|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Zapachy, mgiełki do ciała..
Witam wszystkie Wizażanki
Ostatnio zrobiłam przegląd moich kosmetyków i okazało się, że mam parę których nie używam a szkoda by było, żeby leżały w domu nieużywane. Po raz pierwszy biorę udział w takiej wymiance, więc proszę o wyrozumiałość jakbym miała jakieś pytania. 23.10.2009 Mogę zrobić 5 ml odlewki zapachów: Britney Spears -Fantasy Joop- Le bain Wszystkie zakupione przeze mnie w perfumeriach są świeże i oryginalne. Tylko za coś extra Wymienię: 1) Wodę Toaletową Hugo Boss Woman 75 ml - okrągła buteleczka zdjęcie poniżej- zostało ok połowy flakonika- nie oddam łatwo 2) Wodę perfumowaną firmy BI-es Sankai Red for woman- objętość 100ml- nowa w oryginalnej folii nie była otwierana 3)Zestaw upominkowy woda perfumowana 90 ml i dezodorant firmy La Rive 150 ml zapach Bravo Burano - nowe nigdy nie używane, zafoliowane 4) Mgiełki do ciała Avon zapach Czarna Wiśnia i Gałka Muszkatułowa 125 ml nowe nie używane- mam do oddania 2 sztuki! (Hexxana) 5) Mgiełki do ciała Avon zapach Jeżyna i Wanilia 125 ml nowe, nie używane- 1 sztukę (ukrycior); (Hexanna) 6) Krem do rąk ekstraktem z Arktycznej żurawiny Oriflame 100 ml- nowy, nie używany 7) Szampon do włosów ciemnych, płowiejących Kolor Zaprogramowany Ziaja 200ml- nowy-wazny do 12.2008 8)kojący, chłodzący balsam do stóp z arbuzem Soothing Icy Foot Balm Oriflame 100ml- użyty jeden raz ważny do 03.2011 (Nicole) 9) Próbki zapachów : Delices de Cartier (Cartier) woda toaletowa 1.5 ml z atomizerem raz psiknięta oraz Próbka wody toaletowej Versace Bright Crystal 1.6 ml nieużywana. Próbki są na pewno oryginalne bo dostałam je w Galerii CentrumDziś to jest 31.03 2009 dokładam: ![]() 1) Żel oczyszczający Garnier czysta skóra z pompką 200ml- nowy nie używamy oddaje bo w tej chwili mam ze 3 żele Garniera -rezerwacja majka242007 2)Wodę Toaletową Anna Sui- Anny sui 30 ml- zużycie widoczne na ostatnim zdjęciu- jeszcze się zastanawiam czy ją oddać bo przepięknie pachnie także trzeba mnie będzie mocno namawiać...(Hexxana)3) Balsam perfumowany do ciała Anna Sui 100 ml- użyty 2 razy nie wiem jaka jest data ważności nigdzie nie mogę jej znaleźć próbowałam wczoraj z dekalkulatorami ale wszystkie numery są złe. Specjalnie się nim wczoraj posmarowałam i wszystko jest ok-majka2420007 4) Balsam perfumowany do ciała Anna Sui- Secret Wish 100 ml dwa razy użyty- z datą ta sama sprawa co powyżej-majka242007 5) Kosmatyczkę Anna Sui widoczna w tle na zdjęciu Wszystkie perfumy Anna Sui były kupione przeze mnie w zestawie z balsamami w perfumeriach także są na 100% oryginalne I to by było na tyle.. Przynajmniej na razie. Jak będę miała więcej kosmetyków to je tu dopiszę. Wymienię się przede wszystkim na kolorówkę.
Edytowane przez neroza Czas edycji: 2009-10-30 o 12:11 Powód: Dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, mgiełki do ciała..
Coś u mnie za jedną mgiełkę jeżyna wanilia?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się; Foto 3. 7. Skośny pędzel do różu marki Sephora, z tzw. starej serii nr 17. Używany, prany dziś trzeci raz do zdjęcia i wymiany. 9. Gąbeczka do rozcierania kresek itp. marki Sephora, nr 11, używana ze dwa razy, czysta, zadbana. Cienie Revlon poczwórne fiolety Co proponujesz? ![]()
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie próbki zapachów i
Mgiełka do ciała Avon zapach Jeżyna i Wanilia Krem do rąk ekstraktem z Arktycznej żurawiny Oriflame Znajdziesz coś u mnie? ( I jaką datę ważności ma krem?)
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cień Virtual Crazy Diamonds CD308 (brokatowo-perłowy w odcieniu rozświetlającego jasnego złota) cienie Inglot Vertigo granat wpadający odrobinę w grafit nr 91, CZARNA14 i SWEETBUTTERFLY- niestety na razie nic dla siebie nie znalazłam. Szukam głównie kolorówki cieni do powiek, pędzelków,różu itp.. Aha a krem do rąk z żurawiną jest ważny do 10.2010
Edytowane przez neroza Czas edycji: 2009-03-30 o 16:26 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
po jednej mgiełce takiej i takiej oraz krem do stóp z arbuzem?? ![]() daj znać
|
|
|
|
|
#10 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
W sumie nic nie potrzebuję, ale spodobał mi się Krem do rąk ekstraktem z Arktycznej żurawiny Oriflame 100 ml- nowy, nie używany
Zapraszam do mnie
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi ale nie szukam ubrań ani gazet
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Hugo? oddam dużo
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
6) Krem do rąk ekstraktem z Arktycznej żurawiny Oriflame 100 ml- nowy, nie używany
8)kojący, chłodzący balsam do stóp z arbuzem Soothing Icy Foot Balm Oriflame 100ml- użyty jeden raz ważny do 03.2011 cos u mnie?
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
cos za hugo bossa? prosze odp u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłam u Ciebie jakiś fajny balsamik do ust chyba z body shop o smaku masła kakaowego jakie jest jego zużycie?? bo chyba sie nie doczytałam
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Może Kate Moss za Hugo ?
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
cos za zel garniera i wisniowa mgielke?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
A czy mogłabyś mi podać linka do swojej wymianki bo przez ten w opisie nie mogę się dostać?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie woda perumowana anna sui
oraz hugo boss oraz krem oriflame z jezyna ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- niestsy ale nie oddam paletki z 4ma macami prawie nowej za 1 wode pozdrawiam
|
|
#23 |
|
|
Dzięki za odp. u mnie
Ale poza kremem to w zasadzie nic mnie nie zainteresowało, może jeszcze jedynie4) Balsam perfumowany do ciała Anna Sui- Secret Wish 100 ml dwa razy użyty- z datą ta sama sprawa co powyżej ale krem do rąk + ten balsam,to z kolei pewnie za dużo za mój podkład Revlon....Więc raczej chyba z wymianki nic nie będzie....
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Za woman hugo boss mogę zaproponować te wszystkie rzeczy:
-miracle lancome 12 ml w buteleczce z atomizerem, plus provocative woman arden duża miniaturka z atomizerem 10 ml, plus sun moon stars lagerfeld 18/30 ml. |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic nie znalazlam za pedzel
|
|
#28 |
|
|
Tego balsamu do ust Cocoa Butter już dawno nie ma
A ja chyba zrezygnuję z kremu do rąk, w ogóle zrezygnuję z ewentualnej wymianki
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
kojący, chłodzący balsam do stóp z arbuzem Soothing Icy Foot Balm Oriflame 100ml- użyty jeden raz ważny do 03.2011
Coś u mnie?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Mgiełka do ciała Avon zapach Czarna Wiśnia i Gałka Muszkatułowa 125 ml Mgiełka do ciała Avon zapach Jeżyna i Wanilia 125 ml Woda toaletowa Anna Sui Zajrzyj do mnie ![]() Poza watkiem mam odsypki pigmentow Mac'a ktore w zasadzie leza bo nie uzywam i nie zamierzam moge sie podzielic o wiele ciekawszymi pigmentami NYX'a,moze cos Ci wpadnie w oko-jezeli tak to opisze i zrobie zdjecia![]() Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

oraz Próbka wody toaletowej Versace Bright Crystal 1.6 ml nieużywana. Próbki są na pewno oryginalne bo dostałam je w Galerii Centrum

moge sie podzielic o wiele ciekawszymi pigmentami NYX'a,moze cos Ci wpadnie w oko-jezeli tak to opisze i zrobie zdjecia