![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Balsamy, kolorówka:Avon,Garnier, Gliss Kur,Dax, Dove
NIEAKTUALNY
Witam Ostatnio zrobiłam porządki w mojej szafce z kosmetykami i troche rzeczy mogłabym wymienić. Część kosmetyków jest używana, sporo jest raz bądz kilka razy użytych. O zużyciu pisze w opisie kosmetyka. Moja Wish list: *AVON SOLUTIONS HYDRA-RADIANCE- nawilżajaco-rozświetlajacy żel pod oczy *Ksiazki paulo coelho, najlepiej alchemik ale inne też przygarne *Ciuszki, lubie ciuszki, ![]() * Torebki wieczorowe, z cekinami i takimi pierdółkami * Gumki/spinki do włosow z kwiatkami, motylkami, kostkami * żele/szampony pachnace owocami * wszystko co zwiazane z sztukami walki, Japonią, Chinami, Okinawą. (najchetniej książka "Moja Droga życia", nie pogardzie obrazami z "chińskimi" znaczkami, kominkami do aromaterapii, gwiazdkami-rzutkami, naprawde wieloma rzeczmi z tej tematyki mozna mnie skusic. Nie musza być orginalne, imitacje też przyjme. * i wszystko co mi wpadnie w oko ![]() Legenda: dostepne dokładka nie ma, ma nowego właściciela UWAGA Wyznaje zasade kto pierwszy ten lepszy, nie bede rezerwować, bo to "wisi w powietrzu" w miedzy czasie mam kilka lepszych propozycji a wy sie później zwyczajnie nie odzywacie! Z kim sie dogadam jako pierwszym ten bierze i tyle. 1. Peelingi Joanna: -antycellulitowy zapach kawy -myjący z truskawką Gruszką czarna porzeczką żurawiną kiwi Anastazja#, 2. Paletki(nieużywane, sprawdzony kolor tylko): -z lewej strony paletka:6 kolorów cieni borokatowych, na opakowaniu pisze ze sie nie osypują i dodaja twarzy świeżości -z prawej strony paletka: 4cienie i róż, z dodatkiem olejków mineralnych, cienie równiez brokatowe- rezerwacja dla majka242007 - na dole zdjecia paletka: 12cieni i róż,, cienie część perlowych część matowych, przewaga perłowych- leci do FrostyAngel 3. -Tusz do rzęs Avon zloty z drobinkami brokatu- pare razy uzyty i to malutko na końcówki rzęs - lakier do włosow farbowanych Loreto raczej mocny- majka242007 - dezodorant o zapachu Mango firmy Cien - Balsam do Ciała ujedrniajacy z garniera- Nowy- Anastazja# - Krem pod oczy firmy buty iseree. Odzywczy, bez zapachu i kolorytu - Blyszczyk kameleon Avon color trend, srebrny- 2 razu użyty - Mikusia_1 - korektor Maybelline antybakteryjny kolor 40 fawn- nowy 4. -Avon Naturals szampon i odzywka- zużycie widoczne na foto -Gliss Kur szmpon-majka242007 odzywka, -Mikusia_1 i odzywka bez spłukiwania- zuzycie widoczne na zdjeciu- Mikusia_1 5. - Avon mleczko do demakijażu - Avon SSS olejek dwufazowy -Mikusia_1 - Dove sumer glow do twarzy(jasna karnacja) - Dax preparat przeciw rozstępą-nowy- Anastazja# - Krem na noc Avon Anew przeciwzmarszczkowy dla osób od ok 20 roku zycia (orginalnie zapakowny) - chce go oddać, bo itak mi stoi ale nie proponujcie mi prosze jakies tandety bo ten krem swoje kosztuje. Najlepiej za coś z listy. - Mikusia_1 6. Perfumy, prócz Kiss of Love wszystkie bardzo delikatne swierze zapachy. - Garden Tea- jakaś podróbka chyba Diora, ale nie ejstem pewna-Nowy - Nie wiem co to, ale tez nowe - Kiss of Love- zuzycie widoczne na foto - Ku-nowy z Paryza-Mikusia_1
![]() ![]() 13.09.2014 ![]() Edytowane przez NiczymFeniks Czas edycji: 2009-12-02 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzywki, kremy, cienie: avon, inglot, venita, dave
mogę oddać spodnie diesel, nad jasnymi pozwól że się zastanowię
![]() cron-x nie oddam bo szukam za nie jasnych jeansów ![]() dziś postaram się wymierzyć spodnie i podam Ci wymiary z góry uprzedzam że jestem dość niska i były skracane ![]() pozdrawiam
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie jedynie czarne gwiazdki do paznokci, a masz moze cos z moejej wish>
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znajdziesz cos za: 16. Peeling Planeta spa japońskie sake i ryż (zuzycie widoczne na foto) 13. Odzywka do włosów Avon Naturals Jabłko i owies. Odzywka przygotowująca włsoy do stylizacji 12. Mgiełka do ciała Avon Naturals Truskawka troche wiecej jet go niż 3\4 opakowania
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Krem na noc Avon Anew przeciwzmarszczkowy dla osób od ok 20 roku zycia (orginalnie zapakowny)
Krem Avon Anew. Koncentrat rewitalizujacy do twarzy. Jest nowy nie używany. Coś u mnie za któryś z nich? ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
:d
![]() ![]() 13.09.2014 ![]() Edytowane przez NiczymFeniks Czas edycji: 2009-07-01 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
podobają mi się kolczyki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1240507304 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1240507304 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1237833281 Płyn do kapieli Avon, truskawkowy Mgiełka do ciała Avon Naturals Truskawka Odzywka do włosów Avon Naturals Jabłko i owies
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Krem na noc Avon Anew przeciwzmarszczkowy dla osób od ok 20 roku zycia
Zapraszam do mojego nowego wątku ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
5. Krem Avon Anew. Koncentrat rewitalizujacy do twarzy. Jest nowy nie używany.
cos u mnie? przejrzyj oba wątki ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
wiesz co ja za tą spódniczkę zapłaciłam bodajże 79zł i nie opłaci mi się dodawanie swetra
![]() w sumie to podoba mi sie jeszcze peeling i masażer, może chciałabyś wymienić na fioletowy sweterek? ale od razu mówię że jest w stanie db- generalnie nie ma zniszczeń, tylko się zmechacił i wymaga ogolenia, a ja nie mam do tego cierpliwości i dlatego leży w szafie ![]() Edytowane przez 95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d Czas edycji: 2009-04-26 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy do końca chcę wymieniać tą spódniczkę
a z a co byś się wymieniła za te dwie bluzeczki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
a interesuje cię spódniczka i sweter czy sama spódniczka?
a może byś znalazla coś jeszcze za 3. Krem na noc Avon Anew przeciwzmarszczkowy dla osób od ok 20 roku zycia (orginalnie zapakowny)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
akurat tego sweterka nie chciałabym wymieniać za kosmetyki bo dałam za niego buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
oczywiście rozumiem że bez anew, wiem że są drogie
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1240 507304 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1237 833281 czy wysłałabyś paczuszkę pierwsza (masz dopiero 1 przekupkę)? jak prześlesz mi skan to też od razu ci wyślę. a i jeszcze raz podkreślam, że sweterek będzie wymagał ogolenia, żeby nie było niedomówień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za:
10. Płyn do kapieli Avon, truskawkowy, Nowy, nienaruszony. W sumie nie musze go oddawać, ale za coś fajnego czemu nie. 12. Mgiełka do ciała Avon Naturals Truskawka troche wiecej jet go niż 3\4 opakowania 13. Odzywka do włosów Avon Naturals Jabłko i owies. Odzywka przygotowująca włsoy do stylizacji 23, Nive straight and easy - jest połowa 24. Paletka cieni do powiek, nowe!!! Mam jeszcze pudelko do nich
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos za farbe do włosow i avon jabłko i owies?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się;
Krem Avon Anew. Koncentrat rewitalizujacy do twarzy. Jest nowy nie używany 13. Odzywka do włosów Avon Naturals Jabłko i owies. Odzywka przygotowująca włsoy do stylizacji( czy ona jest nowa?) Krem na dzień Avon solutions jest prawie cały, kupiłam go ale zamieniłam na inny z tej samej serii wiec mi niepotrzebny Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podoba mi sie u ciebie sporo i na pewno cos bym wybrala. Pisalas tez ze masz klasyczna metalowa lokowke do wlosow-mi chyba wlasnie o taka klasyczna chodzi. Dalabys rade ja obfotografowac i powiedziec czy dobrze dziala?
No i przede wszystkim-co bys chciala ode mnie? Buziaki ;* ( moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=334180&page=2 ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Wiec tak: mam propozycje lokowki od innej wizazanki tez, tyle ze czekam na zdjecia, kiedy je dostane i od niej-zdecyduje ktora wezme (dzieki za szybki odzew i fotki tak przy okazji
![]() Poza ta ewentualna lokowka podoba mi sie u ciebie: 12. Mgiełka do ciała Avon Naturals Truskawka troche wiecej jet go niż 3\4 opakowania (widze ze rezerwacja ![]() 14. Rexona Shine nie odpowiada mi zapach raz użyta 20. Róż na policzki Editt ROUGE, uzywałam jako cienia całkiem sporo go jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
No nie wiem,ta bluzeczka imprezowa dwa razy miałam na sobie...nie oddam jej za balsam,jezeli dołozyłabys ten balsam do prostowania włosow nivea chetnie sie wymienie
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Moge oddac wszystko procz bolerka ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Niestety (albo stety?
![]() ![]() Poza tym podoba mi sie u ciebie to co napisalam wczesniej, zaluje tylko ze ta mgielka zarezerwowana, bo bardzo bym ja chciala miec ![]() A tobie odpowiada taka wymiana czy chcialabys cos dobrac jeszcze albo wolalabys zebym z czegos zrezygnowala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
OK, jak najbardziej
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Calkiem sporo wybralas, w tym dwie rzeczy ktore chcialam oddac tylko za cos super (biala bluza i sweterek) bo sa praktycznie nowe i byly stosunkowo drogie.
Ale pisalam ze za lokowke oddam duzo ![]() Tylko jeszcze sie dopytam-jakiej firmy jest lokowka, jak dawno kupiona? Pewnie juz nie masz na nia zadnej gwarancji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.