyk DIOR ROUGE 891, zużycie - około 30-40 proc. 7. błyszczyk Lancome z drobinkami JUICY WEAR. Pochodzenie: z wymianki z Idiaminką. Dla mnie za jasny. 8. błyszczyk CLARINS BAUME COULEUR nr 15. Zużycie - około 60-70 proc. 9. LINERY: - YSL easy liner for eyes. Trudno mi oszacować stopień zużycia. Kreski robi delikatne, już nieco blade, ale po trzykrotnym użyciu jest ok., b trwały! -AVON perfect wear we flamastrze, zużycie około 50 proc. -PIERRE RENE we flamastrze, zużycie około 10 proc. 10. Cienie DIOR podwójne duocouture 895. Zużycie - nikłe, jak widać na zdjęciu. 11. Cienie INGLOTA granatowe EYE SHADOW. Zużycie - nikłe, jak widać na zdjęciu. Zapraszam do wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności, także selektywne
znalazłabyś coś u mnie za:
6. TESTER podkładu REVLON age defying, 10 ml. (jaki to odcień?) 6. błyszczyk DIOR ROUGE 891, zużycie - około 30-40 proc. 7. błyszczyk Lancome z drobinkami JUICY WEAR. Pochodzenie: z wymianki z Idiaminką. Dla mnie za jasny. 8. błyszczyk CLARINS BAUME COULEUR nr 15. Zużycie - około 60-70 proc. odpisz u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: próbki: Dior Addict (ciemne), CHLOE, Versace Cristal Noir, YSL Elle i mleczko ARMANII DIAMONDS, 200ml, od producenta. Zużycie - tylko 10 proc.?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki jak najbardziej, demakijażu Ziaji niestety już nie ma, a tusz jest już negocjowany, więc ale jeśli go nie wymienię, to byłabym chętna, także odezwę się jak będę wiedziała dokładnie co z nim.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-21 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tusz został, także gdybyś była jeszcze zainteresowana wymianką go i kolczyków za próbki i balsam to zapraszam!
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze zapomniałam zapytać, czy znalazłabyś przy okazji coś u mnie za:
błyszczyk CLARINS BAUME COULEUR nr 15. Zużycie - około 60-70 proc. ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za
2. Tom Tailor New Experience Woman, woda toaletowa 30 ml. Używane tylko dwa razy. Nie mój zapach. oddam duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, niestety niektóre rzeczy z powodu braku miejsca po prostu wydałam.. między innymi avon błyszczyki,róż vollare. Resztę posiadam
![]() najbardziej interesują mnie podkład, clarins (też mnie zaciekawił ten kolorek ![]() dior- wypada ciemno?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA SELEKTYWNA!!!
1. CUUDNE cienie CHANEL SMOKY EYES -NOWOŚĆ - zostaly kupione w perfimerii DOUGLAS w lutym tego roku. Zużycie - jak widac na zdjęciu. Zużyłam najbardziej szary. Cienie są dla mnie bardzo cenne, sama je kupiłam, kosztowały 189 zł ale znudziły mi się ![]() 2. Flash bronzer LANCOME - pojemnosc 125 mn, zuzycie - około 30% - 40% 3. LOREAL sublime bronze , mikromgiełka samoopalająca, pojemnosc: 75 ml, zuzycie - nikłe, okolo 15%. zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() . LOREAL sublime bronze , mikromgiełka samoop.poj. 75 ml, zuzycie - okolo 15%. . Sephorowe próbki perfum: Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
..a moze cos u mnei za cienie chanelka
![]() Zaparaszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Róż jest w negocjacjach, już prawie wymieniony, także zapraszam po coś innego lub zostajemy przy wcześniejszej opcji.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() ja wakacjuje za tydzien takze dobrze ze sie odzywasz ![]() narazie trzymam wybrane przez Ciebie kosmetyki tylko dla Ciebie wiec jak to widzisz?? ![]() ja proponuję: błyszczyk hm, odejmę trochę waxu dla Ciebie, błyszczyk mayb., opaski za Twoje: 6. TESTER podkładu REVLON age defying, 10 ml. (jaki to odcień?) 7. błyszczyk Lancome z drobinkami JUICY WEAR. Pochodzenie: z wymianki z Idiaminką. Dla mnie za jasny. 8. błyszczyk CLARINS BAUME COULEUR nr 15. Zużycie - około 60-70 proc. jestem na necie jutro do ok.9 pozniej nie wiem kiedy tu zawitam, jednak mam nadzieje sie dogadac ![]() pozdrawiam
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-08-04 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za cienie chanel smoky?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za :
1. CUUDNE cienie CHANEL SMOKY EYES -NOWOŚĆ - zostaly kupione w perfimerii DOUGLAS w lutym tego roku. Zużycie - jak widac na zdjęciu. Zużyłam najbardziej szary. Cienie są dla mnie bardzo cenne, sama je kupiłam, kosztowały 189 zł ale znudziły mi się ![]() ???
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, dorzucę, to lecę z adresem na PW
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witaj
co z naszą wymianką? jesteś nadal zainteresowana czy rezygnujesz? bardzo mi zależy ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- jak najbardziej rozumiem ![]() ![]() więc interesuje mnie: clarins, revlon, lancome mogę oddać: błyszczyk H&M, wax (ale sobie troszkę zostawię,ok ![]() ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-08-16 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
OK
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
...a czy ja moge prosic o odp??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
10. Cienie DIOR podwójne duocouture 895. Zużycie - nikłe, jak widać na zdjęciu. Moje wymiany: KOSMETYKI DODATKI, TORBY, BIŻUTERIA
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() wszystko jest dostępne z tego co wypisałaś, możesz wybrać co chcesz w zamian ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKOWE NOWOŚCI
nie mam zdjęć, awaria aparatu 1. LANCOME PRIMORDIALE na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oka (1 duża próbka sephorowa) 2. BIOTHERM Age Fitness Power 2 Yeux - 3 spore próbki - Świetny krem pod oczy, łagodzący pierwsze oznaki starzenia się skóry. Zawiera koncentrat z liści oliwnych, ekstrakt z oliwek. 3. Serum Végétal Yves Rocher 50 ml, zużycie około 40-50%. nie mam zdjęcia, podaje link do kosmetyku (mój jest w innej buteleczce) http://www.yvesrocherusa.com/images/...duct/31707.jpg Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2009-08-22 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.