![]() |
#1 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ♥~♥~♥ Cala przedstawia WARDROBE vol. III ♥~♥ XS-XXL ♥~♥~♥NIEAKTUALNY !!! Zapraszam TU <--- clik! Prezentuję Wam mój trzeci i chyba największy jak do tej pory wątek ![]() WAŻNE!!! Nie wklejajcie mi linków rzeczy, które Wam się podobają!!! Piszcie zwyczajnie co to jest. Wątek będzie otwarty, a to znaczy, że często będę dorzucała nowe ciuszki. Data najnowszej dokładki w moim podpisie! Ciuszki znajdują się do samego końca 1 strony!!! Wymieniam się tylko na coś z mojej wishlisty!!! Jeśli nic z niej nie masz nie pytaj: "coś u mnie?". WISHLIST: * !!!!! longi w różnej postaci <m.in. golfy, krótki, długi rękaw> * !!!!! tuniki różnej maści <np. sweterkowe, koszulowe, rozkloszowane> * !!!! najróżniejsze sweterki * !!!! prawdziwe rurki 26/33-34 <szer. nogawki max 15 cm, długość min. 105 cm> * !!! grzybki, trapezy, a form'y * !! koszule retro <żabot, stójka, kokarda> najlepiej długie * ! karmelowa torba XL - XXL * szale, chusty ludowe np. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-19 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
404 Not Found
|
Dot.: ♥~♥~♥ Cala przedstawia WARDROBE vol. III ♥~♥ XS-XXL ♥~♥~♥
![]() H&M . NOWA!!! Jedyna i niepowtarzalna... Oryginalny wzór... Super kolor! Duży kaptur... Bluza jest miękka i ciepła. Perfekcyjnie wykończona! Wykonana ze świetnej jakości mteriału. Kupiona na allegro, niestety okazała się za duża ![]() Rozmiar - 36/S. Wymiary <bez naciągania>:
![]() znanej i cenionej firmy Atmosphere. Na słupku! Najmodniejszy obcas w tym sezonie! Baaardzo stabilny. Połączony z platformą nie daje odczuć wysokości. Świetnie się nosi! Pepitka! Zawsze modny deseń. Uwielbiany także przez Celebrites! Stan idealny!!!. Buciki zostały zakupione przeze mnie we wrześniu w Primark 'cie. Założyłam je okazjonalnie kilka razy, niestety są za małe, czego odżałować nie mogę :'( Fleczki wręcz nienaruszone. Rozmiar 38/ 5. Długość wkładki ok. 24,5 cm. Zdjęcia są zrobione z flashem jak i bez niego aby uchwycić szczegóły. ![]() Do ręki. Dość spora. Zapinana na zamek błyskawiczny. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-20 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
404 Not Found
|
![]() Jedyne i niepowtarzalne... Śliczna delikatna kokardka. Czarna wkładka w białe kropki. Kupione specjalnie na wesele. Rozmiar 38. Stan wręcz idealny! Jeszcze pachną nowością! ![]() <zarówno z przodu jak i z tyłu>. Delikatnie rozkloszowana. Z przodu przy dekoldzie wdzięcznie marszczona. Rozmiar z metki niby L, ale na S-ce też fajnie leży ![]() Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-22 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
404 Not Found
|
Mega sexi krwistoczerwone peep toe.
Jedyne i niepowtarzalne... "Szczypane" na przedzie. Oryginalnie obszyte naokoło. Wycięte po wewnętrznej stronie. Wykonane ze skóry naturalnej. Wkładka również skóra naturalna. Rozmiar 38/39. Stan dobry +. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
404 Not Found
|
Klasyczne czarne lakierowane szpice.
Zakupione in Deutschland. Pasują zarówno do spódniczek jak i spodni (najlepiej rurek ![]() Rozmiar 38/39. Fleczki wymienione na nowe. Stan dobry. Po jednej szalonej imprezie troszeczkę ucierpiał prawy bucik (patrz ostatnie foto). Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
404 Not Found
|
![]() Założone 1 raz <serio 1 raz>. Ja nie fajnie się w nim czuję. ![]() Półokrągły dekold... Bufki... Na dole sweterka i rękawów szerokie ściągacze. Nowy z wymianki. Niestety dla mnie za luźny. Rozmiar S/M. - WYMIENIONY ! ![]() Świernie leży na ciele. Luźny golf fajnie się układa. Stan baaardzo dobry. Rozmiar S <na M też styknie>. ![]() Odcinana pod biustem i od tego momentu rozkloszowana. Wdzięczne rękawki bufki... Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
404 Not Found
|
![]() ![]() Stan baaardzo dobry. - WYMIENIONY ! ![]() ![]() ![]() Świetny kolorek - pudrowy róż. Kaptur. Na prawej piersi wyhaftowana róża. Pionowe kieszenie zapinane na zamek. Rozmiar S <na moje bardziej M>. Stan bardzo dobry. Dla mnie za duża ![]() Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-21 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
404 Not Found
|
![]() Rękaw do łokcia. Kaptur. Na dole szeroki ściągacz. Rozmiar S. Stan idealny. Sporadycznie zakładana. ![]() Pasiasty. Sexi dekold w łódkę, dzięki któremu można kusić odsłoniętymi ramionkami ![]() Baaardzo delikatny i mięciutki. Super wygląda w zestawieniu z longiem. Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Kaptur. Na lewej piersi widnieje literka "H" jak honey ![]() Stan bardzo dobry. Rozmiar XS. ![]() Rozmias S. Stan idealny. P.S. Jak przyjdzie mój fotograf dodam lepsze zdjęcia ![]() Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-21 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
404 Not Found
|
![]() Oryginalny! Rękawy 3/4. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]()
Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-10 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
404 Not Found
|
![]() Rozmiar S. Stan idealny! Jak nowy! ![]() Bufki... Marszczenia przy dekoldzie. Rozmiar 8 <S/M>. Stan idealny! Jak nowa! - WYMIENIONA ! ![]() Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Dekold półokrągły. Rozmiar M. Stan idealny! - WYMIENIONA ! ![]() Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Coś na wzór chińskiej. Rozmiar S. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
404 Not Found
|
![]() Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry. ![]() Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Rozmiar S. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-17 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
404 Not Found
|
![]() Na dole oraz przy dekoldzie obszyty ażurową koronką. Regulowane ramiączka. Z tyłu zapinany na delikatny zamek. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONY ! ![]() Duży kopertowy dekold. Grubsze ramiączka plecione w warkocz. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry! ![]() Przy dekoldzie ażurowa koronka. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Odpinane ramiączka. Rozmiar 75 B. Stan bardzo dobry. Czekoladowy push-up z atłasowym wykończeniem w kratkę. Odpinane ramiączka. Rozmiar 75 B. Stan bardzo dobry. ![]() firmy Colours of the Word Na ramiączkach cyrkonie. Rozmiar 75 C. NOWY! - WYMIENIONY ! Czarny push-up firmy Florense & Fred. Gładki. Grube ramiączka. Rozmiar 75 C. Stan bardzo dobry. ![]() Odpinane ramiączka. Rozmiar 75 C. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
404 Not Found
|
![]() Fajnie wystylizowane. Obniżane kieszenie nadają pupie extra look! ![]() Dla mnie niestety za luźne ![]() Rozmiar S. Kupiłam je przed tegorocznymi wakacjami za 119 zł.!!! W związku z tym wymienię je za coś konkretnego z mojej wishlisty lub kilka rzeczy z niej. ![]() Wykonany z ekoskóry. Szerokość na 8 cm!!! Stan bardzo dobry - . P.S. Zdjęcie niewyraźne, robione nocą. - WYMIENIONY ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-25 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
404 Not Found
|
Oryginalne białe spodnie firmy Kenvelo.
Nowe z papierowymi metkami! Proste nogawki. Rozmiar XS <na S też stykną>. Dostałam je w prezencie niestety darczyńca nie trafił w mój gust. Sporo kosztowały, dlatego wymienię tylko na coś konkretnego z mojej wish. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
404 Not Found
|
![]() Romatyczna. Grafitowa w białe motywy kwiatowe. Trendy rękawki bufki zapinane na dwa guziczki. Dekold zapinany na takie same. Wiązana w pasie. Rozmiar podany na metce - M <na S też styknie>. Stan bardzo dobry! - WYMIENIONA ! ![]() Tuba z asymetrycznym dołem. Motyw kwiatowy. Dwuwarstwowa. Dzielnie się trzyma na biuście, nie spada. Rozmiar S. Założona na jedną okazję. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
404 Not Found
|
![]() Wykonana z miękkiego, drobnego sztruksu. Wdzięcznie marszczona. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
404 Not Found
|
![]() Denim vintage. Rozmiar S. Stan idealny! Jak nowa! - WYMIENIONA ! ![]() w najmodniejszym w tym sezonie kolorze pomarańczowym. Grubość 15 DEN. Rozmiar 2. NOWE!!! ![]() Koronkowa! Jest sporo wartym prezentem, jednak nietrafionym. Rozmiar S/M. NOWA!!! ![]() Rozmiar 75 C/ S-M Stan bardzo dobry. Sporadycznie zakładany. - WYMIENIONY ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
404 Not Found
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka razy użyta. Nie ostrzona od nowości. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-17 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
404 Not Found
|
![]() Świetne połączenie kolorów! NOWY z metkami! - WYMIENIONY ! ![]() kolorze pomarańczowym! Średniodługi. Nowy, nieużywany! Taki sam, ale zielony szal. Średniodługi. Nowy, nieużywany! ![]() Długi. Gruby. Megamiękki! Świetny gruby ścieg z zamierzonymi "oczkami". NOWY Z METKĄ! ![]() Długie do połowy przedramienia. Nowe, jeszcze nie rozpieczętowane. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-09 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
404 Not Found
|
![]() Całkiem spora. Granatowa. Zapinana na zamek błyskawiczny. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() Świetne zestawienie koloru brązowego z różowym. Posiada wiązany pasek, który można regulować wg własnego uznania Stan bardzo dobry. ![]() Szaro-czarny. Nieprzemakalny. Stan baaardzo dobry. Sporo kosztował. Wymienię tylko za coś z mojej wish. ![]() Vintage Regulowana. Stan bardzo dobry. - NIE MA Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
404 Not Found
|
![]() HELLO KITTY !!! MEGA duuuża tarcza i szeroki pasek !!! Stan baaardzo dobry. Kosztował sporo €, więc łatwo nie oddam. - WYMIENIONY ! ![]() Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONYA! ![]() Czarna z pomarańczowym nadrukiem. Rozmiar 38. Dobra także na 36. Stan idealny! ![]() Po bokach imitacja kieszonek. Na samym dole szeroki ściągacz. Rozmiar S. Stan bardzo dobry -. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-03-10 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
404 Not Found
|
Białe lniane spodnie firmy Gin Tonic.
Mega wygodne. Wykonane w 100% z lnu. Świetnie leżą. Posiadają regulowany dół nogawek. Rozmiar 44. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
404 Not Found
|
Bojówki w kolorze khaki firmy s.Oliver.
Fabrycznie wystylizowane na denim. Sporo praktycznych kieszeni. Dół nogawek regulowany ściągaczem. Rozmiar 40. Stan idealny. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
404 Not Found
|
Beżowa spódniczka firmy ESPRIT.
Vintage. Korzystny dla figury krój. Podszewka w motyw kwiatowy. Rozmiar 40. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-12 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
404 Not Found
|
![]() NOWE z papierową metką! Eleganckie w kant z makietem. Zapinane na zameczek i haftkę. Z przodu dwie kieszenie. Na pupie imitacja jednej. Rozmiar 36. Cena sklepowa - 129 zł.!!! Cena widnieje na metce jakby co. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-19 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
404 Not Found
|
NAJCHĘTNIEJ WYMIENIĘ NA RURKI !!! ![]() Odcinany pod biustem, do dołu rozkloszowany. Na dole rękawów posiada ściagacze. Stylowy, jedyny i niepowtarzalny. Wykonany z najwyższej jakości materiału: 55 % merino wool, 40 % acrylic, 4 % cashmire. Rozmiar S. Stan idealny! Jak nowy! Sporo kosztował, więc łatwo nie oddam! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-22 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
404 Not Found
|
NAJCHĘTNIEJ WYMIENIĘ ZA RURKI !!! ![]() Nowy z papierowymi metkami!!! Świetnie leży. Fajnie wygląda z opuszczonym dekoldem na ramiona! Sexi! Rozmiar M. Cena sklepowa 89,90 zł.!!! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-12-14 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
404 Not Found
|
![]() Stan idealny! Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-19 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
404 Not Found
|
![]() Wykonane z prawdziwej skóry zamszowej. Rozmiar podany na metce S/M. Są naprawdę przecudne, ale... No właśnie... Lewa rękawiczka po wewnętrznej stronie posiada rozdarcie, które utrwaliłam na zdjęciu. Fioletowa nić i sprytna ręka i rozdarcia nie ma. Kupiłam je w zeszłym roku za 49,90 zł. Nosiłam przez jakiś miesiąc i od czasu rozdarcia leżały w komodzie i czekały na zszycie. No i się nie doczekały. P.S. Kolor wyszedł niejednolicie i wygląda brudno jak to zamsz. Dla chętnych zrobię zdjęcia przy świetle dziennym. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2008-11-19 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
404 Not Found
|
![]() Stosuje się na osuszone ręcznikiem włosy, następnie suszy się włosy suszarką i na samym końcu prostuje prostownicą lub suszarką i szczotką. KREM UŻYTY JEDEN RAZ, JEDNAK MI W OGÓLE NIE ODPOWIADA. ![]() Odcień blond. Kupiłam, ale nie odważyłam jej się użyć ![]() NOWA, NIEROZPAKOWYWANA. ![]() Jeden raz wypróbowana. Nie mój odcień. Krwistoczerwona ![]() ![]() 100% with panthenol. Odcień czarny. Mokra. Dostałam w prezencie, jednak mam swój sprawdzony tusz. - WYMIENIONA ! ![]() Krem ułatwiający prostowanie. Zostało na kilka użyć. ![]() Z kompleksem BioSeed. Nakładany tylko rano przez okres 1 tygodnia. Niestety mi nie służy. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-01-25 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.