|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZARA * Victoria's Secret * ASOS * itp. pumpy,panterki .... w zamian za ....
oto moja WISHLISTA. w zamian za te rzeczy proponuję wszystko co w moim watku czyli modne,markowe rzeczy w idealnym stanie
![]() - marynarka 'boyfriend blazer' - botki saszki płaska podeszwa, 39 - legginsy koronkowe,marmurkowe etc - spódniczki przerózne chętnie zipowe i tulipany! - kosmetyki szczegolnie błyszczyki, oraz pedzle Smashbox lub cos w ten deseń - kosmetyki do włosów F.Fekkai lub inne z gornej polki - swetry/ bluzy ale jakies niezbyt emo czy typowo sportowe , raczej styl abercrombie - ramoneska jeansowa - rurki wrangler /levis 27/34 - wszytsko co z Zary nowe kolekcje ![]() Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-10-17 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ZARA * Victoria's Secret * ASOS * itp. pumpy,panterki .... w zamian za ....
mam sweterek z Zary
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZARA * Victoria's Secret * ASOS * itp. pumpy,panterki .... w zamian za ....
U mnie śliczna czerwona spódniczka w pierwszym poście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie bluza, zobacz moze Ci sie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam Twoje rozmiary spodni takich jak szukasz Wrangler i Lee
![]() ale u Ciebie niczego nie znalazlam, masz cos do zaoferowania poza watkiem?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
w wątku mam błyszczyk Lancome, a poza YSL.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.