|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
gdzie się podziała lista moich recenzji?? jakiś bład...
Wchodzę na swój profil patrzę, a tu takie cudo:
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/www.wizaz.pl/w-agora/profile.php on line 61 Podejrzewam, że ten błąd jest odpowiedzialny za zniknięcie z profilu listy moich ocen, bo najzwyczajniej w świecie (a raczej najnienormalniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: gdzie się podziała lista moich recenzji?? jakiś bład...
na stronie głownej [u mnie przynajmniej] nie ma żadnych recenzji, top kosmetyków etc.. może to przejściowe
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba się nam wizażyk dziś mocno zbiesił
![]() ![]() A ilość recenzji u danej wizażanki zniknęła już wczoraj - nie było jej w profilu, nie wiem może to taki efekt zamierzony ![]() ![]() Osobiście skłaniam się ku wersji że to przejsciowe, pewnie ktoś tu ciężko pracuje nad nową wersją KW 2004 ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
SELECT * FROM 18brating as r, 18bitems as i, 18bcategories as c, 18bvendors as v WHERE r.rating_id = AND r.item_id = 5329 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_id = i.category_id AND r.category_id = c.category_id AND r.vendor_id = v.vendor_id - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND r.item_id = 5329 AND r.item_id = i.item_id AND r.category_i
A mi się pojawiło to pod moją nieobecną recenzją zmywacza do paznokcie Top Choice. I jestem zła, po od dwóch dni próbuję ja skorygować, zła jestem tym bardziej, że poprzednią pracowicie wystukałam i fajna, taka cięta była ![]() A teraz to mi wstyd przynosi. To już lepiej to puste pole skasować!
![]() |
#5 |
Gość
|
MagJa napisał(a):
> Wchodzę na swój profil patrzę, a tu takie cudo: > Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/www.wizaz.pl/w-agora/profile.php on line 61 > Podejrzewam, że ten błąd jest odpowiedzialny za zniknięcie z profilu listy moich ocen, bo najzwyczajniej w świecie (a raczej najnienormalniej ![]() Poprawiłem. Już działa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Re: gdzie się podziała lista ostatnich recenzji?? jakiś bład...
sarenka napisał(a):
> na stronie głownej [u mnie przynajmniej] nie ma żadnych recenzji, top kosmetyków etc.. może to przejściowe ![]() Ja również mam nadzieję, bo właśnie w programie wstawiającym te tabelki na główną stronę tkwi błąd powodujący zawieszanie się serwerów. Jak tylko uda się go nam wyeliminować, tabelki wrócą na swoje miejsce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Suzanne napisał(a):
> A mi się pojawiło to pod moją nieobecną recenzją zmywacza do paznokcie Top Choice. Proszę o linka do produktu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.