Zlaman serce.. Co o tym myslicie .. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 21:11   #1
qqurydza_anne
Raczkowanie

Unhappy

Zlaman serce.. Co o tym myslicie ..

Otoz jestem zalaman! Juz od dawna czuje sie z tym zle, ale czasem to wraca.
Podbal mi sie taki pewien `on`. Licealista, dwa lata starszy, przystojny i co najwazniejsze zauwazal mnie. Nie znalismy sie jednak obiscie (a zaluje bo moze odrazu widzialabym na czym stoje). Dlugie spojrzenia przy mijaniu sie, glebokie patrzenie sobie w oczy i te znaki ktore midawal jakgdbym mu sie podobala, ale nic oprucz tego .. czasem mnie potem olewal,lub na moich oczach zaczepial swoje znajome w taki sposob abym poczula sie o niego zazdrosna. Skonczylam ta glupia zabawe w kotka i myszke przed wakacjami. Minely wakacje w ktorych spotkalam go tylko 2 razy na osiedlu, spojrzenia i kazdy poszedl w swoja strone. Teraz znowu widzimy sie w szkole .. widze jak mnie olewa .. nawet nie spojrzy , zawsze czyms zajety, do okola kolezanki koledzy .. a kiedsy stal zawsze sam i tak przesympatycznie sie usmiechal. Dzisiaj widzialam go z dziewczyna, godalis,usmiechal sie, byl zadowolony .. Jakas kolezanka, ale do niej zagadal .. Czuje sie fatalnie z tym, a na sama mysl ze w poniedzialek gos potkam chce mi sie plakac ..

qqurydza_anne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 21:20   #2
Ivi 1988
Zakorzenienie

Dot.: Zlaman serce.. Co o tym myslicie ..

och przypominaja mi sie gimnazjalne czasy...heh

wiem co czujesz- chyba kazda z nas to przechodzila lub bedzie przechodzic!

Jako troche starsza kolezanka powiem Ci bezstronnie,ze ow kolega moze i ma sie ku Tobie, lecz po tym jak sie zachowuje itp widac,ze raczej jest niedojrzaly

Skoro ma odwage zagadywac do kolezanek, to chyba nie jest az tak niesmialy, gdyby naprawdemu na Tobie nieco bardziej zalezalo, zrobilby jakis krok a juz na pewno powiedzenie "czesc" nie byloby dla niego takim problemem

Wiem,ze pewnie siedzi w Twojej glowie non stop,ale lepiej poczekac na kogos, kto bedzie widzial tylko Ciebie a nie kolezanki, i kogos, przez ktorego nie bedziesz miala takiego metliku w glowce

nie przejmuj sie nim, on Cie olewa-tez go olej. Ani sie obejrzysz a zacznie Cie inny koles podrywac

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 21:40   #3
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
och przypominaja mi sie gimnazjalne czasy...heh

wiem co czujesz- chyba kazda z nas to przechodzila lub bedzie przechodzic!

Jako troche starsza kolezanka powiem Ci bezstronnie,ze ow kolega moze i ma sie ku Tobie, lecz po tym jak sie zachowuje itp widac,ze raczej jest niedojrzaly

Skoro ma odwage zagadywac do kolezanek, to chyba nie jest az tak niesmialy, gdyby naprawdemu na Tobie nieco bardziej zalezalo, zrobilby jakis krok a juz na pewno powiedzenie "czesc" nie byloby dla niego takim problemem

Wiem,ze pewnie siedzi w Twojej glowie non stop,ale lepiej poczekac na kogos, kto bedzie widzial tylko Ciebie a nie kolezanki, i kogos, przez ktorego nie bedziesz miala takiego metliku w glowce

nie przejmuj sie nim, on Cie olewa-tez go olej. Ani sie obejrzysz a zacznie Cie inny koles podrywac
Może właśnie jest, bo mu zależy?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 21:51   #4
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qqurydza_anne Pokaż wiadomość
Otoz jestem zalaman! Juz od dawna czuje sie z tym zle, ale czasem to wraca.
Podbal mi sie taki pewien `on`. Licealista, dwa lata starszy, przystojny i co najwazniejsze zauwazal mnie. Nie znalismy sie jednak obiscie (a zaluje bo moze odrazu widzialabym na czym stoje). Dlugie spojrzenia przy mijaniu sie, glebokie patrzenie sobie w oczy i te znaki ktore midawal jakgdbym mu sie podobala, ale nic oprucz tego .. czasem mnie potem olewal,lub na moich oczach zaczepial swoje znajome w taki sposob abym poczula sie o niego zazdrosna. Skonczylam ta glupia zabawe w kotka i myszke przed wakacjami. Minely wakacje w ktorych spotkalam go tylko 2 razy na osiedlu, spojrzenia i kazdy poszedl w swoja strone. Teraz znowu widzimy sie w szkole .. widze jak mnie olewa .. nawet nie spojrzy , zawsze czyms zajety, do okola kolezanki koledzy .. a kiedsy stal zawsze sam i tak przesympatycznie sie usmiechal. Dzisiaj widzialam go z dziewczyna, godalis,usmiechal sie, byl zadowolony .. Jakas kolezanka, ale do niej zagadal .. Czuje sie fatalnie z tym, a na sama mysl ze w poniedzialek gos potkam chce mi sie plakac ..
Przestan przezywac chlopaka, ktorego nawet nie znasz, albo sprobuj go poznac, albo daj sobie spokoj i tyle.

Tytul, to pelnia melodramatu

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 22:13   #5
rabid
Zadomowienie

Otóż jestem załamany. Już od dawna czuję się z tym źle, ale czasem to wraca.
Podobała mi się taka pewna 'ona'. Dwa lata młodsza, piękna i co najważniejsze, zauważała mnie. Nie znaliśmy się jednak osobiście (a szkoda, bo może od razu wiedziałbym na czym stoję). Długie spojrzenia przy mijaniu się, głębokie patrzenie sobie w oczy, ale nic więcej, żadnego wyraźnego znaku. Może chce mnie poznać, a może tylko się ze mną bawi. Czasami chciałem powiedzieć 'cześć', albo coś takiego, ale nie potrafiłem. Z innymi dziewczynami potrafię normalnie rozmawiać, ale kiedy tylko widziałem tę najpiękniejszą - zaczynałem się denerwować i potrafiłem tylko stać i uśmiechać się jak idiota. Zaczęły się wakacje i dalej nic. Dwa razy widzieliśmy się na osiedlu, ale znowu tylko te nic nie znaczące spojrzenia i każdy poszedł w swoją stronę. Czy tak dużo kosztuje ją jakiekolwiek słowo? Chyba po prostu nie chce mnie znać. Nie, taka gra nie ma sensu. Tak, mógłbym podejść, ale po co, skoro najprawdopodobniej okaże się, że za dużo sobie wyobrażałem? Tego nie chciałbym usłyszeć. Koniec z tym. Spróbuję zająć się czymś innym niż szukanie jej wzroku. Bez niej też mogę czuć się dobrze.
Stary 2009-10-30, 22:17   #6
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
a moze niestety, nasza Autorka sobie za duzo wyobraza i "dodaje"?

co tu duzo gadac- co ma byc,to bedzie

Autorko, jak Ci tak zalezy i jestes przekonana,ze mu tez- to powiedz mu "czesc" chociaz, jak sie usnmiechnie szeroko i ci odpowie lapczywie,to moze szansa na romans jest

Ale jakby mi sie ktos podobal i gadalby na moich oczach z kolezankami,zeby mi niby "pokazac"to nie wiem,czy tak by mi nadal na nim zalezalo

PS o co chodzi z tytulem watku? heh

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 23:19   #7
Filomena92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Oj tak, może cośw tym być!
Można się spotkać z takim zachowaniem,
Kiedy czujemy do kogoś coś co rózni sie od dotychczasowych uczuć, coś co nas moze przerastać a my sie tego boimy tak własnie reagujemy.

W końcu ile razy kiedy jestesmy komś zauroczeni lub zakochani to mocniej bije nam serce w pobliżu wybranka/i?
Ile razy robi sie nam gorąco?
Filomena92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 23:20   #8
Kirsti
Rozeznanie

Hmm...to, że podobno patrzy Ci się głęboko w oczy, to jeszcze nie oznacza, że się zakochał Zwłaszcza, że nie robił nic więcej. I co to w ogóle, konkretnie znaczy, że zaczepiał inne w taki sposób, żebyś była zazdrosna? może się wtedy uśmiechał, bo po prostu ma przyjacielski stosunek do ludzi i do wszystkich się uśmiecha

Droga Autorko, uwierz lub nie, ale jeżeli mu naprawdę będzie zależeć, to on znajdzie sposób, żeby Cię zdobyć i będzie dawał trochę więcej sygnałów niż "uśmiechy" i "głębokie spojrzenia w oczy"
Stary 2009-10-30, 23:28   #9
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Kirsti Pokaż wiadomość

Droga Autorko, uwierz lub nie, ale jeżeli mu naprawdę będzie zależeć, to on znajdzie sposób, żeby Cię zdobyć i będzie dawał trochę więcej sygnałów niż "uśmiechy" i "głębokie spojrzenia w oczy"
Czyyy ja wieeem, ile jest watków na wizażu"od 10 lat mi sie podoba, jak do niego zagadać?!" Faceci są rózni ale nie byłam taka pewna ze napewno ją zaczepi jesli jest zainteresowany...
Stary 2009-10-31, 11:01   #10
aanik
Raczkowanie

.

Edytowane przez aanik
Czas edycji: 2010-08-01 o 13:13
aanik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 11:09   #11
JustynaSmOnline
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aanik Pokaż wiadomość
Jakby chciał, to by się odezwał.
Oczywiście, a jesli tak CI z tym zle to sama sie do niego odezwij, poznaj go Nie ma sensu plakac za kims kogo sie nawet nie zna.
JustynaSmOnline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 21:03   #12
qqurydza_anne
Raczkowanie

Dziekuje kochani. Chyba po prstu dam sobie z nim spokoj, bo nie mam juz sily walczyc o jego wzgledy .. nawet nie mam jak zagadac skoro on mnie unika. Musze zrozumiec ze chyba za duzo sobie wyobrazalam.

Dzieki Wam za rady i wsparcie ;* Jestescie kochani

qqurydza_anne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości