|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent na rozpoczęcie pierwszej pracy
Witam
Mój przyjaciel zaczyna od listopada swoją pierwszą pracę jako pośrednik nierchomości chciałabym mu kupić jakiś prezent z tej okazji.Na razie wymyśliłam pióro ale może wy macie fajniejsze pomysły. Z góry dziękuje za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na rozpoczęcie pierwszej pracy
Pióro to dobry pomysł
![]() ![]() jeśli jest to osoba która woli długopisy to kup jakiś ładny długopis i wygraweruj jego imię i nazwisko na nim. Można też kupić jakąś teczkę... myślę, że też się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zależy jakie macie relacje między sobą oraz poczucie humoru. Jak moja dobra koleżanka zaczeła pracę to kupiłam jej (bodajże w Empiku) błyszczącą, złotą skarbonkę - świnkę i wrzyuciłam tam żółciaki. Prezent mało praktyczny i bardziej dla śmiechu, ale na pólce nadal stoi.
Myślę, że w tym wypadku długopis/pióro jest dobrym pomysłem. Chociaż ja bym się nie ucieszyła z takiego prezneyu, bo piórem nie lubię pisać, a długopisy zawsze gubie. Może jakiś ładny, elegancki wizytownik? Z tego co kojarze nie są to drogie sprawy.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zależy, czy będzie w jakimś biurze pracował, czy w terenie... Jeśli w biurze - kubek do pracy. Przyda mu się na pewno
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.