|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Idole d'Armani !!! - najnowszy zapach Giorgio Armaniego
NIEAKTUALNE
Witam, mam na wymianę najnowszy zapach Giorgio Armani 'IDOLE d'Armani' - piękny ciepły zapach idealny na jesienne dni. EDP, pojemność 75ml - ubytek ok. 5-7ml. Oczywiście w 100% oryginalne (przywiezione jeszcze z premiery w Paryżu ![]() Wymienię na inny zapach o podobnej wartości/dwa zapachy o mniejszej pojemności, Meteoryty Guerlain (01 Mythic, 02 Pink Fresh, 03 Beige Chic), sypkie Pryzmy Givenchy (01 Light Pastel, 05 Soft White)... moja wish list ![]() * Burberry Brit * Versace Bright Crystal * Gucci Eau de Parfum II * Hugo Boss Boss Woman * CK Euphoria Blossom * Gucci Envy me * HR Wanted * Masaki Matsushima Masaki / Masaki kolejność przypadkowa
MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL Edytowane przez mi.a Czas edycji: 2009-11-27 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idole d'Armani !!! - najnowszy zapach Giorgio Armaniego
Czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
... ja chetnie
![]() Zapraszam do mojego kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
m.ia a jakie zapachy Cię interesują? wymień może kilka, które lubisz lub mogłabyś za nie wymienić swój zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta przepraszam, ale troszeczkę gubię się w waszych wątkach
![]() muszę na spokojnie je wszystkie przejrzeć i spróbuję wieczorem napisać czego sama szukam, może w ten sposób będzie łatwiej ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie, np. MDC? pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mojego wątku
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam nowe 75 ml, bez kilku psików Mont Blanc Femme
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DiTu77 u Ciebie zainteresowały mnie --> BURBERRY BRIT EDP ok. 20ml z 50 ml
hathayoga Białostoczanko ![]() reszcie dziewczyn dziękuję bardzo za propozycje - macie mnóstwo świetnych kosmetyków, jednak to nie to na czym mi zależy, pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
perfumove love
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to ja bardzo chętnie
![]() podpowiedz mi proszę, jak to wygląda jeżeli chodzi o wartości naszych EDP (kompletnie nie znam aktualnych cen rynkowych), bo nie wiem, czy mogę bezwstydnie spróbować wyłudzić coś jeszcze ![]() ![]() lalesiu - masz dużo zapachów, których nie znam, musiałabym je sprawdzić ![]() kasiaa91 - dziękuję, ale to nie moje typy ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Mogę ewentualnie w weekend sprawdzić w Sephorze, tak chyba byłoby najuczciwiej. A ewentualnie co by cię ode mnie poza Guciem interesowało? Achhh, czemuż tego Idole tak dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponieważ będę w Białymstoku dopiero na Święta, to ja może sobie do tego czasu poużywam jeszcze trochę tego Idole (bo mi się podoba, ale to nie jest 'ten' zapach i lubię częste zmiany) i wtedy, jeżeli oczywiście odpowiada Ci taka forma, wymienimy się na żywo, żebyśmy obie wiedziały jaki 'towar' dostajemy ![]() oczywiście wyrzucamy wtedy nasze flaszki z targowiska ![]() bo coś tam pewnie poza Guciem bym znalazła, ale szczerze mówiąc, mam wszystkiego nadmiar... Proszę o ustosunkowanie się ![]() DiTu77 - ponieważ pertraktacje z hathayogą zmierzają w szybkim tempie, to proszę o chwilę cierpliwości ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Myślę, że to dobry pomysł. Spokojnie mogę do świąt poczekać, rezerwuję w takim razie dla Ciebie Gucia. Spotkamy się na żywo, poniuchamy, ocenimy pojemności, pogadulimy ![]() W takim razie czekam w okolicy ŚBN na pw od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie, ja zamykam wątek i do usłyszenia/zobaczenia przed Świętami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.