|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: joko, avon, oriflame, astor, benetton, kosmetyki kolorowe
Hej, coś za poniższe? ASTOR podwójne cienie w kolorze 710 moon dust (szarości) - raz użyte MAYBELLINE tusz do rzęs COLOSSAL w kolorze GLAM PLUM - kilka razy uzyty AVON lakier do paznokci w kolorze MIDNIGHT PLUM- raz uzyty BELLA OGI granatowy klakier do paznokci - cały Zapraszam i pozdrawiam ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-10-03 o 07:36 Powód: poprawka nazwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
3) bronzer MANHATTAN - pozostało ok 90%
MAYBELLINE tusz do rzęs COLOSSAL w kolorze GLAM PLUM - kilka razy uzyty AVON lakier do paznokci w kolorze MIDNIGHT PLUM- raz uzyty cos u mnie?? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :)))
moze cos za
1) JOKO mineralny róż w odcieniu J22 - cały, otworzony tylko w celu sprawdzenia koloru 2) ORIFLAME podkład w sztyfcie DUAL CORE w kolorze NATURAL IVORY - pozostało ok. 70% 9) AVON błyszczyk z serii GLAZEWEAR SPARKLE w odcieniu COTTON CANDY - praktycznie cały 14) wodę Benetton (HOT) zużycie minimalne ( z resztą widać na zdjęcu) poj 100 ml
![]() |
#5 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
![]() MANHATTAN puder rozświetlający i bronzer w jednym -został tylko wypróbowany BeYu podwójny cień do powiek nr 46 - turkus złamany zielenią z delikatnymi drobinakimi i jasny niebieski złamany zielenią ze złotymi drobinkiami - zużycie minimalne INGLOT pojedyńczy cień nr 604 - wyrazista zieleń z drobinkami - zuzycie minimalne RIMMEL pojedyńczy cień kolor 021 zużycie minimalne GOLDEN LADY czerwony cień do powiek - kolor wypróbowany tylko na ręce BeYu elegancka kasetka z cieniami - kolory: jasny złoty i brzowskwiniowy - praktycznie nieużywane, jasny brąz neistety się skruszył (paletka mis padła) - wszystki cienie z drobinkami błyszczyk COLLISTAR z serii EXTRA GLOSS kolor21 (nude bez żadnych drobinek) NOWY w opakowaniu błyszczyk RIMMEL z serii STAY GLOSS nr się starł ale jest to intensywna fuksja z drobinkami- kilka razy użyty nabłyszczająca pomadka w płynie SHINE ELIXIR od MAYBELLINE kolor 594 red magic (piekny, nasycony czerwony )REVLON pomadka z serii vital radiance kolor 38 star pink (intensywny fuksjowy)- nowa(kolor wypróbowany na ręce) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
1) MAYBELLINE tusz do rzęs COLOSSAL w kolorze GLAM PLUM - kilka razy uzyty 12) AVON lakier do paznokci w kolorze MIDNIGHT PLUM- raz uzyty 13) BELLA OGI granatowy klakier do paznokci - cały 14) wodę Benetton (HOT) zużycie minimalne ( z resztą widać na zdjęcu) poj 100 ml KYLIE MINOUGE SHOWTIME |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej!!
Może znajdziesz coś u mnie za paletkę HEAN lub bronzer MANHATTAN? Wszelkie odpowiedzi na moim wątku! Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
DODAJĘ JESZCZE 3 LAKIERY DO PAZNOKCI:
PEGGY SAGE kolor 024 BIARRITZ (fuksja), zużycieok. 10% (poj. wyjściowa 11 ml) L'OREAL z serii JET SET kolor 150 (cielisty z domieszką różu, idealny do frencza), pozostało trochę więcej niż połowa (wyjściowa pojemność - 5 ml) GOLDEN ROSE lakier z serii CLASSICS kolor129 (intensywny różowy) NOWY 5 ml WSZYSTKIE ALKEIRY SĄ ŚWIEŻE I NE STRACIŁY SWOICH WŁAŚCIWOŚCI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety wymienilam juz ten puder
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ok !!
Mi pasuje !!
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
*wodę Benetton (HOT) zużycie minimalne ( z resztą widać na zdjęcu) poj 100 ml *MANHATTAN puder rozświetlający i bronzer w jednym -został tylko wypróbowany *błyszczyk COLLISTAR z serii EXTRA GLOSS kolor21 (nude bez żadnych drobinek) NOWY w opakowaniu *REVLON pomadka z serii vital radiance kolor 38 star pink (intensywny fuksjowy)- nowa(kolor wypróbowany na ręce) ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś dla siebie u mnie za: wodę Benetton (HOT) zużycie minimalne ( z resztą widać na zdjęcu) poj 100 ml dezodorant KYLIE MINOUGE SHOWTIME THE BODY SHOP z serii BORN LIPP (błyszczyk/balsam do ust) SATSUMA SHIMMER ( mandarnynka) - balsam ma w sobie delikatne drobinki - NOWY ? Zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dodaję jeszcze błyszczyk calvin klein z serii sheer plumping kolor 208 sunset fully delicious (koralowy/pomarańczowy z drobinkami) zużycie widoczne na zdjęciu poj. Wyjściowa 8,5 ml
Edytowane przez benia1234 Czas edycji: 2010-10-10 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
dodaję jeszcze:
Yves rocher - hydra specific - piankę do demakijażu do skóry odwodnionej - nowa (nawet nie odpakowana) poj 150 ml yves rocher - kultowy lawendowy peeling do stóp - nowy, 50 ml venus - trymetr do bikini- nowy w blistrze rimmel - maskara 1-2-3 looks - nigdy nawet nie otwierana paletka pro 5 inglot - kolory 393, 130, 134, 426, 388 collection 2000 - shimmer and shade -róż (uzyty kilka razy) puder synergen - kolor 01 vanilla - kilka razy uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za REVLON pomadka z serii vital radiance kolor 38 star pink (intensywny fuksjowy)- nowa(kolor wypróbowany na ręce)
wymienię MATT TOP COAT z essence (użyłam raz). poj. 8 ml Yves rocher - hydra specific - piankę do demakijażu do skóry odwodnionej - nowa (nawet nie odpakowana) poj 150 ml ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za błyszczyk collistar??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.