![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wspólne odcudzanie od 1.09.
Heja,
Co prawda porządki ze sobą większość robi na wiosnę, ale dla mnie jakoś jesień jest sprzyjającą porą. Strasznie się zaniedbałam i chciałabym rozpocząć dietkę od wtorku. Może ktoś się dołączy?? Moim celem jest 10 kg. Razem zawsze raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wspólne odcudzanie od 1.09.
Ja bardzo chętnie się przyłącze. 1 września to dobra pora na rozpoczęcie odchudzania dla mnie. Kończą się wakacje i muszę iść do szkoły.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co prawda działam już na kilku watkach,ale i tu chętnie się przyłacze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też się przyłącze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja również przyłączę się do wspólnego odchudzania. Czas zacząć gubić zbędne kg. Pierwszy mały cel to 10 docelowy - 20, mam nadzieję że z Wami będę potrafiła naprawdę się zmobilizować i zabrać za pracę nad sobą. Trzymam za Was kciuki. Ps. Opiszcie jak zamierzacie się odchudzić jakaś specjalna dieta? Jakie ćwiczenia itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Super kobietki!!!!!
Razem damy radę. Ja jak wiele z was też jestem po wielu dietkach,ale gdy przyjdzie jakiś problem życiowy to zaczynam sięgać po słodycze i już po kilku dniach tak jak ostatnio przybywa mi 4-5 kg, ale dosyć tego.Teraz będę wszystkimi rozterkami dzielić się tu z wami na forum i mam nadzieję,ze jak najdzie mnie ochota na ciastko to najpierw pomyślę i siądę do pisania zamiast pocieszać się zgubnymi ciasteczkami i potem mieć dobijające wyrzuty. Ok, plan jest taki,ze dzisiaj robię sobie dzień przygotowawczy tzn. mały jogurcik, grzanka i porcja brokułów, a od jutra dieta 900-1000 kcl z przewagą warzyw, zakupiłam też dietę "Odchudzanie na zawołanie" i z nią zacznę się rozprawiać gdy ją dostanę, myślę,że będzie to pod koniec tego tygodnia. Trzymam za was kciuki!!!!I w chwilach zwątpienia zasiadam natychmiast na nasze forum.Trzymajcie się !!!!To w końcu prosta sprawa!!damy radę!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ja również chciałabym się przyłączyć ![]() Co prawda zaczęłam juz diete od 10 dni ale to chyba w niczym nie przeszkadza. Przed rozpoczęciem diety ważyłam 61,5 kg przy wzroście 165 cm, a obecnie 57,9. Stosuje diete 1000 kcal. Moją upragnioną wagą jest 53kg! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja też mogę?
Od lutego do lipca udało mi się zrzucić 11 kg. Niestety wakacje-wyjazdy, brak ruchu, byle jakie jedzenie spowodowało,że mam dodatkowe 5 kg:/ Czyli startuję od 64 kg:/ moim celem jest 55 kg i spadek cm w talii, biodrach, udach a także ujędrnienie ciała i ogólnie szczuplejszy wygląd(marzy mi się rozmiar 36) no i chce mieć chudsze ramiona i płaski brzuszek. Jutro podam dokładne wymiary. Od dziś zaczełam diete i jestem już po drugim posiłku-wieczorem napisze swój jadłospis, i póki co jeździłam 45 min na rowerku stacjonarnym, zaraz zabieram się za kręcenie hula hopem i agrafkę ![]() Tydzień I: Pon: aeroby 45 min rowerek/hula/agrafka wtorek: Aeroby 30 min+ 20 min interwałów/hula/agrafka środa: aeroby bieganie 40 min/hula/agrafka czw: aeroby+interwały 23 min/hula/agrafka pt: aeroby orbitrek 45 min/hula/agrafka sob: aeroby+interwały 23 min/hula/agrafka Tyle jak na razie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja też się przyłączę
![]() Obecnie ważę 67 kg przy wzroście 1.70. Na początku chciałabym dojść do równej 60 ![]() A wymarzona waga to w zasadzie coś koło 55 ![]() Więc do dzieła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Również się przyłączę, jeśli można oczywiście
![]() Niby nadwagi nie mam, ale jednak chciałabym zrzucić kilka kilogramów ![]() Razem raźniej, więc mam nadzieję, że wytrwam i osiągnę wymarzoną wagę ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jak można to też się przyłączam ;p
Jestem też na innym wątku ale ten zdaje się odpowiedni dla mnie;* Od 5 dni jestem na diecie turbo ale niestety muszę ją jutro przerwać bo zaczyna się szkoła a w tej diecie trzeba jeść 6 posiłków regularnie i to jeszcze bez chleba <więc co ja do szkoły wezmę???> Ale za to od jutra zaczynam nową, po prostu moją zdrową dietkę, w której będe mało jeść, dużo ćwiczyć i unikać słodyczy <co jest moją okropną zmorą!!!> Może będzie dobrze ;p Marze by zrzucić ok.10kg a jak się uda to nawet więcej xDDD Jednak muszę szczególnie zwrócić uwagę na brzuch, uda i pupę bo to mój najgorszy problem... ![]() Może znacie jakieś bardzo dobre sposoby na 'odchudzenie' tych partii ciała?? <brzuszki są okropne;(> Pozdr ;* <buzki> Edytowane przez martyna3a Czas edycji: 2009-08-31 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja odchudzam się już od czerwca
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja też chcę.
odchudzam się od 5 tygodni. narazie z 91 do 84 kg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Hej~!
Ja tez sie przyłącze ![]() ![]() Podobnie jak kinka1984 próbowałam "zjeść" moje problemy ![]() Szkoła to jak dla mnie świetny moment na odchudzanie ![]() W ogóle wtedy nie myślę o jedzeniu ![]() Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() To i ja się do was dołączę dziewczyny ![]() Aktualnie ważę 76 kg a moim marzeniem jest 65 kg no a wzrostu mam 174cm. Co prawda próbuję już od dawna zrzucić parę kilo no ale jakoś ciężko mi to idzie ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej, ja na diecie jestem niby juz od 6 dni ale szczerze mowiac to byla taka dieta- niedieta
![]() ![]() Damy rade razem ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie dolaczam do dietki... w sumie lubie swoje cialo. 171 przy wadze 65 kg, ale moja zmora jest odstajacy brzuch jakbym byla conajmniej w 4 miesiacy ciazy;/
Moze ktoras z was poleci jakis jadlospis zeby kazda z nas sie tego trzymala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co z tym jadłospisem nie jest za dobry pomysł,bo każda co innego lubi,kupuję i każda ma coś innego w swojej diecie,więc moim zdaniem to odpada ![]() Ja maiałam od dzisiaj,ale poległam. Właśnie jem budyn i jeszcze zaraz będą lody,ale wkońcu wakację się kończą to trzeba sbei życie odłodzić ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sie bede jak narazie trzymac tego http://www.kulturystyka.pl/artykul374/ mam w planach kupic tabletki LINEA i cwiczyc na ab rocket. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.szczuplejsza.pl/dieta-pła...owadzenie.html
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Z przyjemnością dołączę
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hm... Chyba się przyłączę, ale tylko od czasu do czasu coś skrobnę, bo szkoła i chciałabym (!) trochę wiedzy złapać
![]() Ale oczywiście zaglądać będę ![]() wymiary:164,5cm-urosłam ostatnio! ![]() 55,3 kg ![]() cel główny: 50 kg ![]() Powodzenia wszystkim życzę! ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja 4 kg, czyli do 52 kg do konca wrzesnia!!! mam 173 cm, ale musze dbac o figure w zwiazku z praca, a przytylam ciupke :/ damy rade ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2009-09-01 o 02:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Ja też się przyłącze
![]() diete mam już od paru dni. Moja dieta poprostu polega na niejedzeniu słodkich rzeczy (może od czasu do czasu ale bardzo rzadko), nie jadam makaronu i ziemniaków może czasem się tam zdarzy ale też rzadko poprostu chce się ograniczać. Ćwiczyć to za bardzo mi się nie chce...leniuch jestem :P Ale spróbuje :P Spaceruje codziennie godzinke moze więcej sa też dni kiedy wychodze na spacer na 30min..różnie to jest ale już widze że cos się dzieje bo weszłam w spodnie w które jeszcze tydzień temu pupa mi się nie mieściła :P może to była też zasługa wody. Aaaa no i oczywiście żadnych coli i takich tam słodkich. Obecnie waże 75kg przy 175cm wzrostu Źle nie wyglądam, mam grube kości więc może dlatego (uff całe szczęście) ![]() no ale tak do 70kg chciałabym zejść moze 72
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki i jak tam pierwszy dzień diety no a dla niektórych któryś z kolei?
![]() talia: 76 cm biodra: 95 cm udo lewe: 61 cm udo prawe: 62 cm Na śniadanko zjadłam bagietke z piekarnika z masełkiem czosnkowym. Przede wszystkim chce ograniczyć moje jedzenie i zacząć ćwiczyć, tylko z tym drugim będzie ciężko bo jestem ostatnio bardzo leniwa :/ Dziewczyny może umówimy się tak, że będziemy się ważyć w tym samym dniu, tzn.: raz w tygodniu lub co dwa tygodnie czy jakoś tak? ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mój wczorajszy jadłospis:
śniadanie: tuńczyk słodkokwaśny+ owsianka na mleku o.5% z miodem przekąska: winogrona obiad: omlet owsiany z jajek z serkiem wiejskim posiłek: serek wiejski z pomidorem, krewetki, brzoskwinki(2) później niestety mały grzeszek mleko kakaowe w tubce:/ i cappucino (na mieście) kolacja: 2 serki wiejskie Jadłospis nie za ciekawy ale dzisiaj też nie jest lepiej:/ kurcze..;/ ćwiczenia będe o 13 robić
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja również jestem w klasie maturalnej. Przede mną matura i egzamin zawodowy ;/;/ No i studniówka ^^
Zaczęłam dietę wczoraj, ale dziś już zostałam skuszona na pyyyyszne ciacho kawowe. Koleżanki się wybrały to ja poszłam z nimi. Chciałam tylko pogadać, pośmiać się, ale wyszło inaczej... Ech ![]() No więc zjadłam dziś porcję płatków na mleku[niestety czekoladowe, bo tylko takie były...] i ten właśnie kawałek ciasta. Wczoraj: - dwie frankfuterki [to było przed pomysłem z odchudzaniem] - 2 jabłka. - Bułka + jajko na twardo + pomidor. - 2 lub 3 kubki herbaty ;p Ważyłam się rano i wynik = 66,9 ;p Czyli niewiele się zmieniło... skoro obecna waga to 67 ![]()
Per aspera ad astra... 67 kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ella900 Czas edycji: 2009-09-01 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mogę sie też przyłączyć? Jestem już na kilku innych wątkach ale z chęcią do was też dołączę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.