|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
PILNIE szukam SPRAWDŹ! Bielizna, Sweterki, Leginsy, Kosmetyki, Koszule!! XS/S21.10.2009r. - DOKŁADKA W MOIM WĄTKU!!!!! zegarek! parasol ZARA! dres! biżu! Wish lista: na litość! nie proponujcie mi ciuchów z poprzedniej epoki! ;/ Ciuchy w rozmiarach XS/S, bielizna w rozm. 75B WYTŁUSZCZONE są rzeczy, na których mi najbardziej zależy ![]() Kosmetyki: - wszelkie palety z cieniami, różami - tylko dobrych firm! - Celvin Klein - euphoria - Baby doll - Podkłady - MAC I REVLON - najaśniejsze Tuniki: - Dzianinowe, golfy, - Długie, zwiewne - w pastelowych kolorach Koszule: - wszelkiej maści - z zakładkami, długie, krótkie, pastelowe, ciemne, szare itp ![]() - Longi zwykłe białe z guziczkami u góry Bielizna: - Majteczki z falbankami czarne, białe, różowe - Bezuciskowe, bezszwowe majtki (sloggi) w kolorach: czarny, beż, biały - Szmaciany, transparentny stanik z fiszbinami! Ma być zadbany innego nie chce, a najlepiej nowy ![]() 75 a/b - Beżowy zwykły stanik, bez ozdobników, gładki, z push up'em - Pas do pończoch - Pończochy Torebki: - XXL, XL mieszczące A4 ładne, niezniszczonem czarne, białe, pudrowe, brązowe, rude, beżowe - kopertówki wszelakiej maści szczególnie te z H&M'u, z ćwiekami, beżowe, pudrowe, czarne, brązowe, rude - z łańcuszkami a'la chanelki ![]() - pikowane Buty: - kozaki na wysokim obcasie, kowbojki - koturny - platformy - baleriny -rozm 35/36/ ew. male 37 Marnarki: - z poduchami, cekinami, kolrowymi podszewkami, długie Spodnie: - tylko rurki Inne: - leginsy do kostki, najlepiej kryjące, jednolite - wszystko co z ćwiekami - sweterki wszelkiej maści ![]() - za duże golfy, sweterkowe, wiszące ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ???? Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-21 o 01:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PILNIE szukam SPRAWDŹ! Bielizna, Sweterki, Leginsy, Kosmetyki, Koszule!! XS/S
W wątku mam kilka koszul, torebkę z ćwiekami i rurki ONLY. Zapraszam
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNIE szukam SPRAWDŹ! Bielizna, Sweterki, Leginsy, Kosmetyki, Koszule!! XS/S
mam golfiki, tunikę, i inne ,zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam w watku kilka torebek i spodni rurek
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam poza wątkiem luźniejszy czarny golf i legginsy czarne do kostki
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Poza wątkiem mam paletkę 4 cieni Estee Lauder kolor 01 Ravishing Auburn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
u mnie rurki i balerinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nicccc
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- up! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14845100 moze znajdziesz cos u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.