|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry The Beat
Znacie juz te perfumy? Jestem ich straaasznie ciekawa, chociaz nie kocham niczego od Burberry, ale ten zapach zapowiada sie niezle - pachnie ponoc herbata cejlonska i irysem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Burberry The beat
Oooo,a kiedy mają się pojawić w naszych perfumeriach? Napaliłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
właśnie go 'wyczaiłam' dziś w nowym Elle
![]() cenę podali: 50ml/220zł ale żadnej informacji od kiedy w perfumeriach ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W perfumerii internetowej Lumiere napisali, ze zapach dostepny po 10 marca. A oni z reguly wprowadzaja wtedy, kiedy normalne perfumerie, wiec licze na to, ze bedzie juz w przyszlym tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Burberry The Beat
Ponoć niewypał. Na Basenotes forumowiczka porównała je do zapachu jakichś popularnych w USA wkładek higienicznych.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dzis na stronie Sephory pojawilo sie juz Beat jako nowosc. Niestety w Sephorze, w ktorej ja bylam, nadal nie maja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oznajmiam, ze juz jest w Douglasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja tez dzis testowalam, musze powiedziec, ze jest interesujacyl
![]() Na poczatku czuje duzo owocow, potem robi sie coraz bardziej pudrowo-slodki. Czeka na kolejne testy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mnie też zainteresował ten zapach, zwłaszcza że jestem wielką fanką Burberry męskich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziś testowałam na nadgarstku, hmmm... nie jest taki zły i nie zasługuje na cięgi, jakie otrzymuje. Niemniej jednak ja sama nie jestem wielbicielką irysa w perfumach, dlatego raczej nie znajdzie sie w mojej kolekcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wąchałam wczoraj. Tylko na blotterku bo i tak już byłam wypsikana 6cioma innymi zapachami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Już wiem jak pachnie The Beat - jak Cinema zmieszane ze Still JLo. Ani jedno, ani drugie mi się nie podoba osobno, a ich dziecko jest odrobinę lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wąchałam dziś i zadnego wrażenia nie odniosłam, dosłownie nic nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam i będę pamiętać długo, bo ze swetra unosi mi się taki obłoczek, że już mnie pytano co tak ładnie wonia.
![]() Testowałam już kilka razy, ponownie wczoraj w Douglasie. Moim zdaniem uroczy słodziak, w sam raz na zimę. Na mnie kręci wokół klimatu The Parfum. Niewiarygodnie trwały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Na mnie nie jest az tak trwaly, tzn. chyba juz sie przyzwyczailam. W ciagu tygodnia wypsikalam 2.3 i jak dla mnie to zapach na wisne i lato
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może znowu moja skóra zrobiła mi niespodziankę. ![]() ![]() Ja wrócę do niego jesienią, latem by mnie zabił, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
na mnie wlasnie tez jest bardzo trwaly
![]() Jeden psik na nadgarstek w perfumeriii przycmil, 3 psiki euphorii przed wyjsciem. W knajpie czulam tylko The beat... gdy wacham nadgarstek cos mnie gryzie w tym zapachu, ale gdy przejade reka z dalszej odleglosci ten obok jest cudowny...ach i ciagle mysle o nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Na mnie Burberry pachnie nieco delikatniej niż jedna z edycji Amor Amor Eau Fraiche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ja również jestem strasznie ciekawa, byłam w piątek w Sephorze, ale niestety jeszcze ich nie było
![]() ![]() Ropuszko a cena w Douglasie taka sama jak na stronie Sephory? http://sephora.pl/klub/nowosci/nowosc/?prodId=4738 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Kurcze... powąchałam ostatnio... i bardzo mi się spodobały. Później przeczytałam Twoją recenzję ropuszko i uwidziało mi sie to The Beat. Optymistyczne, radosne, słodko-świeże. Taki wymarzony zapach na wiosnę, lato./ Siostra jedzie niedługo do Londynu i mam już zamówionego Innocenta, ale... może by tak... The Beat? Hmmmmm...może i tak ceny też będę kuszące...
Co do buteleczki, jest specyficzna, ale podoba mi sie, kojarzy się z jakąś karafką zawierającą cudowną wodę(?)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ropuszko, side i jak się The Beat sprawuje? Od wczoraj jestem posiadaczką karafki 75 ml i zaraz wypachnię się chyba cała od góry do dołu
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mnie nie oczarował jakoś spektakularnie ale podoba mi sie, jest bardzo delikatny a co do intensywnościi otoczenia osobiście jestem zdania że wystarczy jedynie odrobinka (dwa małe psik psik) żeby pachnieć przy bliskim kontakcie. TŻ był oczarowany ale to on wybierał, natomiast inni jakoś nie zwracają uwagi więc dobrze, bo nie jest nachalny. Przerażają mnie ludzie którzy wchodzą do pokoju i zmuszają każdego do wąchania ich zapachu :|
A co do kupienia po raz drugi to myślę że to taki typowy zapaszek na wiosnę i lato choć wolałabym chyba coś bardziej świeżego a na jesień znowu coś cięższego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja się z The Beat nie dogadałam... Pierwszy raz w życiu perfumy mnie uczuliły (miałam całą szyję w czerwonej kaszce), wysypało mnie tak po globalnym użyciu TB a nic nowego nie wprowadzałam do pielęgnacji - ani rodzicielka żadnych nowych proszków do prania. Kolejna kwestia - koszmarnie nietrwały na mojej skórze, po kilku godzinach pytane osoby nic nie wyczuwały. O tyle szokujące, że moja skóra trzyma wszystkie zapachy (prócz Demeter
![]() Sam zapach - jak już wyżej wspominałam - to połączenie Amor Amor Eau Fraiche z herbatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ładny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek trochę pod innym kątem... męski zapach The Beat. Co o nim myślicie? Trwały?Na jaką porę roku nadaje się bardziej według Was?
Ż po otrzymaniu próbki wymarzył sobie całą flaszeczkę na Gwiazdkę... ja się przymierzałam do Terre d'Hermes albo Concentrate d'Orange Hermesa, ale chyba nie będę go uszczęśliwiać na siłę ![]() Swoje (damskie) The Beat zużyłam całkiem niedawno idobrze je wspominam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.